Hitta billiga flyg till Da Nang

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Da Nang

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Da Nang

Bästa priset för tur- och returresa

9 957 kr

Snabbast flygtid

13t 40m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Da Nang från Sverige under de senaste 72 timmarna är 9 957 kr (Stockholm Arlanda till Da Nang).
Det snabbaste flyget till Da Nang från Sverige tar 13t 40m (Stockholm Arlanda till Da Nang).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Da Nang, inklusive Singapore Airlines.

När är den bästa tiden att flyga till Da Nang?

Billiga flyg till da Nang hittar du under slutet av sommaren. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till da Nang mellan december och februari då färre flygstolar bokas till staden. Allra dyrast är att resa under hösten och våren då temperaturerna är behagliga. Jämför priser på flygbiljetter till da Nang mellan olika datum via momondo för att hitta bra priser på da Nang-flyg.

Det bästa priset som hittats på momondo till Da Nang var 187 kr/per person från Ho Chi Minh-staden, vilket är 97 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Da Nang. För att hitta det billigaste priset till Da Nang från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Da Nang. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 7 827 kr. Om du inte har möjlighet att resa i september kan du istället boka flyg till Da Nang från Sverige för november. Flyg till Da Nang i november är kanske inte lika billiga som i september, men genomsnittet ligger fortfarande runt 8 078 kr.

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Da Nang från Sverige är större om du bokar 23 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Da Nang för ungefär 10 882 kr om du gör din sökning 23 dagar innan. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Da Nang. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 9 957 kr under de senaste 72 timmarna.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Da Nang är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 10 215 kr. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 11 707 kr från Sverige till Da Nang.

Hué Phu Bai flygplats eller Tam Kỳ Chu Lai Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Da Nang.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Da Nang Hué Phu Bai flygplats med ett genomsnittspris på 5 995 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Da Nang

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Da Nang
Flera flygbolag
31 jan.
ARN08:30Stockholm Arlanda
13t 40m
1 stopp
DAD22:10Da Nang
2 mars
DAD13:10Da Nang
18t 45m
1 stopp
ARN07:55Stockholm Arlanda
9 957 kr
Hitta liknande
Singapore Airlines
31 jan.
ARN04:15Stockholm Arlanda
19t 45m
2 stopp
DAD00:00Da Nang
2 mars
DAD11:30Da Nang
35t 10m
2 stopp
ARN22:40Stockholm Arlanda
10 268 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 jan.
ARN11:20Stockholm Arlanda
19t 10m
2 stopp
DAD06:30Da Nang
2 mars
DAD08:15Da Nang
23t 40m
1 stopp
ARN07:55Stockholm Arlanda
12 167 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 jan.
ARN13:05Stockholm Arlanda
35t 35m
3 stopp
DAD00:40Da Nang
2 mars
DAD09:10Da Nang
53t 20m
3 stopp
ARN14:30Stockholm Arlanda
12 559 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 jan.
ARN03:40Stockholm Arlanda
22t 05m
2 stopp
DAD01:45Da Nang
1 mars
DAD19:55Da Nang
41t 55m
2 stopp
ARN13:50Stockholm Arlanda
14 970 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 jan.
ARN03:55Stockholm Arlanda
31t 00m
3 stopp
DAD10:55Da Nang
2 mars
DAD14:55Da Nang
28t 15m
2 stopp
ARN19:10Stockholm Arlanda
26 092 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Da Nang

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Da Nang, visa några av våra erbjudanden nedan av Cathay Pacific
Cathay Pacific
ARNStockholm Arlanda
13t 40m
DADDa Nang

Vilka bolag flyger till Da Nang?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Da Nang

Vilka bolag flyger till Da Nang?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Da Nang från Sverige Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates och Cathay Pacific. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Singapore Airlines till Da Nang

I genomsnitt avgår 7 flyg med Singapore Airlines till Da Nang varje vecka.De flesta av dem flyger från Singapore Changi till Da Nang vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Singapore Airlines till Da Nang. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Singapore Airlines till Da Nang som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 6 234 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Singapore Airlines är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,8/10 i betyg av 83 av våra användare.


Flygplatser nära Da Nang

Nedan hittar du alla flygplatser i Da Nang tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till da Nang landar på da Nang International Airport som ligger i centrala da Nang. Flygplatsen är en av landets största och hanterar över sex miljoner passagerare per år. Flygplatsen ligger 2 km väster om stadens absoluta centrum så det är mycket enkelt att ta dig till ditt boende om du bor centrat. Då da Nang International Airport ligger så pass nära centrum finns det inte några flygbussar eller lokala transportalternativ vid flygplatsen utan det är taxi som gäller. För att resa till da Nang billigt från flygplatsen ska du välja en taxi som har taxameter, alternativt göra upp om priset med föraren innan du påbörjar resan. In till ett centralt beläget hotell bör priset ligga på 60 000 VND (24 SEK).


Populära flygresor till Da Nang

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Da Nang som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Da Nang
Snabbaste flygtid13t 40m
Billigaste pris9 957 kr

Så tar du dig runt i Da Nang

Ett bra sätt att ta sig runt da Nang är med cykel. Du kan hyra cyklar från da Nangs turistcenter och det är särskilt trevligt att ta cykel från centrum över bron ner till stadens stränder. Ett annat sätt att ta sig runt är med motorcykeltaxi som är mycket populära i da Nang. En tur runt centrala da Nang bör inte kosta mer än 40 000 VND (16 SEK). Om du tar taxi kan du välja bolaget Mai Linh som har taxameter i sina bilar vilket gör att du kan lita på att priset är rättvist. Du kan även ladda ner appen The Grab för att boka bilar direkt via mobilen. Kollektivtrafiken består annars av bussar som passar bra för lite längre sträckor. En bussresa till populära Hoi An kostar mellan 8000-15 000 VND (3-6 SEK).


Visumkrav för att besöka Da Nang

Som svensk medborgare behöver du visum om du ska stanna i Vietnam i mer än 15 dagar. Kortare resor kräver alltså ingen visering. Ditt pass ska vara giltigt i ett halvår och du måste också kunna visa upp en returbiljett för utresan från landet. För vistelser som inte är längre än 30 dagar kan du ansöka om ett elektroniskt visum.


Börja planera din resa till Da Nang


De bästa sakerna att se och göra i Da Nang

I stadens södra delar ligger de populära stränderna, men missa inte sevärdheter som Cao Dai-templet och Ho Chi Minh-museet.

Skaffa en reseförsäkring som täcker både eventuella sjukvårdskostnader och sjuktransport hem till Sverige.

Undvik kranvattnet och drick istället vatten på flaska.

Det förväntas inte, men är uppskattat. Lämna gärna mellan 5-10 %.

Varuhusen Vincom Plaza, Indochina Riverside och Parkson Vinh Trung Plaza är bra shoppingcenter.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Da Nang ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Da Nang ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Da Nang ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Da Nang låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Da Nang erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Da Nang och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Da Nang

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Da Nang

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.