Hotell i Norrköping

Hitta de bästa erbjudandena för 55 hotell i Norrköping, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Norrköping

Det finns många mysiga hotell i Norrköping, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Norrköping

Museum of work
Power Park
City Museum

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Museum of work?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Museum of work är 812 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Museum of work under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Museum of work är vanligtvis 9 % billigare än genomsnittshotellet i Norrköping, som ligger på 896 kr.

Hotell nära Museum of work

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Power Park?

Om du letar efter ett hotell i Norrköping i närheten av Power Park har du tur. momondo rekommenderar 12 hotell i närheten av Power Park och i genomsnitt kostar hotell i området 812 kr/natt. Dessa priser kan variera beroende på säsong. Hotell i närheten av Power Park är vanligtvis 9 % billigare än genomsnittshotellet i Norrköping, som ligger på 896 kr.

Hotell nära Power Park

Finns det tillgängliga hotell i närheten av City Museum?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Norrköping närmst City Museum kan du vänta dig priser på 812 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 812 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av City Museum. Hotell i närheten av City Museum är vanligtvis 9 % billigare än genomsnittshotellet i Norrköping, som ligger på 896 kr.

Hotell nära City Museum

När är det bra timing att boka ett hotell i Norrköping?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Norrköping
Lågsäsong
november
Högsäsong
mars

är den billigaste månaden att bo här

41 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

36 %

förväntad prisökning

Pris
694 kr - 1 818 kr
Dyraste veckodag
onsdag
Billigaste veckodag
torsdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

971 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

1 162 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Norrköping är: För boende med antalet stjärnor= 1-2, samma dag som din vistelse börjar.
1-2-stjärnigt
555 kr - 850 kr
3-stjärnigt
920 kr - 1 024 kr
4-5-stjärnigt
876 kr - 1 110 kr

Norrköping resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Norrköping

Hur hittar man billiga hotell i Norrköping?

Online, på momondos hemsida, kan du söka efter och jämföra priser för att hitta billiga hotell i Norrköping. På hemsidan kan du filtrera din sökning efter typ av boende, område och stjärnbetyg. Du kan även ta del av tidigare besökares omdömen för olika boenden. Ett hotell kostar i genomsnitt kring 1 000 kronor per natt, men tänk på att hotell med faciliteter som spa och gym kan pressa upp priserna. Även boende där frukost är inkluderat tenderar ha högre priser. Passa på att boka din vistelse i god tid då priserna på sista minuten bokningar stiger.

Norrköping på liten budget?

Om du vill spara pengar under din resa är ett tips att hyra en cykel istället för bil och på så vis utforska omgivningarna. Staden är mycket cykelvänlig och under sommarhalvåret kan du dessutom göra trevliga cykelutflykter runt om staden. Därutöver kan du helt kostnadsfritt njuta av flera vackra vandringsleder kring Bråviken. Centralt belägna i staden hittar du dessutom flera billiga restauranger och kaféer som erbjuder mat till ett bra pris.

Hur tar man sig runt i Norrköping?

Inom själva centrum går det utmärkt att ta sig fram till fots men ett tips är att hyra en cykel vilket kanske är det allra smidigaste transportsättet. Annars består stadens kollektivtrafik av bussar som smidigt tar dig till de olika stadsdelarna och orter utanför Norrköping. Biljetten kan du köpa ombord på bussen, men då endast med ett betalkort då busschaufförerna inte hanterar kontanter. Du kan även använda dig av en app eller köpa biljetten i någon av automaterna.

Kan man boka hotell i Norrköping utan kreditkort?

Du behöver oftast lämna ett kreditkort i samband med din bokning, även om inga pengar dras innan du checkar ut. Om du väljer att betala kontant debiteras givetvis inte avgiften på kortet, men hotellet behöver ändå detta som garanti.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Norrköping?

Du behöver vara minst 18 år gammal för att checka in på hotell i Norrköping.

Deposition på hotell?

Om du redan betalt din vistelse vid bokningstillfället, eller lämnat ett kontokort i samband med din bokning, behöver du inte lämna någon deposition.

Parkering i Norrköping

Inne i centrum behöver du betala för din parkering, vilket du gör genom att köpa ett parkeringskort. Du kan betala med app, sms eller talsvar. Det finns även automater märkta med ”City-P” där du kan betala för parkeringen. Parkeringsavgifterna ligger vanligtvis på mellan 10 kronor och 20 kronor per timme. Du kan enkelt hitta en parkeringskarta på nätet för att ta reda på var du kan ställa bilen när du är på besök i staden.


Hur mycket kostar ett hotell i Norrköping per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Norrköping till låga priser.
2 stjärnor eller mindre
Above Vandrarhem
Bäst värde

Above Vandrarhem

7,7

494 kr

Visa erbjudanden för hotell
3 stjärnor
Comfort Hotel Norrkoping
#1 Mest populära

Comfort Hotel Norrkoping

7,9

815 kr

Visa erbjudanden för hotell
Södra Hotellet
#2 Mest populära

Södra Hotellet

8,8

789 kr

Visa erbjudanden för hotell
Park Hotel
Bäst värde

Park Hotel

8,6

746 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Norrköping

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Norrköping
Above Vandrarhem

Above Vandrarhem

7,7

495 kr

Visa erbjudanden för hotell
Södra Hotellet

Södra Hotellet

8,8

790 kr

Visa erbjudanden för hotell
Norrkopings Camping

Norrkopings Camping

6,4

685 kr

Visa erbjudanden för hotell
Comfort Hotel Norrkoping

Comfort Hotel Norrkoping

7,9

816 kr

Visa erbjudanden för hotell
Park Hotel

Park Hotel

8,6

746 kr

Visa erbjudanden för hotell
Villa Fridhem

Villa Fridhem

8,6

2 293 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hitta populära vandrarhem i Norrköping

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Norrköping

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Above Vandrarhem

Above Vandrarhem

7,7

495 kr

Visa erbjudanden för hotell
Comfort Hotel Norrkoping

Comfort Hotel Norrkoping

7,9

816 kr

Visa erbjudanden för hotell
Södra Hotellet

Södra Hotellet

8,8

790 kr

Visa erbjudanden för hotell
Park Hotel

Park Hotel

8,6

746 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Norrköping?

Industristaden Norrköping har förvandlats till ett kulturellt och gastronomiskt centrum. Inom vilket område du rekommenderas boka ditt boende beror på vilken typ av vistelse du söker. Väljer du ett hotell i Norrköpings centrum får du tillgång till historiska och kulturella sevärdheter medan boenden i stadens omgivningar bjuder på en mer rofylld och naturnära semester.

Stadskärnan kallas för Industrilandskapet och är fylld med historiskt sevärda byggnader. Området centrerar kring Holmens Bruks, ett före detta pappersbruk. I dag hittar du flera av stadens kulturella institutioner i detta område. Bland annat håller Norrköpings Symfoniorkester till i De Geerhallen tillhörande det tidigare pappersbruket. I den sjuhörniga byggnaden strykjärnet, tidigare hem åt ett väveri, hittar du i dag Arbetets Museum.

För billigare boenden kan du leta i området nära centralen, beläget på den norra delen av Motala Ström som rinner genom staden, där du hittar flera hostell. Annars är det trevligt att ta sig utanför staden till den vackra naturen. Om du väljer att bo nordöst om centrum har du dessutom nära till den kända djurparken Kolmården med djur från hela världen. Kolmården passar särskilt bra för barnfamiljer och här kan de små besöka Bamses Värld eller Delfinexpressen. Även området Vikbolandet är att rekommendera för dig som söker en naturnära semester med camping och vandringar.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Norrköping

För de flesta kulturella sevärdheterna i Norrköping är det Industrilandskapet i centrum som gäller. Missa inte ett besök till Visualiseringscenter C, ett digitalt vetenskapligt center med flera interaktiva utställningar som är spännande både för stora och små. Dessutom är detta ett bra budgettips då det alltid är fri entré som gäller. Inte långt därifrån ligger Arbetets Museum i det arkitektoniskt intressanta strykjärnshuset. Museet visar utställningar om människors vardag och arbetsliv genom tiderna och bjuder dessutom på en permanent utställning med teckningar av konstnären Ewert Karlsson.

Kvarteret Knäppingsborg, i centrala Norrköping, är också värt ett besök. Detta är stadens äldsta bebyggelse och här hittar du idag shopping och fik i en gemytlig miljö. Fynda i de små butikerna eller koppla av med en kopp kaffe på någon av de många uteserveringarna.

Norrköping är en populär ort att ta sig till för golfentusiasten. I omgivningarna hittar du flera av landets bästa golfbanor! Ta dig till Bråvikens golfbana i grönskande natur precis vid Bråvikens vatten. Även Söderköpings golfbana och Norrköpings golfbana är populära destinationer.

Om du söker ännu mer naturnära aktiviteter är Arkesunds skärgård, som kopplar ihop Norrköping med havet, en härlig utflykt – inte minst under sommaren. Ta båten till Kopparholmarna med bra badmöjligheter och härliga vandringsleder.


Reseinformation om Norrköping

Hur länge stannar besökare i Norrköping?

1 natt är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Norrköping.

Hur mycket kostar ett hotell i Norrköping?

I genomsnitt kostar det cirka 715 kr per natt att boka ett rum i Norrköping. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Norrköping?

Hotell i Norrköping är oftast billigast i november. Du kan förvänta dig 356 kr% lägre priser under denna period.

Vilken dag är det billigast att bo i Norrköping?

För närvarande är onsdag den billigaste dagen att bo på hotell i Norrköping. tisdag är den dyraste.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Norrköping?

I genomsnitt kostar ett vandrarhem i Norrköping kring 621 kr. Detta pris är per person, per natt och gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre. Det är 94 kr billigare än ett genomsnittligt hotell i Norrköping.