Allt du behöver veta om Coronaviruset (COVID-19) och reseaktiviteter

Läs mer

Ser du fram emot en oförglömlig vinterresa på hemmaplan?

Sverige är vackert året om, men det är något speciellt med den svenska vintern. Är du på jakt efter inspiration? Ta då en titt på listan nedan och börja planera din vintersemester till några av de mest fantastiska platserna vårt land har att erbjuda.

Maxa semestermyset med en vinterresa på hemmaplan

En vintersemester över helgen skräddarsydd för dig

Då och då kan det vara skönt att komma bort från vardagen, och Sverige är fullt av platser som gjorda för att koppla av och andas ut. Här ovan fick du några förslag på otroliga destinationer som gjorda för en vinterresa inom landets gränser. Det är bara att välja en av dem och låta dig inspireras!

Har du kommit fram till vart du vill åka på vintersemester i Sverige?

Hitta den bästa hyrbilen för dig – med det bästa erbjudandet.

Få inspiration och upptäck nya sidor av Sverige att uppskatta i vinter

Sverige har något för alla

Bli inspirerad till en fantastisk vinterresa i Sverige

Utforska Sverige

Destinationerna samordnades enligt det kombinerade antalet hotell- och hyrbilsökningar på kayak.se från 26.10.2020-22.11.2020 för resor inom Sverige från 30.11.2020-17.01.2020. Urvalet exkluderar stora städer och kan inkludera kommuner som för närvarande uppvisar en ökning i nya COVID-19-fall per 100 000 invånare jämfört med föregående vecka vid tidpunkten för publicering. Kommuner kan också komma att tillämpa nya begränsningar dagligen, därför ber vi dig kontrollera rådande reserådgivning från lokala och nationella hälsovårdsmyndigheter på deras respektive officiella webbplatser och/eller besöka vår webbplats tillägnad COVID-19-pandemin högst upp på denna sida för mer information.

LinkedInWhatsApp