Biluthyrning i San Sebastián de La Gomera, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i San Sebastián de La Gomera, Spanien? Sök och jämför priser här

San Sebastián de La Gomera, La Gomera, Spanien
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
San Sebastián de La Gomera, La Gomera, Spanien
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i San Sebastián de La Gomera

Alla större biluthyrningsfirmor i San Sebastián de La Gomera, Spanien
5 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från San Sebastián de La Gomera, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån San Sebastián de La Gomera flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i San Sebastián de La Gomera

127 personer har letat efter hyrbilar i San Sebastián de La Gomera i november.

Vilka hyrbilsfirmor i San Sebastián de La Gomera har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Budget de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 102 kr per dag för hyrbilar i San Sebastián de La Gomera. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i San Sebastián de La Gomera är 93 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i San Sebastián de La Gomera, Spanien?

Resenärer som hyr bil i San Sebastián de La Gomera bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt San Sebastián de La Gomera ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i San Sebastián de La Gomera?

De flesta av momondos användare hyr modellen Ford Ka i San Sebastián de La Gomera, även om typen Volkswagen Polo är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Ford Ka ligger priserna generellt på 241 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Ford Ka i San Sebastián de La Gomera för så lite som 85 kr per dag. Hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i San Sebastián de La Gomera kostar i genomsnitt 209 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 98 kr per dag.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i San Sebastián de La Gomera under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i San Sebastián de La Gomera.

Är vädret i San Sebastián de La Gomera representativt för resten av Kanarieöarna?

Den som vill hyra en bil i San Sebastián de La Gomera för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Kanarieöarna under november månad vanligtvis ligger runt 20 °C med en nederbörd på omkring 32,1 mm.


Börja planera din resa till San Sebastián de La Gomera