Biluthyrning i Białystok, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Białystok, Polen? Sök och jämför priser här

Białystok, Polen
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Białystok, Polen
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Białystok

Alla större biluthyrningsfirmor i Białystok, Polen
Översikt

Renlighet

1,9

Comfort

1,9

Övergripande

1,9

Bäst

1,9
4 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Białystok, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Szymany Olsztyn-Mazury flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Białystok

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Białystok för att motverka spridningen av COVID-19?

  Dollar är ett av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Białystok. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Białystok som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vad är hastighetsgränsen i Białystok, Polen?

  Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Białystok när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Białystok är 100 km/t respektive 140 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Białystok du befinner dig.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Białystok?

  Bilmodellen Ford Focus är den mest populära bilen att hyra i Białystok enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Ford Focus för så lite som 138 kr/dag i Białystok, men generellt kan du vänta dig priser på runt 358 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Białystok är modellen Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 258 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 134 kr/dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Białystok?

  Det mest populära biluthyrningsföretaget som erbjuder hyrbilar av modellen BMW 5 Series är Car Net i Białystok. Kostnaden att hyra modellen BMW 5 Series från Car Net är i genomsnitt 1 098 kr/dag.

 • Hur är vädret i Białystok, Polen i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Białystok under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt −3 °C och en nederbörd på cirka 30 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  januari i Białystok är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Białystok.

 • Är vädret i Białystok representativt för resten av Podlasie?

  Klimatet i Podlasie under januari månad har vanligtvis en temperatur på −3 °C med en förväntad nederbörd på 30 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Białystok till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Börja planera din resa till Białystok