Flyg till Thiruvananthapuram

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 7/12
tis 14/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Thiruvananthapuram.
Visa nuvarande reserestriktioner för Indien

Billigaste flygen till flygplatser i Thiruvananthapuram

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Thiruvananthapuram från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Thiruvananthapuram

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Thiruvananthapuram

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Thiruvananthapuram (TRV)

Vanligtvis är flyg till Thiruvananthapuram från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Thiruvananthapuram, vilket i genomsnitt kostar 5 796 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN THIRUVANANTHAPURAM TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Thiruvananthapuram kostar i genomsnitt bara 4 545 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL THIRUVANANTHAPURAM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember39% dyrareDet kostar omkring 8 051 kr för flyg till Thiruvananthapuram från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL THIRUVANANTHAPURAM FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember612% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Thiruvananthapuram från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Thiruvananthapuram?

Den bästa tiden att resa till Thiruvananthapuram är mellan oktober-februari. Det är den bästa säsongen med behagliga temperaturer och den bästa tiden för sightseeing. Mellan oktober-februari är det cirka 20 °C varmt medan det är cirka 35 °C på sommaren. Billiga flyg till Thiruvananthapuram går att hitta trots högsäsongen beroende på när du ska åka.

När är det billigast att boka flyg till Thiruvananthapuram?

Det är billigast att boka flyg till Thiruvananthapuram på hösten, varav oktober är den bästa månaden om du vill åka under den bästa perioden men ändå hitta billiga flygbiljetter till Thiruvananthapuram. Flygresor kostar cirka 7000 SEK per person tur och retur från Stockholm Arlanda och cirka 9500 SEK per person från Göteborg på hösten. På vintern stiger priserna på flygbiljetter till Thiruvananthapuram till ungefär 8000 SEK per person från Stockholm och cirka 10 000-11 000 SEK per person från Göteborg för en snabbare resa med endast en mellanlandning.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Thiruvananthapuram?

  Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Thiruvananthapuram. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 960 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Thiruvananthapuram i september är april ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Thiruvananthapuram under april ligger i genomsnitt på 5 204 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Thiruvananthapuram?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Thiruvananthapuram från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 6 362 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Thiruvananthapuram?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Thiruvananthapuram är en fredag. Resenärer som väljer att resa till Thiruvananthapuram på en fredag kan ofta hitta biljetter för så lite som 5 762 kr. Flyg från Sverige till Thiruvananthapuram en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 8 124 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Thiruvananthapuram?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Thiruvananthapuram är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 6 072 kr. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 7 076 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Thiruvananthapuram?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Thiruvananthapuram. Om du planerar att flyga till Thiruvananthapuram, överväg då även att boka flyg till Tuticorin flygplats(121 km från stadskärnan i Thiruvananthapuram).


Kan jag flyga till Thiruvananthapuram från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Thiruvananthapuram

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Thiruvananthapuram.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Thiruvananthapuram.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Thiruvananthapuram.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Thiruvananthapuram?

Returresa till Sverige från Thiruvananthapuram

Testkrav för COVID-19
Besökare från Thiruvananthapuram måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Thiruvananthapuram behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Thiruvananthapuram inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Thiruvananthapuram?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Thiruvananthapuram
 • Vilka bolag flyger till Thiruvananthapuram?

  Qatar Airways är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Thiruvananthapuram. Air India, Emirates och Etihad Airways är också populära val för att flyga till Thiruvananthapuram från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Thiruvananthapuram med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Thiruvananthapuram

Nedan hittar du alla flygplatser i Thiruvananthapuram tillsammans med avståndet från stadens centrum

Från Trivandrum Airport (TRV) är det ungefär 7 km till centrum. Du tar dig snabbast in med taxi som kostar cirka 155 INR (cirka 21 SEK) och tar cirka 5-10 min. Det är det mest bekväma alternativet, särskilt om du reser med familj eller har många väskor med dig. Du kan antingen ta en taxi direkt på flygplatsen eller förboka. Det finns en egen disk för dig som bokat taxi i förväg. Transfer kan också bokas i förväg. Det billigaste alternativet är med buss som tar cirka 10 minuter. Eftersom Thiruvananthapuram centrum ligger så nära flygplatsen kan du även ta dig in med Autorickshaw, som är väldigt populärt vid korta sträckor. Du kan även boka en resa med Ola eller Uber som är billigare varianter av taxi och har egna appar som du kan boka genom.


Så tar du dig runt i Thiruvananthapuram

Det är lätt att ta sig runt i Thiruvananthapuram och du har många alternativ. Det går bra att promenera i de flesta områden och Autorickshaw är ett utmärkt sätt för dig som ska åka kortare sträckor. Dessa finns att hitta lite överallt och kostar cirka 20-50 INR (cirka 2-7 SEK). Vissa kör på taxameter men oftast kan du komma överens om ett pris innan, vilket är att rekommendera. Det finns nu även nya bussar med luftkonditionering som kostar cirka 10-40 INR (cirka 1,40-5,50 SEK) beroende på hur långt du ska åka. Det finns även taxi som du kan ta och ditt hotell kan hjälpa dig om du behöver boka en i förväg. Det finns flera ställen som hyr ut cyklar men detta är det minst rekommenderade sättet att ta dig runt på.


Visumkrav för att besöka Thiruvananthapuram

Som svensk medborgare behöver du pass och visum till Thiruvananthapuram. Du kan ansöka om ett e-Tourist Visa på Indianvisaonline och du måste söka minst fyra dagar innan avresa. Ett turistvisum kostar cirka 90 USD (cirka 900 SEK). Du kan stanna i Thiruvananthapuram upp till 90 dagar med ett turistvisum och det är giltigt i ett år. Ditt pass behöver även vara giltigt i minst sex månader efter inresa och du behöver kunna visa upp en returbiljett.


Börja planera din resa till Thiruvananthapuram


De bästa sakerna att se och göra i Thiruvananthapuram

Att se i Thiruvananthapuram

Thiruvananthapuram är känd för sin arkitektur och sina heliga tempel. Det finns därför många sevärdheter att upptäcka. Några av de mest berömda templen är Padmanabhaswamy-templet samt Karikkakom Chamundi Devi-templet. Du får heller inte missa Napiermuseet och Natural History Museum som ligger nära varandra mitt i stan. Passa även gärna på att utnyttja heliga behandlingar för ditt välmående till exempel genom att besöka Ayushmanbhava-centret och ta del av den 2000 år gamla ayurveda-behandlingen.

Kan du dricka kranvattnet?

Nej, du bör alltid köpa vatten på flaska när du är i Thiruvananthapuram. (Priser kontrollerade 27/2019).