Hotell i Kivik

Hitta de bästa erbjudandena för 33 hotell i Kivik, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Kivik

Det finns många mysiga hotell i Kivik, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Kivik

King's Grave
Stenshuvud National Park
Kivik Art Centre

Finns det tillgängliga hotell i närheten av King's Grave?

Nedan visas de 7 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Kivik som ligger närmst King's Grave. Genomsnittspriset i närheten av King's Grave är 1 746 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av King's Grave är vanligtvis 9 % dyrare än genomsnittshotellet i Kivik, som ligger på 1 578 kr.

Hotell nära King's Grave

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Stenshuvud National Park?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Kivik närmst Stenshuvud National Park kan du vänta dig priser på 1 420 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 1 420 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Stenshuvud National Park. Hotell i närheten av Stenshuvud National Park är vanligtvis 10 % billigare än genomsnittshotellet i Kivik, som ligger på 1 578 kr.

Hotell nära Stenshuvud National Park

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Kivik Art Centre?

Nedan visas de 9 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Kivik som ligger närmst Kivik Art Centre. Genomsnittspriset i närheten av Kivik Art Centre är 1 294 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Kivik Art Centre är vanligtvis 17 % billigare än genomsnittshotellet i Kivik, som ligger på 1 578 kr.

Hotell nära Kivik Art Centre

När är det bra timing att boka ett hotell i Kivik?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Kivik
Lågsäsong
oktober
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

25 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

17 %

förväntad prisökning

Pris
831 kr - 1 322 kr
Dyraste veckodag
torsdag
Billigaste veckodag
lördag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 285 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

684 kr

snittpris de senaste 2 veckorna


Kivik resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Kivik

Hur hittar man billiga hotell i Kivik?

Genom att använda momondos sökfunktion på nätet som jämför priser mellan olika boenden hittar du billiga hotell i Kivik. Förfina din sökning online efter faktorer som omdömen, stjärnbetyg och olika områden för att hitta ett hotell i Kivik som passar för just din vistelse. Om du önskar några särskilda faciliteter kan du även söka specifikt på boenden med WiFi och TV eller med frukost inkluderat i priset. Ett genomsnittligt pris för ett hotell i Kivik ligger på ungefär 1 500 kronor per natt.

Kivik på liten budget?

För att få din resa till ett bra pris bör du se till att boka med god framförhållning istället för att vänta till sista minuten då priserna stiger. Ett annat tips för att hålla kostnaderna nere är att utnyttja de fina cykelvägarna i området istället för att spendera pengar på hyrbil och bensin. Spara pengar på att tillbringa tid ute i naturen med picknick och friluftsaktiviteter.

Hur tar man sig runt i Kivik?

Inne i Kiviks kompakta centrum går det utmärkt att ta sig fram till fots då avstånden inte är särskilt stora. För att förflytta dig längre sträckor kan det vara skönt att hyra bil, men annars består kollektivtrafiken av buss och tåg som trafikeras av Skånetrafiken. Ladda ner Skånetrafikens app för att se kartor över nätverket liksom för att kunna planera din resa. Via appen går det också bra att köpa din biljett, som du annars kan inhandla i biljettautomaterna vid stationerna liksom hos någon av tätortens biljettombud.

Kan man boka hotell i Kivik utan kreditkort?

När du bokar hotell i Kivik behöver du uppge ett kredit- eller kontokort för att kunna fullfölja bokningen.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Kivik?

Du behöver vara 18 år gammal för att själv kunna checka in på hotell i Kivik.

Deposition på hotell?

När du checkar in håller hotellet en summa, i form av en deposition, reserverad på ditt kort till dess att du checkar ut. Om du inte vill använda ditt kort går det i vissa fall bra att lämna en kontant deposition.

Parkering i Kivik

På Simrishamns kommuns hemsida hittar du kartor över parkering i Kivik och på Österlen. Kommunen har avgiftsfria parkeringsplatser över hela området men dessa är ofta tidsbegränsade. Vanligtvis kan du parkera i högst 2 timmar i centrum men på vissa platser går det bra att stå i upp till 24 timmar.


Hur mycket kostar ett hotell i Kivik per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Kivik till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Kivik

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Kivik
Svabesholms Kungsgårds & Pensionat Stenshuvud

Svabesholms Kungsgårds & Pensionat Stenshuvud

8,1

803 kr

Visa erbjudanden för hotell
Farmors Lycka

Farmors Lycka

8,4

1 869 kr

Visa erbjudanden för hotell
Bästekille Gårdshotell

Bästekille Gårdshotell

9,0

1 942 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Kivik

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Bästekille Gårdshotell

Bästekille Gårdshotell

9,0

1 942 kr

Visa erbjudanden för hotell
Farmors Lycka

Farmors Lycka

8,4

1 869 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Kivik?

I området Österlen, beläget vid Skånes östkust, ligger den lilla tätorten Kivik. Vilket område du bör välja att bo inom under din vistelse beror på vilka omgivningar du söker och vilket typ av resa du planerat. Inne i centrala Kivik bor du på behagligt gångavstånd till de flesta bekvämligheter. Bland annat kan du enkelt ta dig till mataffärer, butiker, restauranger och barer. Promenera längs den centralt belägna hamnen med dess välbevarad bebyggelse eller besök någon av äppelodlingarna. Inne i centrum bor du nära Kiviksgraven som är en av ortens största sevärdheter.

Du som vill bo i ett naturnära område bör leta efter hotell i Kivik nära Stenshuvuds nationalpark, söder om ortens centrum. Stenshuvud är Sveriges mest sydliga nationalpark och här kan du både vandra och cykla. Dessutom finns en vacker och barnvänlig strand vid kusten.

Under sommaren bör du bege dig norr om Kivik för att uppleva Österlens vackra stränder. Täppet, vid Åhus, är en av Sveriges mest populära stränder och tack vare det långgrunda vattnet och fina kritvita stranden är det en mycket barnvänlig destination. Även Yngsjö Havsbad, norr om Kivik, bjuder på en fin, om en mindre folktät, sandstrand. Här finns både campingplats, bangolf och grillplatser.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Kivik

Kivik är en gammal fiskeort och en av Österlens populära besöksmål, i synnerhet under sommarhalvåret. Här promenerar du bland gammal bebyggelse med vackra vyer över kuststräckan. I Kivik finns bland annat en av landets äldsta biografer där du än i dag kan se på film. Orten är annars känd för sina äppelodlingar då klimatet vid den skånska kusten är särskilt gynnsamt för äppelträden. I maj kan du se de vackra träden blomma och under tidig höst kan du gå på äppelplockning. Missa inte att göra ett besök till Kivik Musteri, beläget ett par kilometer söder om centrum. Musteriet har funnits på plats sedan sent 1800-tal och här finns, förutom restaurang, kafé och odlingar, Äpplets Hus där du kan lära dig mer om frukten och vad du kan göra med den.

Österlen har länge varit en mycket populär plats för konstnärer som inspirerats av den vackra naturen och kuststräckan. Runt om Kivik hittar du gallerier och konstnärsateljéer som är öppna för allmänheten. Passa på att handla konsthantverk som glas och keramik då dessa är särskilt populära föremål från Österlen.

Norr om Kivik hittar du Österlens vackraste stränder och hit flockas besökare under sommarmånaderna. Särskilt runt Åhus hittar du långa vackra stränder med fin sand, roliga familjeaktiviteter och långgrunt barnvänligt vatten.


Reseinformation om Kivik

Hur länge stannar besökare i Kivik?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Kivik är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Kivik?

Ett hotellrum i Kivik kommer generellt att kosta dig 1 511 kr per natt. Den här siffran är ett genomsnittspris och priserna kommer variera beroende på faciliteter, läge och rumstillgänglighet på det hotell du önskar bo på.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Kivik?

Den billigaste månaden att boka hotell i Kivik är oktober. Kostnaden för ditt rum kan bli upp till 228 kr% billigare än under högsäsong.

Vilken dag är det billigast att bo i Kivik?

Kostnaden för hotellrum i Kivik varierar från dag till dag, men generellt är fredag den mest förmånliga dagen, och onsdag den minst förmånliga.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Kivik?

Vandrarhem i Kivik (samt hotell med 2 stjärnor eller mindre) kostar i genomsnitt 1 221 kr per person och natt. Det är 289 kr billigare än genomsnittspriset för hotell i Kivik.