Billiga flyg från Göteborg till Moskva från 4 542 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Göteborg till Moskva

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg till Moskva, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

23t 45m

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Moskva

4 flygplatser
Det snabbaste flyget från Göteborg till Moskva tar 23t 45m
Det finns inga direktflyg från Göteborg till Moskva. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Göteborg Landvetter flygplats - Moskva Domodedovo flygplats, Göteborg Landvetter flygplats - Moskva Sjeremetevos flygplats och Göteborg Landvetter flygplats - Moskva Vnoekovo flygplats.
Det finns 4 flygplatser nära Moskva: Moskva Zhukovsky (ZIA), Moskva Vnoekovo (VKO), Moskva Domodedovo (DME), Moskva Sjeremetevos (SVO)

Hitta billiga flygbiljetter från Göteborg till Moskva

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Göteborg till Moskva?

söndag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis söndag. Den dyraste är vanligtvis torsdag

När är det billigast att flyga från Göteborg till Moskva?

mitt på dagen. Flyg från Göteborg till Moskva är cirka 25% dyrare på eftermiddagen än mitt på dagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Moskva från Göteborg?

Aeroflot. Aeroflot är det mest populära flygbolaget från Göteborg till Moskva

Vilken är den billigaste rutten?

Göteborg Landvetter - Moskva Vnoekovo. Flyg från Göteborg Landvetter till Moskva Vnoekovo för de bästa flygpriserna Göteborg - Moskva

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Göteborg till Moskva?

31 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Göteborg till Moskva är omkring 31 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Göteborg till Moskva

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Göteborg till Moskva ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
AeroflotPrisFrån 1 399 krGratis avbokningBetyg
6,9
Sök efter flyg med Aeroflot

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Göteborg Landvetter till Moskva flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    För att minska stressen kring flygbokning under den globala pandemin har vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Göteborg Landvetter till Moskva vidtagit åtgärder. Följande flygbolag kan ha en flexibel avbokningspolicy för att underlätta för resenärer: Aeroflot och Finnair.

  • Hur långt är det från Göteborg Landvetter till Moskva med flyg?

    Avståndet mellan Göteborg Landvetter och Moskva är ungefär 1568,9 km.


Det finns tyvärr inte några direktflyg mellan flygplatserna i Göteborg och Moskva. Två av de flygbolag som du kan åka med på denna rutt är SAS och Aeroflot. Du börjar då med att flyga med SAS från Göteborg till Köpenhamn. Därefter fortsätter du med Aeroflot från Köpenhamn till Moskva, och sammanlagt tar det dig något mindre än fem timmar. Ytterligare ett alternativ är att flyga med Wideroe och Aeroflot. Först flyger du då med Wideroe från Göteborg till Oslo, och sedan med Aeroflot från Oslo till Moskva. Också i detta fall tar det dig något mindre än fem timmar. Du kan även flyga med Lufthansa. Då åker du först från Göteborg till Frankfurt, och sedan från Frankfurt till Moskva.

Landvetter flygplats i Göteborg kan du färdas till och från på flera olika sätt. Ett av de sätt du kan göra detta på är att åka med flygbuss. En av dessa körs av Flygbussarna, och den går mellan flygplatsen och centrala Göteborg. Det finns också en flygbuss som körs av LandvetterExpressen och går mellan flygplatsen och Borås. Du kan även åka med Västtrafik linje 612 mellan flygplatsen och Landvetter Resecentrum. Självklart kan du också åka med egen bil då det finns både korttids- och långtidsparkeringar alldeles utanför flygplatsen. Det går även att åka taxi eller hyra bil. När det gäller flygplatsen i Moskva kan du bland annat åka till och från den med buss som körs av Aeroexpress och går mellan flygplatsen, Belorussky Railway Terminal och Okruzhnaya station. Aeroexpress erbjuder även en expressbuss som går mellan tunnelbanestationen Khovrino och flygplatsen. Det går också bussar som körs av lokaltrafiken mellan flygplatsen och centrala Moskva. Det rör sig bland annat om linje 851, 817, H1, 62K och 41.

En av de bra sakerna med Landvetter flygplats i Göteborg har vi redan varit inne på, nämligen att det går att ta sig till och från den på flera olika sätt. Dessutom är det en flygplats som är relativt liten, så här behöver du inte räkna med alltför långa köer. Faktum att det är en relativt liten flygplats betyder inte heller att det råder brist på saker att göra på flygplatsen, utan här finns gott om butiker, kaféer, restauranger och barer. Det finns också många hotell i flygplatsens absoluta närhet. Moskvas flygplats är betydligt större än Landvetter flygplats, så här finns det ett ännu större utbud av butiker, restauranger, kaféer, barer och lounger. Det finns även hotell inne på själva flygplatsen samtidigt som du har tillgång till gratis wifi under tiden du vistas där. Det finns till och med ett litet museum inne på flygplatsen.


Från Moskva kan du bland annat ta dig till Sankt Petersburg. Ryssland är som bekant ett mycket stort land med långa avstånd, så om du åker bil mellan Moskva och Sankt Petersburg får du räkna med en resa på mer än sju timmar. Du kan även åka med tåg 766А, och då tar det dig lite mer än fyra timmar. Till Niznij Novgorod tar det dig lite mindre än sju timmar med bil, och med tåg 705М tar det ungefär fem timmar. Mellan Moskva och Kazan tar det dig lite mindre än 13 timmar med bil och med tåg 86У tar det dig lite mer än 12 timmar. En annan stad du kan åka till är Samara, vilket tar ungefär 15 timmar med bil. När det gäller tåg kan du åka med en kombination av 120М och 337Ж, och det tar lite mindre än 17 timmar.


Alternativa flyg Göteborg-Moskva

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Moskva
Snabbaste flygtid8t 35m
Billigaste pris1 832 kr

Flyg som påminner om Göteborg till Moskva

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Göteborg till Moskva

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera resultaten för att hitta det bästa flyget från Göteborg till Moskva för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg från Göteborg till Moskva så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du söker efter flyg från Göteborg till Moskva hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Moskva från Göteborg. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.