Biluthyrning i Hárštá, Norge

Vill du hyra en bil billigt i Hárštá, Norge? Sök och jämför priser här

Hárštá, Norge
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Hárštá, Norge
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Hárštá

Alla större biluthyrningsfirmor i Hárštá, Norge
3 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Hárštá, Norge

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Tromsö Tromso/Langnes flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Hárštá

 • Vad är hastighetsgränsen i Hárštá, Norge?

  Hastighetsgränsen i Hárštá är 50 km/t om inget annat anges. Hárštá har en hastighetsgräns på 90 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Hárštá ligger hastighetsgränsen generellt på 110 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Hárštá?

  De flesta av momondos användare hyr modellen Hyundai Accent i Hárštá, även om typen Ford Focus är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Hyundai Accent ligger priserna generellt på 637 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Hyundai Accent i Hárštá för så lite som 428 kr per dag. Hyrbilar av modellen Ford Focus i Hárštá kostar i genomsnitt 797 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 558 kr per dag.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i Hárštá under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Hárštá.

 • Är vädret i Hárštá representativt för resten av Tromsö?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Hárštá omkring i Tromsö eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt −7 °C och en eventuell nederbörd på 79 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Hárštá

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Hárštá

Börja planera din resa till Hárštá