Hyrbilar från GREEN MOTION i Podgorica

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från GREEN MOTION i Podgorica

Podgorica, Montenegro
25 maj — 1 jun
Samma avlämingsplats
Podgorica, Montenegro
ons 25/5
12:00
ons 1/6
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från GREEN MOTION i Podgorica, Podgorica

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Liten

70 kr - 1 022 kr

Alla biltyper

70 kr - 1 022 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Liten från GREEN MOTION i Podgorica, Podgorica är i oktober när priserna i genomsnitt ligger på 70 kr per dag. 70 kr per dag är 78 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 317 kr för en hyrbil från GREEN MOTION av typen Liten i Podgorica. Medan oktober är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Liten från GREEN MOTION i Podgorica, är juli den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i juli för hyrbilstypen Liten från GREEN MOTION beroende på vilken dag du bokar.


Hyrbilskontor för GREEN MOTION i Podgorica

Nedan kan du hitta information om alla GREEN MOTION -hyrbilsfirmor i Podgorica, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
5 platser
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

4,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

4,0

Information om GREEN MOTION biluthyrning i Podgorica

GREEN MOTION vill se till att deras kunder och personal i området kring Podgorica känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har GREEN MOTION antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Podgorica. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

Att hyra en bil i Podgorica från GREEN MOTION under juni kostar i genomsnitt 402 kr per dag. En del av våra användare hittade dock priser förra juni som var så låga som 145 kr per dag från GREEN MOTION , så det finns en chans att du kan hitta liknande priser i år. Om du vill hyra en bil i Podgorica i en vecka ligger den genomsnittliga kostnaden på 2 815 kr för en hyrbil från GREEN MOTION .

Ja. Du kan hitta 1 kontoret som GREEN MOTION har på Podgorica Golubovci flygplats på Studentska Bb - Shuttle.

Enligt våra uppgifter är fordon ur klassen Medelstor de mest populära biltyperna blad våra att hyra från GREEN MOTION när de besöker Podgorica i juni. Baserat på biluthyrningspriserna från GREEN MOTION i juni under förra året kan du förvänta dig att genomsnittspriset för en bil ur klassen Medelstor ligger på 513 kr/dag. Våra användare har också hittat priser så låga som 504 kr/dag förra året i juni, vilket innebär att du kanske kan hitta liknande hyrespriser i år på momondo.

För i genomsnitt 351 kr/dag är en bil ur klassen Mini den billigaste typen av bil att hyra från GREEN MOTION i Podgorica (13 % billigare än den dyraste hyrbilen från GREEN MOTION ). Under det senaste året hyrde 21 % av momondos användare från GREEN MOTION medan de som hyrde i Podgorica hyrde en bil ur klassen Mini för att spara pengar. Tänk på att GREEN MOTION också har andra typer av hyrbilar tillgängliga baserat på dina resebehov.

Det finns 5 biluthyrningskontor i Podgorica som ägs av GREEN MOTION . Deras kontor på Studentska Bb - Shuttle, Podgorica är även det mest populära kontoret bland våra användare. Under de senaste 12 månaderna hämtade 85 % av våra användare som hyrde bil från GREEN MOTION i Podgorica upp sina fordon från Studentska Bb - Shuttle.


Hyrbilar från andra firmor i Podgorica

Hittar du inte det du letar efter från GREEN MOTION ? Jämför hyrbilserbjudanden från andra populära biluthyrningsföretag i Podgorica