Hitta billiga flyg till Coimbatore

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Coimbatore

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Coimbatore och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Coimbatore?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Coimbatore för 373 kr/person, vilket är 94 % billigare än för genomsnittsflyget till Coimbatore. För att hitta de billigaste priserna till Coimbatore från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Coimbatore?

I genomsnitt tar det 24t 05m att flyga från Sverige till Coimbatore om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Kochi (den mest populära flygplatsen i Coimbatore). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Kochi ligger flygtiden på omkring .

Billigaste flygen till flygplatser i Coimbatore

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Coimbatore från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kochi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Coimbatore

Stockholm (STO) till Calicut (CCJ)

Vanligtvis är flyg till Coimbatore från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Calicut Kozhikode, vilket i genomsnitt kostar 10 033 kr


Vanliga frågor om att flyga till Coimbatore

När det gäller flygningar från Stockholm till Coimbatore, Indien kan du som snabbast räkna med en resa på lite mindre än 20 timmar. Om du i stället ska ta ett flyg från Göteborg till Coimbatore International Airport kommer det minst att ta dig lite mer än 21 timmar. Från Malmö får du i stället räkna med att det kommer att ta lite mer än 23 timmar.

Om du ska flyga från Stockholm till Coimbatore finns det många flygerbjudanden att välja mellan, och ett sådant är med Emirates och Air India. Du börjar då med att flyga från Stockholm till Dubai med Emirates. Från Dubai fortsätter du sedan till Chennai, också det med Emirates, och sedan flyger du från Chennai till Coimbatore med Air India. Om du ska flyga från Göteborg kan du åka med Lufthansa, Air India och IndiGo. Först åker du med Lufthansa från Göteborg till Frankfurt. Från Frankfurt åker du sedan med Air India till Bangalore och sedan avslutar du resan genom att flyga med IndiGo från Bangalore till Coimbatore. Från Malmö kan du bland annat flyga med Air Leap, Emirates och Air India. Först flyger du då med Air Leap från Malmö till Stockholm. Du fortsätter sedan med Emirates från Stockholm till Dubai och från Dubai fortsätter du sedan till Chennai, också det med Emirates. Du avslutar resan genom att flyga med Air India från Chennai till Coimbatore.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Coimbatore. Om du planerar att flyga till Coimbatore, överväg då även att boka flyg till Calicut Kozhikode flygplats(111 km från stadskärnan i Coimbatore), Kochi flygplats(113 km från stadskärnan i Coimbatore), Mysore flygplats(140 km från stadskärnan i Coimbatore) eller Salem flygplats(148 km från stadskärnan i Coimbatore).

Med ett genomsnittspris på 5 182 kr per person, är Mysore flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Coimbatore. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Coimbatore

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Coimbatore

Vilka bolag flyger till Coimbatore?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Coimbatore

Vilka bolag flyger till Coimbatore?

Emirates är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Coimbatore. Air India, Qatar Airways och Etihad Airways är också populära val för att flyga till Coimbatore från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Coimbatore med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Air India till Coimbatore

Air India flyger till Coimbatore omkring 7 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Air India, men priser så låga som 4 620 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Coimbatore. Air India har fått ett betyg på 5,9/10 från momondos användaromdömen.


Flygplatser nära Coimbatore

Nedan hittar du alla flygplatser i Coimbatore tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Coimbatore från Coimbatore International Airport?

När du har landat på Coimbatore International Airport kan du ta dig in till centrala Coimbatore med taxi eller buss. De taxibilar som du finner vid flygplatsen körs av Kovai Airport Tourist Taxi Driver & Owner Association, Coimbatore. Du kan även åka buss som körs av TNSTC mellan flygplatsen och centrala Coimbatore. I flygplatsens närhet finns dessutom Coimbatore Railway station som sammanbinder Coimbatore med övriga delar av Indien.


Visumkrav för att besöka Coimbatore

När du ska besöka Indien behöver ditt pass vara giltigt i minst sex månader vid tiden för inresan till landet. När det gäller visum kan svenska medborgare ansöka om detta på nätet innan avresan till Indien. Ska du besöka landet som turist kan du med ett e-visum stanna i landet i upp till 90 dagar. Rör det sig om ett affärsvisum kan du i stället stanna i upp till 180 dagar.


Börja planera din resa till Coimbatore


De bästa sakerna att se och göra i Coimbatore

En av de sevärdheter du kan passa på att besöka under din vistelse i Coimbatore är Vydehi Falls. Dessa mäktiga och vackra vattenfall lockar till sig ett stort antal besökare varje år. Det smidigaste sättet att ta sig till dem på från Coimbatore är att åka taxi. Ett annat ställe som vi kan rekommendera dig att besöka är Adiyogi Shiva Statue. Detta är världens största byststaty tillägnad den hinduiska guden Shiva. Den är designad av Sadhguru Jaggi Vasudev, grundaren av Isha Foundation, och den invigdes 24 februari 2017 av den indiska premiärministern Narendra Modi. Ett av syftena med denna staty är att inspirera och främja yoga eftersom Lord Shiva sägs vara den som gav upphov till yoga. Indien kan vara ett mycket varmt land, och just därför kan det ibland vara skönt att kunna svalka av sig lite. Detta kan du göra genom att besöka Kovai Kondattam som är en nöjes- och vattenpark där du bland annat finner ett stort antal vattenrutschkanor, vågmaskin, klätterväggar, vattenfall och radiobilar. Här går det utan problem att spendera en hel dag för hela familjen. Du finner här även en amfiteater där du kan ta del av olika liveuppträdanden.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Coimbatore.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Coimbatore. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Coimbatore just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Coimbatore och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.