Hotell i Kristianstad

Hitta de bästa erbjudandena för 23 hotell i Kristianstad, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Kristianstad

Det finns många mysiga hotell i Kristianstad, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Kristianstad

Stora Torg
Tivoli Park
Silver Smithy

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Stora Torg?

Användare på momondo har rekommenderat 8 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Stora Torg. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 698 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Stora Torg är vanligtvis 23 % billigare än genomsnittshotellet i Kristianstad, som ligger på 907 kr.

Hotell nära Stora Torg

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Tivoli Park?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Tivoli Park är 683 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 9 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Tivoli Park under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Tivoli Park är vanligtvis 24 % billigare än genomsnittshotellet i Kristianstad, som ligger på 907 kr.

Hotell nära Tivoli Park

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Silver Smithy?

Hotell i närheten av Silver Smithy är vanligtvis 24 % billigare än genomsnittshotellet i Kristianstad, som ligger på 907 kr.

Hotell nära Silver Smithy

När är det bra timing att boka ett hotell i Kristianstad?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Kristianstad
Lågsäsong
maj
Högsäsong
september

är den billigaste månaden att bo här

31 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

19 %

förväntad prisökning

Pris
550 kr - 977 kr
Dyraste veckodag
söndag
Billigaste veckodag
lördag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

904 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

930 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Kristianstad är: För boende med antalet stjärnor= 3, 59 dagar i förväg.
3-stjärnigt
819 kr - 1 163 kr

Kristianstad resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Kristianstad

Hur hittar man billiga hotell i Kristianstad?

Jämför priser för olika boenden på nätet, via momondos hemsida, och fynda billiga hotell i Kristianstad. Genom en enkel sökning online kan du filtrera ditt resultat efter faktorer som hotellets område, stjärnbetyg och faciliteter. Tänk dock på att boenden med gym och högre betyg ofta ger resultat till dyrare pris. Det genomsnittliga priset för ett hotell i Kristianstad ligger på 1 300 kronor per natt.

Kristianstad på liten budget?

För att få din resa till ett så lågt pris som möjligt är ett tips att boka i tid istället för att vänta till sista minuten. Att bo kring högskolan är också en bra idé då det finns flera budgetrestauranger i närheten. Runt omkring Kristianstad finns vackra omgivningar fulla med vattendrag och här kan du bege dig ut på trevliga, och billiga, utflykter i naturen.

Hur tar man sig runt i Kristianstad?

Inne i Kristianstads centrum tar du dig enkelt omkring till fots då många av sevärdheterna och bekvämligheterna ligger på gångavstånd. Du kan också hyra en cykel för att njuta av de härliga cykelvägarna i området. Stadens kollektivtrafik består annars av bussar som trafikeras av Skånetrafiken. Ladda ner Skånetrafikens app för att se kartor över busslinjerna och för att smidigt köpa biljetter. Du kan även köpa din biljett i automater på stationerna eller hos ett ombud.

Kan man boka hotell i Kristianstad utan kreditkort?

För att kunna fullfölja din bokning på ett hotell i Kristianstad behöver du uppge ett kredit- eller kontokort. Du behöver inte använda kortet för att betala, utan kan välja ett annat betalsätt när du checkar ut från hotellet.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Kristianstad?

Du behöver vara minst 18 år gammal för att kunna checka in på hotell i Kristianstad utan målsman.

Deposition på hotell?

Om du uppger ditt kreditkort när du checkar in på hotellet behöver du inte lämna någon deposition. Uppger du istället ett kontokort håller hotellet ofta en summa reserverad på kortet som garanti. Vissa hotell accepterar även kontanta depositioner, men fråga innan du bokar!

Parkering i Kristianstad

På Kristianstads kommuns hemsida hittar du en karta över parkeringsplatser i området. Avgifterna för parkering ligger på mellan fyra kronor och tolv kronor i timmen beroende på vilken zon du ställer bilen i. Dyrast är att parkera inne i centrum. Du betalar parkeringen i någon av parkeringsautomaterna belägna på gatorna och du kan betala med mynt eller kort.


Hur mycket kostar ett hotell i Kristianstad per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Kristianstad till låga priser.
2 stjärnor eller mindre
Vivans Bed & Self Catering
Bäst värde

Vivans Bed & Self Catering

7,2

569 kr

Visa erbjudanden för hotell
3 stjärnor
Kastanjelunds Wärdshus
#1 Mest populära

Kastanjelunds Wärdshus

9,1

1 395 kr

Visa erbjudanden för hotell
Stadshotellet
Bäst värde

Stadshotellet

7,6

853 kr

Visa erbjudanden för hotell
4 stjärnor eller mer
Best Western Hotel Anno 1937
Bäst värde

Best Western Hotel Anno 1937

7,8

853 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Kristianstad

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Kristianstad
Vivans Bed & Self Catering

Vivans Bed & Self Catering

7,2

569 kr

Visa erbjudanden för hotell
Kastanjelunds Wärdshus

Kastanjelunds Wärdshus

9,1

1 396 kr

Visa erbjudanden för hotell
Stadshotellet

Stadshotellet

7,6

853 kr

Visa erbjudanden för hotell
Best Western Hotel Anno 1937

Best Western Hotel Anno 1937

7,8

853 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Kristianstad

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Best Western Hotel Anno 1937

Best Western Hotel Anno 1937

7,8

853 kr

Visa erbjudanden för hotell
Kastanjelunds Wärdshus

Kastanjelunds Wärdshus

9,1

1 396 kr

Visa erbjudanden för hotell
Vivans Bed & Self Catering

Vivans Bed & Self Catering

7,2

569 kr

Visa erbjudanden för hotell
Stadshotellet

Stadshotellet

7,6

853 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Kristianstad?

Den skånska staden Kristianstad ligger vackert belägen nära flera av kommunens sjöar och vattendrag. Inom vilket område du bör välja att boka ditt boende beror bland annat på vilken typ av omgivning du söker och om du vill ha gångavstånd till stadens bekvämligheter. Bor du inne i centrum befinner du dig nära flera Kristianstads sevärdheter. Nära centralen hittar du bland annat den kända Heliga Trefaldighetskyrkan och Regionmuseet. Nere vid vattnet kan du även strosa omkring i Tivoliparken där du hittar kaféer och picknickplatser. Att bo centralt gör att du har gångavstånd till bekvämligheter som mataffärer och butiker men även nära till några av ortens bästa restauranger och barer.

Beläget på andra sidan vattnet, i motsats till ortens centrum, finner du Långebro. Här bor du nära Naturum Vattenriket, en av stadens största sevärdheter. Detta besöksmål är populärt bland barnfamiljer då upplevelsen är spännande både för stora och små. Här finns utställningar där du kan lära dig mer om områdets natur vilket gör det till en bra utgångspunkt för en friluftssemester.

För studenter är området kring Högskolan i Kristianstad, norr om centrum, att rekommendera. Här finns billigare boendealternativ liksom bra studentpriser på restauranger och studentpubar. Området passar också för barnfamiljer då ni bor nära Äventyrsgolf Kristianstad, en blandning av minigolf och långgolf som är en underhållande aktivitet för hela familjen.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Kristianstad

Inne i Kristianstad hittar du flera av områdets mest populära sevärdheter. Besök något av ortens museum, till exempel Filmmuseet. I samma lokal som huserade stadens första biograf, upprättad 1905, kan du i dag lära dig mer om filmens historia och framför allt svensk filmhistoria. För barnfamiljer är Järnvägsmuseet, där barnen kan klättra i gamla lok och vagnar, ett populärt besöksmål. På Regionmuseet Kristianstad kan du lära dig mer om Skånes spännande historia och i samma hus hittar du även Kristianstads Konsthall med samtida utställningar. Fika på Café Miró och upptäck nya konstverk!

Även för den friluftsintresserade finns det mycket att göra i Kristianstad. I Skepparslöv, sydväst om centrum, hittar du bland annat Skepparslövs Golfklubb inbäddad i vacker skånsk natur. I omgivningarna kan du även hitta en mängd vandringsleder både vid kust och genom skogarna. Vandra i området kring Balsberget, från vars topp du får vackra vyer över landskapet. Här hittar du även den spännande Balsbergsgrottan med fossiler och fladdermöss. En vandring längs med Degebergaleden tar dig istället genom skogarna och förbi Forsakars vackra vattenfall som gett upphov till många lokala sägner.

Under sommarhalvåret ska du naturligtvis njuta av badstränderna längs med Kristianstads 42 kilometer långa kuststräcka. Här finns badplatser med långgrunt vatten, passande för barnfamiljer, och med flera grillplatser för den friluftsintresserade.


Reseinformation om Kristianstad

Hur länge stannar besökare i Kristianstad?

1 natt är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Kristianstad.

Hur mycket kostar ett hotell i Kristianstad?

I genomsnitt kostar det cirka 1 063 kr per natt att boka ett rum i Kristianstad. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Kristianstad?

Den billigaste månaden att boka hotell i Kristianstad är maj. Kostnaden för ditt rum kan bli upp till 276 kr% billigare än under högsäsong.

Vilken dag är det billigast att bo i Kristianstad?

Kostnaden för hotellrum i Kristianstad varierar från dag till dag, men generellt är fredag den mest förmånliga dagen, och lördag den minst förmånliga.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Kristianstad?

Vandrarhem i Kristianstad kostar vanligtvis cirka 762 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt 301 kr billigare än hotell i Kristianstad.