Flyg till Novosibirsk

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

När är den bästa tiden att flyga till Novosibirsk?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Novosibirsk från Sverige med priser runt 4 153 kr. Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Novosibirsk från Sverige för november. Flyg till Novosibirsk i november är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 4 233 kr.Vilka bolag flyger till Novosibirsk?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Novosibirsk

Vilka bolag flyger till Novosibirsk?

När det gäller flyg från Sverige till Novosibirsk bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som S7 Airlines, Aeroflot och KLM. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Aeroflot till Novosibirsk

Aeroflot är ett populärt val för användare som reser till Novosibirsk. De flyger 24 flyg i veckan till Novosibirsk, oftast från Moskva alla flygplatser. Biljettpriserna för Aeroflot beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 4 682 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 66 omdömen har momondos användare betygsatt Aeroflot med ett genomsnittligt betyg på 6,9/10.

Flyg med S7 Airlines till Novosibirsk

S7 Airlines flyger vanligtvis till Novosibirsk 19 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Novosibirsk från Moskva Domodedovo . S7 Airlines (betyg: 1,9, 1 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Novosibirsk. Det bästa biljettpriset för S7 Airlines som hittats på momondo till Novosibirsk var från Stockholm Arlanda (4 015 kr tur och retur).


Börja planera din resa till Novosibirsk


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Novosibirsk.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Novosibirsk.

När du söker efter flyg till Novosibirsk hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Novosibirsk erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Novosibirsk och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.