Hotell i Hagfors

Hitta de bästa erbjudandena för 12 hotell i Hagfors, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Hagfors

Det finns många mysiga hotell i Hagfors, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


När är det bra timing att boka ett hotell i Hagfors?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Hagfors
Lågsäsong
september
Högsäsong
oktober

är den billigaste månaden att bo här

18 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

16 %

förväntad prisökning

Pris
403 kr - 574 kr

Hagfors resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Hagfors

Vad kostar ett hotell i Hagfors?

Ett hotell i Hagfors centrala delar kostar ungefär 1300 SEK per natt. Det finns dock flera billiga hotell i Hagfors närområde samt boende i stuga eller på gård som har lägre priser. Billiga hotell i Uddeholm kostar mellan 700-900 SEK per natt och ett bed & breakfast utanför Hagfors kostar runt 800 SEK per natt. Tänk på att boenden med extra bekvämligheter och faciliteter ofta har högre priser än enklare boenden med prisvärda erbjudanden.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Hagfors?

Det finns många härliga utomhusaktiviteter att ägna sig åt i Värmland och området kring Hagfors. Under sommarhalvåret har du flest aktiviteter att välja mellan och de varmare temperaturerna gör det lättare att vara utomhus längre perioder. Sommarmånaderna är därför mest populära för resor till Hagfors.

Kan man resa till Hagfors med låg budget?

Om du reser till Hagfors på en liten budget hittar du flera billiga boenden utanför ortens centrum. Välj boenden med färre bekvämligheter för att hålla priserna nere. Bäst är även att resa under sommaren då du kan ägna dig åt flera billiga friluftsaktiviteter som inte kräver särskilt mycket utrustning. Ge dig ut på en cykelutflykt eller båttur på någon av sjöarna för härliga upplevelser.

De bästa transportmedlen i Hagfors

Du tar dig enkelt till Hagfors med flyg från Stockholm till Hagfors Airport, en flygresa som bara tar 50 minuter. Riksväg 62 går även genom Värmland och förbi Hagfors om du reser med bil. Närmaste tågstation hittar du i Karlstad och därifrån kan du ta Värmlandstrafikens bussar till Hagfors. När du väl är i orten är det lätt att ta sig fram med cykel mellan de flesta besöksmål. För längre avstånd rekommenderas att ha bil för smidigast transport.

Parkering i Hagfors

I Hagfors finns det gott om parkeringsplatser och parkering i orten är gratis. Inne i centrum får du max ställa bilen i två timmar vid Skolgatan, Kyrkogatan och Köpmangatan. Om du vill spendera en längre tid i centrum finns en större parkering vid torget där du kan ställa bilen för en dag i centrum.


Hur mycket kostar ett hotell i Hagfors per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Hagfors till låga priser.

Vart är det bra att bo i Hagfors?

Bo på hotell i värmländska Hagfors för en härlig vistelse i naturnära miljöer. Hagfors har ett litet centrum men här ska du boka hotell om du vill ha gångavstånd till bekvämligheter som affärer, restauranger och kommunikationer. Hotell i Hagfors centrum erbjuder rum för konferens, gym och gratis frukost. Billiga hotell i Hagfors hittar du däremot utanför centrum i närliggande Uddeholm. Där finns spahotell och billigt boende med utsikt över Rådasjön. Om du söker en avkopplande och naturnära miljö kan du även välja att istället för att bo på hotell i Hagfors hyra en stuga eller gård ute på landsbygden. Du hittar bland annat fina områden runt Södra Skoga och Prästbol. I området kring Hagfors hittar du flera bra hotell och annorlunda boenden att välja mellan för din vistelse. Tips på hotell som passar för din vistelse får du genom att använda momondos sökmotor. Där kan du söka direkt efter mysiga hotell eller boende i Hagfors som är barnvänliga genom att ange vilken boendeatmosfär du söker.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Hagfors

Hagfors är en utmärkt destination om du vill uppleva den värmländska naturen. Här finns mängder av friluftsaktiviteter oavsett årstid. Vattendragen kring Hagfors är perfekta för fiske och du hittar bland annat bra fiskevatten vid Lakenesjön och Virtjärns-sjöarna. I dessa sjöar finns många laxartade fiskar och du kan även hitta abborre, sik, gädda och lake. Fiskekort köper du via Hagfors Turistinformation som ligger inne i centrum. För vandringsleder finns ett naturområde alldeles vid Hagfors centrum. Vid stadshuset tar en vandringsled sin början som tar dig upp på Manaåsen och vidare ner i Bäckravinen. Naturen här är en ovanlig skogsmiljö med 400-åriga tallar och granar. En annan populär led är Finnvägen som tar dig längs med nio kilometer natursköna områden. Missa inte heller en utflykt till Brattfallet som är ett tio meter högt vattenfall invid vilken flera vandringsleder går att hitta. Sångerskan och skådespelerskan Monica Zetterlund kom från Hagfors och innan du lämnar orten ska du göra ett besök till hennes museum inne i centrum. Här lär du dig om hennes liv i både bild och musik. (Pris kontrollerat 04/04/2019).


Reseinformation om Hagfors

Hur länge stannar besökare i Hagfors?

Det vanligaste valet bland våra användare för besök i Hagfors är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Hagfors?

Ett hotellrum i Hagfors kommer generellt att kosta dig 893 kr per natt. Den här siffran är ett genomsnittspris och priserna kommer variera beroende på faciliteter, läge och rumstillgänglighet på det hotell du önskar bo på.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Hagfors?

september är den billigaste månaden att boka hotell i Hagfors. Priser kan vara 156 kr% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.