Hitta billiga flyg till Moskva

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 15/8
mån 22/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Moskva

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Moskva från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Moskva Sjeremetevos flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Moskva

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Moskva (MOW)

Vanligtvis är flyg till Moskva från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Moskva, vilket i genomsnitt kostar 2 680 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MOSKVA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril8% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Moskva kostar i genomsnitt bara 2 457 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MOSKVA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember26% dyrareDet kostar omkring 3 381 kr för flyg till Moskva från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MOSKVA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember404% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Moskva från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Moskva?

Den ryska staden är särskilt trevlig att besöka under sen vår och tidig höst då det är populärt med resor till Moskva. Även under jul och nyår är det många som väljer att köpa flygresor till Moskva. Säsongsvariationer påverkar priser på flygbiljetter till Moskva samt resor med hotell. För att hitta ett billigt pris på din resa kan du använda dig av momondos priskalender på nätet där du kan jämföra flygpriser för olika datum.

När är det billigast att boka flyg till Moskva? Billiga flyg till Moskva hittar du framför allt under november och januari som anses vara stadens lågsäsong. Bäst pris får du om du bokar ungefär två månader innan avresa istället för att vänta med att boka din flygstol till sista minuten.

327 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Moskva på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Sotji och är 78 % billigare än de flesta andra flyg till Moskva. För att hitta det billigaste priset till Moskva från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är juni den billigaste månaden att flyga från Sverige till Moskva. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 538 kr. Om du inte vill besöka Moskva i juni bör du vänta med att flyga från Sverige till november månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 548 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Moskva är 51 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 736 kr.

Den billigaste veckodagen att flyga till Moskva är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 2 310 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 740 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Moskva.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Moskva oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Moskva med avgång på kvällen för så lite som 2 413 kr. Flyg till Moskva är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 009 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Moskva. Om du planerar att flyga till Moskva, överväg då även att boka flyg till Moskva Sjeremetevos flygplats(28 km från stadskärnan i Moskva), Moskva Zhukovsky flygplats(40 km från stadskärnan i Moskva) eller Moskva Domodedovo flygplats(41 km från stadskärnan i Moskva).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Moskva är generellt Moskva Vnoekovo flygplats med ett genomsnittspris på 1 121 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Ja, flyg till North-Eastern Administrative Okrug landar på flygplatsen i Moskva, Moskva Sjeremetevos, som ligger 19,5 km bort.Hitta billiga flygbiljetter till Moskva

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Moskva
Finnair
ARNStockholm Arlanda
2t 20m
SVOMoskva Sjeremetevos
airBaltic
ARNStockholm Arlanda
25t 45m
DMEMoskva Domodedovo
Singapore Airlines
ARNStockholm Arlanda
8t 35m
VKOMoskva Vnoekovo
Finnair
BMAStockholm-Bromma
29t 30m
SVOMoskva Sjeremetevos
Lufthansa
GOTGöteborg Landvetter
44t 10m
DMEMoskva Domodedovo
Air France
GOTGöteborg Landvetter
46t 20m
SVOMoskva Sjeremetevos

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Moskva

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Moskva, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair, Singapore Airlines och airBaltic
Finnair
ARNStockholm Arlanda
2t 20m
SVOMoskva Sjeremetevos
airBaltic
ARNStockholm Arlanda
25t 45m
DMEMoskva Domodedovo
Singapore Airlines
ARNStockholm Arlanda
8t 35m
VKOMoskva Vnoekovo

Vilka bolag flyger till Moskva?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Moskva

Vilka bolag flyger till Moskva?

När det gäller flyg från Sverige till Moskva bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Singapore Airlines, Aeroflot, Finnair och KLM. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Aeroflot till Moskva

Det mest populära flygbolaget för flyg till Moskva på momondo är Aeroflot som flyger 323 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Sankt Petersburg Pulkovo, och det bästa erbjudandet för flyg med Aeroflot till Moskva ligger på 1 341 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Moskva enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 66 omdömen har Aeroflot ett betyg på 6,9 bland momondos användare.


Så tar du dig till centrala Moskva från flygplatsen

Billiga flyg till Moskva landar på någon av stadens tre internationella flygplatser. Sheremetyevo är Rysslands största flygplats med ungefär 31 miljoner passagerare per år. Domodedovo är den näst största och Vnukovo Airport är en mindre flygplats som trafikeras av flera lågprisbolag.


Populära flygresor till Moskva

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Moskva som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Moskva
Snabbaste flygtid8t 35m
Billigaste pris1 756 kr
Flyg från Göteborg till Moskva
Snabbaste flygtid23t 45m
Billigaste pris4 356 kr

Så tar du dig runt i Moskva

Moskvas kollektivtrafik består av buss och tunnelbanenät. Under rusningstrafik bör du undvika alla transportmedel över jord och helt förlita dig till metron, då staden är känd för sina trafikstockningar. På den lokala internetportalen Yandex kan du till och med se de aktuella trafikstockningarna live. Tunnelbanan är utmärkt och är både ett snabbt och smidigt sätt att ta sig fram i Moskva. Tunnelbanan är dessutom en sevärdhet i sig då den är mycket vacker.

Något som är annorlunda med Moskva är att du kan vinka in vilken bil som helst från gatan och erbjuda föraren pengar för att ge dig en lift. Det är en gammal tradition i staden och fungerar nästan alltid. Annars skaffar du enkelt en app till någon av de lokala taxibolagen för att kunna beställa en bil.


Visumkrav för att besöka Moskva

Som svensk medborgare behöver du ett visum för att resa till Moskva. Visumet ansöker du om hos det ryska centret för viseringsansökningar i Stockholm. Det finns flera olika typer av visum du kan ansöka om men om du åker under en kortare semesterresa räcker det med ett turistvisum. Ett turistvisum gäller för resor på max 30 dagar. Handläggningstiden kan vara upp till tio dagar så se till att lämna in din ansökan i tid. Det tillkommer en avgift på cirka 700 kronor. När du reser till Ryssland måste du ha med dig ditt pass som legitimation, och visumet klistras också i passet. Observera att ditt pass måste vara giltigt i sex månader från och med datumet då ditt visum går ut. Innan du reser ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos de ryska myndigheterna då handläggningstider, pass- och visumregler alltid kan förändras.


Börja planera din resa till Moskva


De bästa sakerna att se och göra i Moskva

En av stadens största sevärdheter är Moskvas Kreml och det röda torget, centrum för den ryska staten och den ortodoxa kyrkan. Missa inte heller ett besök till Lenins mausoleum, Gorkyparken och Bolshoiteatern.

Du måste ha med dig ett intyg på en aktuell reseförsäkring.

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader.

Det går men du rekommenderas att koka det eller köpa på flaska.

Nej, du behöver inte dricksa på restaurang.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Moskva. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Moskva ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Moskva.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Moskva. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Andra kabinklasser för flyg till Moskva

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Moskva

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.