Hitta billiga flyg till Kaliningrad

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 30/5
tis 6/6

Vanliga frågor om att flyga till Kaliningrad

Längden på din flygresa från Sverige till Kaliningrad, Ryssland, beror på vilken flygplats i Sverige du reser från. Flest flygerbjudanden och alternativ för flygrutter hittar du från Stockholm Arlanda. Som Sveriges största flygplats har Arlanda flest flygbolag och därmed flest flygrutter att välja mellan. Du kan bland annat flyga till Kaliningrad med Rossiya, Aeroflot Och Pegas Fly. Från Arlanda tar det ungefär sju timmar till Kaliningrad med flyg. Om du reser till Kaliningrad från Göteborg kan du räkna med en resa på ungefär 17 timmar från Landvetter flygplats. Du hittar bland annat flygningar med airBaltic och Rossiya från Göteborg till Kaliningrad. Från Malmö Sturup kan du resa till Kaliningrad med SAS, Aeroflot och Nordwind Airlines. Från Malmö tar det ungefär 24 timmar till Kaliningrad då du behöver göra flera stopp och byten under vägen.

Det finns tyvärr inte några direktflyg till ryska Kaliningrad från någon av Sveriges flygplatser utan behöver mellanlanda på vägen. Från Stockholm Arlanda kan du flyga till Kaliningrad med Aeroflot som mellanlandar i Moskva. Du kan även flyga från Arlanda med Aeroflot till Moskva och där byta till Nordwind Airlines som tar dig till Kaliningrad. Från Göteborg Landvetter kan du flyga med airBaltic till Moskva med en mellanlandning i Riga. Från Moskva flyger du sedan vidare med Aeroflot till Kaliningrad. Från Malmö Sturup flyger du med SAS till Stockholm Arlanda. Från Arlanda flyger du sedan vidare med Aeroflot till Moskva där du byter till Nordwind Airlines som flyger till Kaliningrad.


Visumkrav för att besöka Kaliningrad

För att resa till Kaliningrad behöver du ett inresetillstånd i form av ett visum. Detta ska du ansöka om via den ryska ambassaden i god tid innan du reser. Passet ska vara giltigt i ett halvår efter det att visumet löper ut. Vid inresan i landet är kontrollanterna noga med att passet inte ska vara skadat så kontrollera detta innan avresan för att inte få några problem.


Börja planera din resa till Kaliningrad


De bästa sakerna att se och göra i Kaliningrad

Kaliningrad är en grön stad med många parker och trädkantade gator. Här hittar du ett flertal historiska museum och byggnader såväl som konst och kultur. Ett av de mest populära besöksmålen i staden är Världshavsmuseet som ligger vid Pregolyaflodens strand. Här kan du se både ubåtar och farkoster för vetenskapliga expeditioner ute på världens hav. Barnen brukar uppskatta museets akvarium. Även museet Amber är ett populärt besöksmål i staden. Museet ligger i Dohna-tornet från 1800-talet och visar upp vacker bärnsten. Du hittar allt från smycken till förhistoriska föremål i bärnsten. Inne i centrum hittar du Kaliningrads katedral som är med på UNESCO:s världsarvslista. Katedralens historia daterar till 1300-talet och här kan du både se en imponerande arkitektur och Immanuel Kants dödsmask.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kaliningrad. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Kaliningrad så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.