Hyrbilar på Paris Charles de Gaulle flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Paris Charles de Gaulle flygplats? Sök här!

Paris, Frankrike - Charles de Gaulle (CDG)
9 jun — 12 jun
Samma avlämingsplats
Paris, Frankrike - Charles de Gaulle (CDG)
fre 9/6
12:00
mån 12/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Paris Charles de Gaulle flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Paris Charles de Gaulle flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Paris Charles de Gaulle flygplats?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra på Paris Charles de Gaulle flygplats är Peugeot 5008, följt av modellen Fiat 500. Våra användare har hittat erbjudanden för Peugeot 5008 på Paris Charles de Gaulle flygplats för i genomsnitt 2 103 kr per dag, och så billigt som 589 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 495 kr per dag att hyra modellen Fiat 500 på Paris Charles de Gaulle flygplats, även om du kan hitta priser för så lite som 275 kr per dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Charles de Gaulle flygplats?

Bilar i klassen Mini är de mest populära bilarna att hyra på Charles de Gaulle flygplats. 18 % av våra momondo-användare sökte efter bilklassen Mini för sin resa det senaste året. De två mest populära bilmodellerna inom klassen Mini är Fiat 500 och Renault Twingo. Det mest populära hyrbilsföretaget som erbjuder fordon i klassen Mini på Charles de Gaulle flygplats är Thrifty. Det billigaste priset för att hyra bilar i klassen Mini från Thrifty ligger på 275 kr per dag.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Charles de Gaulle flygplats?

Att boka 20 dagar före ditt upphämtningsdatum är bäst om du vill hyra en bil på Charles de Gaulle flygplats. De genomsnittliga dagliga biluthyrningspriserna är 345 kr om du hyr en bil 20 dagar i förväg. 684 kr/dag är ett typiskt biluthyrningspris under helgen på Charles de Gaulle flygplats, medan 508 kr/dag är ett standardpris på vardagar. Om du har ett flexibelt reseschema kommer du att upptäcka att de billigaste biluthyrningarna vanligtvis är tillgängliga under januari månad, för i genomsnitt 366 kr/dag.

Vilken är den bästa hyrbilsfirman på Charles de Gaulle flygplats?

Det bästa biluthyrningsföretaget på Charles de Gaulle flygplats är Europcar enligt 41 momondo-användare, som gav det ett genomsnittsbetyg på 6,2. Under det senaste året valde 1 % av dem som hyrde en bil på Charles de Gaulle flygplats Europcar. Avis är ett annat ansett hyrbilsföretag, med betyget 8,6 från 6 omdömen. 9 användare valde att hyra en bil från Sixt, och betygsatt sin upplevelse med en 8,4 i genomsnitt.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Paris Charles de Gaulle flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Paris Charles de Gaulle flygplats
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

482 kr/dag

(15 jun - 30 jun)
Toyota Corolla
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

476 kr/dag

(18 jun - 2 jul)
Volkswagen T-ROC
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

369 kr/dag

(19 jun - 3 jul)
Renault Captur
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

522 kr/dag

(19 jun - 3 jul)
Mercedes-Benz GLA
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

427 kr/dag

(18 jun - 2 jul)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

378 kr/dag

(19 jun - 3 jul)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

501 kr/dag

(19 jun - 3 jul)
Volkswagen T-ROC
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

423 kr/dag

(18 jun - 2 jul)
Mini Hatch
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

531 kr/dag

(19 jun - 3 jul)
Citroen C4 Picasso

Information om biluthyrning i Paris Charles de Gaulle flygplats

För att kunna använda dig av hyrbilar i Frankrike behöver du först och främst vara minst 21 år gammal. Du måste även ha ett kreditkort i ditt eget namn för att få hyra en hyrbil från en biluthyrningsfirma i Frankrike. Samtidigt måste du ha haft ditt körkort i minst ett år och det måste även vara giltigt under den period du tänkt hyra din hyrbil. Kommer du från ett land inom EU går det bra med vilken typ av identifikation som helst. Kommer du från ett land utanför EU behöver du dock ditt pass. Har du ett körkort som inte använder sig av latinska bokstäver behöver du ha ett internationellt körkort för att få köra bil i Frankrike.

Som tidigare nämnt går det att lämna tillbaka din hyrbil hos en biluthyrningsbyrå på Paris Charles de Gaulle flygplats under vilken tid som helst på dygnet. Det finns även tillgång till gratis Wi-Fi på hela flygplatsen. Sitter du i rullstol eller har svårt att röra på dig av andra skäl? Då kan du boka assistans så att du kan ta dig till de olika biluthyrningsföretagen eller var du än vill på flygplatsen. Du måste dock meddela att du behöver särskild assistans senast 48 tim innan du anländer till flygplatsen.


Erbjudanden på hyrbilar i Paris Charles de Gaulle flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Paris Charles de Gaulle flygplats

Biltyp: Liten

511 kr - 854 kr

Alla biltyper

527 kr - 1 116 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Paris Charles de Gaulle flygplats är 658 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Paris Charles de Gaulle flygplats är oktober. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 511 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris Charles de Gaulle flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris Charles de Gaulle flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Paris Charles de Gaulle flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Paris Charles de Gaulle flygplats är 822 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Paris Charles de Gaulle flygplats är januari. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 291 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris Charles de Gaulle flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris Charles de Gaulle flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Paris Charles de Gaulle flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Paris Charles de Gaulle flygplats är 863 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Paris Charles de Gaulle flygplats är november. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 481 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris Charles de Gaulle flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris Charles de Gaulle flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Paris Charles de Gaulle flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Paris Charles de Gaulle flygplats är 832 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Paris Charles de Gaulle flygplats är november. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 508 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris Charles de Gaulle flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris Charles de Gaulle flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Paris Charles de Gaulle flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Paris Charles de Gaulle flygplats är 1 052 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Paris Charles de Gaulle flygplats är november. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 420 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 26% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris Charles de Gaulle flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris Charles de Gaulle flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Paris Charles de Gaulle flygplats är 1 049 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Paris Charles de Gaulle flygplats är september. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 590 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 25% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Paris Charles de Gaulle flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Paris Charles de Gaulle flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

321 kr/dag

(19 jun - 3 jul)
Chevrolet Spark
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

369 kr/dag

(19 jun - 3 jul)
Toyota Corolla
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

386 kr/dag

(18 jun - 2 jul)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Paris Charles de Gaulle flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Paris Charles de Gaulle flygplats

keddy by Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

7,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,4

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

7,0

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,2

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

6,7

Bäst

6,8

Europcar

5 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

6,2

Sunnycars

5 platser

FLIZZR

3 platser

Shouqi

2 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Paris

Nedan visas de mest populära hotellen i Paris

Hyr bil i andra städer i Frankrike

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Nice, Paris och Marseille i Frankrike

Börja planera din resa till Paris Charles de Gaulle flygplats


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Paris Charles de Gaulle flygplats. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Paris Charles de Gaulle flygplats genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.