Flyg Linköping-Amsterdam från 1 313 kr: Billiga flygresor

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 2/12
tors 9/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Linköping till Amsterdam.
Visa nuvarande reserestriktioner för Holland

Information om flyg från Linköping till Amsterdam

Hur lång tid tar det att flyga från Linköping till Amsterdam, och kan du flyga direkt?
Bästa priset som hittats16 699 krDet bästa flygerbjudandet från Linköping till Amsterdam som hittats på momondo de senaste 72 timmarna är 16 699 kr
Snabbast flygtid1t 45mDet snabbaste flyget från Linköping till Amsterdam tar 1t 45m
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Linköping till Amsterdam. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Linköping flygplats - Amsterdam Schiphol flygplats.
Flygplatser i Amsterdam1 flygplatsDet finns 1 flygplats nära Amsterdam: Amsterdam Schiphol (AMS)

Hitta billiga flygbiljetter från Linköping till Amsterdam

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Linköping till Amsterdam?

juli

Den billigaste tiden på året att flyga till Amsterdam från Linköping är juli. Den dyraste är oktober

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Linköping till Amsterdam?

lördag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis lördag. Den dyraste är vanligtvis måndag

När är det billigast att flyga från Linköping till Amsterdam?

på eftermiddagen

Flyg från Linköping till Amsterdam är cirka 20% dyrare mitt på dagen än på eftermiddagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Amsterdam från Linköping?

KLM

KLM är det mest populära flygbolaget från Linköping till Amsterdam

Vilken är den billigaste rutten?

Linköping - Amsterdam Schiphol

Flyg från Linköping till Amsterdam Schiphol för de bästa flygpriserna Linköping - Amsterdam

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Linköping till Amsterdam?

52 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Linköping till Amsterdam är omkring 52 dagar före avgång


Jämför priser på flygresor tur & retur från Linköping till Amsterdam

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Linköping till Amsterdam genom att byta flikar
KLM
20 jan.
LPI09:05Linköping
1t 55m
AMS11:00Amsterdam Schiphol
24 jan.
AMS06:55Amsterdam Schiphol
1t 40m
LPI08:35Linköping
1 832 kr
Hitta liknande
KLM
20 jan.
LPI09:05Linköping
1t 55m
AMS11:00Amsterdam Schiphol
23 jan.
AMS06:55Amsterdam Schiphol
1t 40m
LPI08:35Linköping
1 850 kr
Hitta liknande
KLM
20 jan.
LPI09:05Linköping
1t 55m
AMS11:00Amsterdam Schiphol
23 jan.
AMS06:55Amsterdam Schiphol
1t 40m
LPI08:35Linköping
1 905 kr
Hitta liknande

Hitta det billigaste flyget med enkelbiljett från Linköping till Amsterdam

Om du letar efter enkelbiljetter från Linköping till Amsterdam, ta då en titt på några av våra erbjudanden nedan från KLM
KLM
7 jan.
LPI09:05Linköping
1t 55m
AMS11:00Amsterdam Schiphol
1 313 kr
Hitta liknande
KLM
24 dec.
LPI01:40Linköping
1t 50m
AMS03:30Amsterdam Schiphol
1 440 kr
Hitta liknande
KLM
2 dec.
LPI01:40Linköping
1t 50m
AMS03:30Amsterdam Schiphol
4 312 kr
Hitta liknande

De bästa flygbolagen som flyger från Linköping till Amsterdam

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Linköping till Amsterdam ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
KLM
PrisFrån 1 411 kr
Gratis avbokning
Betyg
7,5

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Linköping till Amsterdam Schiphol flexibla ändringar till följd av COVID-19?

    Vissa av våra partnerflygbolag som flyger från Linköping till Amsterdam Schiphol inför nya policys till följd av COVID-19:s globala påverkan. Ett av flygbolagen som kan komma att avstå från sina ändringsavgifter är KLM. Du kan söka efter listan över flygbolag som KLM som erbjuder denna flexibilitet.

  • Hur långt är det från Linköping till Amsterdam Schiphol med flyg?

    Det är 950,9 km mellan Linköping och Amsterdam Schiphol. När det gäller flygtiden tar det vanligtvis lite över 1t 55m.


Kan jag flyga till Amsterdam Schiphol från Linköping i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Linköping till Amsterdam Schiphol

De flesta besökare från Linköping måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Amsterdam Schiphol.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Linköping måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 for rt-pcr (naat) and 24 antigen (quick-test) timmar innan avgången till Amsterdam Schiphol.

Karantänskrav
Besökare från Linköping behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Amsterdam Schiphol.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Alla resenärer som är 13 år och äldre måste fylla i en hälsodeklaration före avresa till Nederländerna.

Karantänformulär - Resenärer från Indien, Afghanistan, Argentina, Bangladesh, Bolivia, Botswana, Brasilien, Brittiska Jungfruöarna, Chile, Colombia, Kuba, Dominikanska republiken, Ecuador, Eswatini, Fiji, Franska Guyana, Georgien, Guyana, Haiti, Indonesien, Kuwait, Lesotho, Malaysia, Martinique, Mongoliet, Myanmar, Nepal, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Filippinerna, Seychellerna, Somalia, Sydafrika, Sri Lanka, Surinam, Thailand, Tunisien, Storbritannien, Uruguay, Venezuela måste fylla i ett karantändeklarationsformulär före avresan till Nederländerna.

COVID-19 Access Pass - Resenärer måste visa upp ett COVID-19-pass för att komma in på restauranger, barer, konserter, biografer etc. Resenärer kan ladda ner CoronaCheck-appen och använda den som ett COVID-19-pass efter att ha laddat upp dokument, till exempel ett negativ COVID-19-testresultat, bevis på vaccination eller bevis på återhämtning. Detta krav gäller inte för resenärer under 13 år.


Kan jag flyga tillbaka till Linköping från Amsterdam Schiphol?

Returresa till Linköping från Amsterdam Schiphol

Testkrav för COVID-19
Besökare från Amsterdam Schiphol måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Linköping.

Karantänskrav
Besökare från Amsterdam Schiphol behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Linköping.

Om du redan planerar att resa till Amsterdam inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger direkt från Linköping till Amsterdam?

Det går alldeles utmärkt att flyga från Linköpings City Airport till Amsterdam och Schiphols flygplats. Det finns ett flygbolag som erbjuder direktflyg på denna rutt, nämligen holländska KLM. Det är en kort flight som endast tar ett par timmar. KLM är ett välrenommerat flygbolag som opererat från Linköpings flygplats sedan 2008. KLM är Nederländernas nationella flygbolag och de har sin bas på Schiphols som också är landets största flygplats. Som resenär vet du att du kommer att få en resa i ett plan som håller hög standard och ett stort utbud av reseklasser och servicetjänster när du flyger med KLM. Linköpings flygplats är inte stor men samarbetet med KLM har visat sig mycket framgångsrikt. Den korta flygtiden och de ofta tidiga avgångarna gör denna flygrutt perfekt för både de som pendlar mellan städerna för arbete och affärer, likväl för de som vill tillbringa en weekend i Amsterdam.

Vad är det bästa sättet att komma in och ut från flygplatser i Linköping och Amsterdam?

Linköping ligger i stort sett i direkt anslutning till Linköpings stadskärna och det tar därför inte speciellt lång tid att ta sig hit. Med bil tar det endast ett par minuter och det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till terminalen i form av kort-och långtidsparkeringar. Att resa med taxi är ett annat smidigt alternativ. I dagsläget finns det ingen direkt flygbuss från staden till flygplatsen men man kan ta buss till hållplatserna Vetegatan och Tannefors Center. Från dessa är det endast en kortare promenad till flygplatsen. När man landar i Amsterdam kan man välja att ta sig in till centrum på flera olika sätt. Från flygplatsens egen tågstation kan man ta tåg direkt in till stadens centralstation. Föredrar man att ta bussen tar The Amsterdam Airport Express (linje 397) dig snabbt och smidigt in till staden. Naturligtvis kan man också ta en taxi eller hyra sin egen bil på flygplatsen.

Vad är fördelarna med de olika flygplatserna i Linköping och Amsterdam?

Linköpings flygplats ligger som sagt väldigt nära staden centrum vilket gör det lätt att ta sig dit. Flygplatsen är liten vilket gör att det är enkelt för passagerare och andra besökare att orientera sig i byggnaden och hitta rätt. Det bildas sällan köer och trängsel då passagerartätheten inte är speciellt hög. Trots den ringa storleken finns det ett bra serviceutbud på flygplatsen. Här finns en restaurang och bar samt affärer där man kan köpa souvenirer, förfriskningar, böcker och tidningar. Det finns även en lounge som erbjuder passagerare avskildhet medan de väntar på sin flights avgång. Schiphol är av en helt annan storlek, det är nämligen en av Europas större flygplatser. Här finns därmed också ett enormt utbud av allt en resenär kan tänkas önska sig. Det finns restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Det finns massor av shopping och saker att se och göra. Det finns till och med ett spa där man kan få en härlig behandling.


Vilka städer kan man ta sig till från Amsterdams flygplats?

Från Amsterdam och Schiphol kan man ta sig till en rad olika städer. Det är till exempel inte speciellt långt till två andra riktigt stora holländska städer, nämligen Rotterdam och Haag. Men det finns också en uppsjö av mindre städer och byar som man med enkelhet kan ta sig till från flygplatsen. Som exempel kan nämnas Hoorn, Leiden, Breda, Lelystad, Kampen, Haarlem, Purmerend, Hilversum, Alkmaar, Tilburg, Eindhoven, Amersfoort, Utrecht, Arnhem, Zwolle, Appledorn. Vill man kan man naturligtvis också ta sig över gränsen till Belgien och Tyskland för att besöka några av dessa länders sevärda och intressanta städer. Ett bra sätt att kunna besöka alla de städer och platser som lockar dig är att hyra en bil på flygplatsen och ta sig runt i denna. På Amsterdams flygplats finns det många olika biluthyrningsfirmor som står reda att tillhanda sina tjänster till dig när du landar på flygplatsen. På så sätt kan du styra din vistelse helt och hållet.


Alternativa flyg Linköping-Amsterdam

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Amsterdam
Snabbast flygtid2t 00m
Billigaste pris875 kr
Flyg från Göteborg till Amsterdam
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris802 kr
Flyg från Malmö till Amsterdam
Snabbast flygtid18t 30m
Billigaste pris1 085 kr
Flyg från Växjö till Amsterdam
Snabbast flygtid28t 10m
Billigaste pris2 543 kr

Flyg som påminner om Linköping till Amsterdam

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Linköping till Amsterdam

Hitta billiga flyg till andra städer i Holland

Holland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?