Hyrbilar på Olbia Costa Smeralda flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Olbia Costa Smeralda flygplats? Sök här!

Olbia, Italien - Costa Smeralda (OLB)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Olbia, Italien - Costa Smeralda (OLB)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Olbia Costa Smeralda flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Olbia Costa Smeralda flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Olbia Costa Smeralda flygplats?

När du hyr en bil på Olbia Costa Smeralda flygplats väljer de flesta av våra användare modellen Ford Figo Aspire för 752 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Fiat 500 för ett genomsnittspris på 678 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Figo Aspire på Olbia Costa Smeralda flygplats för så lite som 532 kr/dag och modellen Fiat 500 för så lite som 418 kr/dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Costa Smeralda flygplats?

Den mest populära biltypen att hyra på Costa Smeralda flygplats är enligt våra uppgifter Ekonomi. Under det senaste året valde 52 % av de användare som sökte efter en hyrbil på Costa Smeralda flygplats att hyra en bil i klassen Ekonomi. Ford Figo Aspire och Citroen C3 är de två mest populära bilmodellerna i klassen Ekonomi. Om du är intresserad av att hyra någon av dessa bilmodeller kan du överväga att boka din hyrbil på NOLEGGIARE, viken är det mest populära hyrbilsfirman som erbjuder bilar i klassen Ekonomi. Det lägsta priset per dag för att hyra fordon i klassen Ekonomi från NOLEGGIARE ligger på 661 kr.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Costa Smeralda flygplats?

Att boka 42 dagar före ditt upphämtningsdatum är bäst om du vill hyra en bil på Costa Smeralda flygplats. De genomsnittliga dagliga biluthyrningspriserna är 260 kr om du hyr en bil 42 dagar i förväg. 460 kr/dag är ett typiskt biluthyrningspris under helgen på Costa Smeralda flygplats, medan 284 kr/dag är ett standardpris på vardagar. Om du har ett flexibelt reseschema kommer du att upptäcka att de billigaste biluthyrningarna vanligtvis är tillgängliga under november månad, för i genomsnitt 119 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Olbia Costa Smeralda flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Olbia Costa Smeralda flygplats
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

373 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

500 kr/dag

(13 jun - 23 jun)
Toyota Corolla
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

280 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Fiat Panda
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

430 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Vauxhall Mokka
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

404 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Kia Cee'd SW
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

719 kr/dag

(14 aug - 18 aug)
Volkswagen Jetta
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

693 kr/dag

(13 jun - 23 jun)
Toyota Corolla
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

679 kr/dag

(13 jun - 23 jun)
Nissan Qashqai
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

542 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Kia Cee'd SW

Information om biluthyrning i Olbia Costa Smeralda flygplats

I de flesta fall behöver du ha haft ditt körkort i minst ett år för att få hyra en hyrbil från en biluthyrning i Italien. I Italien räcker det med andra ord inte med att vara 18 år för att få hyra en hyrbil vilket är fallet hos biluthyrningar i Sverige. Du som kommer från Sverige och vill hyra en bil i Italien får därför räkna med att du behöver vara minst 19 år gammal, detta eftersom det krävs att du är minst 18 år för att kunna ta körkort i Sverige. För resenärer från länder utanför EU krävs det dessutom ett internationellt körkort för att kunna bli kund hos en biluthyrning i Italien. Undersök dock alltid exakt vilka villkor som gäller hos just den biluthyrning du tänkt hyra din bil av. För att kunna hyra en bil på Olbia Costa Smeralda Airport behöver du även ha ett kreditkort. Detta krävs eftersom du behöver lämna en säkerhetsdeposition för att få hyra en bil här.

Det finns gratis Wi-Fi tillgängligt på Olbia Costa Smeralda Airport. Du som har svårt att röra dig på egen hand eller sitter i rullstol kan få särskild assistans under din vistelse på flygplatsen. Detta inkluderar hjälp med att ta sig till och från kontoret för det företag du väljer att hyra av. Du måste dock göra det flygbolag du väljer att flyga med uppmärksamt på att du behöver särskild assistans innan du ankommer till flygplatsen. Du kan också kontakta flygplatsen direkt om detta, dock måste du göra det senast 48 timmar innan du kommer till flygplatsen.


Erbjudanden på hyrbilar i Olbia Costa Smeralda flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Olbia Costa Smeralda flygplats

Biltyp: Liten

61 kr - 846 kr

Alla biltyper

61 kr - 1 221 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Olbia Costa Smeralda flygplats är 343 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Olbia Costa Smeralda flygplats är mars. Då är priset 83% lägre än under resten året och ligger på bara 61 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia Costa Smeralda flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia Costa Smeralda flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Olbia Costa Smeralda flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Olbia Costa Smeralda flygplats är 442 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Olbia Costa Smeralda flygplats är september. Då är priset 3% lägre än under resten året och ligger på bara 432 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia Costa Smeralda flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia Costa Smeralda flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Olbia Costa Smeralda flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Olbia Costa Smeralda flygplats är 358 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Olbia Costa Smeralda flygplats är september. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 210 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Olbia Costa Smeralda flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Olbia Costa Smeralda flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Olbia Costa Smeralda flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

280 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Fiat 500
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

309 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Smart Fortwo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

373 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Olbia Costa Smeralda flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Olbia Costa Smeralda flygplats

B-Rent

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

2,0

MEGADRIVE

2 platser

AbbyCar Car Rentals

1 plats

AeroDrive

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Olbia

Nedan visas de mest populära hotellen i Olbia

Hyr bil i andra städer i Italien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Rom, Milano och Bergamo i Italien

Börja planera din resa till Olbia Costa Smeralda flygplats


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Olbia Costa Smeralda flygplats kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Olbia Costa Smeralda flygplats. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.