Flyg till Kaliningrad

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 10/7
sön 17/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

När är den bästa tiden att flyga till Kaliningrad?

Längden på din flygresa från Sverige till Kaliningrad, Ryssland, beror på vilken flygplats i Sverige du reser från. Flest flygerbjudanden och alternativ för flygrutter hittar du från Stockholm Arlanda. Som Sveriges största flygplats har Arlanda flest flygbolag och därmed flest flygrutter att välja mellan. Du kan bland annat flyga till Kaliningrad med Rossiya, Aeroflot Och Pegas Fly. Från Arlanda tar det ungefär sju timmar till Kaliningrad med flyg. Om du reser till Kaliningrad från Göteborg kan du räkna med en resa på ungefär 17 timmar från Landvetter flygplats. Du hittar bland annat flygningar med airBaltic och Rossiya från Göteborg till Kaliningrad. Från Malmö Sturup kan du resa till Kaliningrad med SAS, Aeroflot och Nordwind Airlines. Från Malmö tar det ungefär 24 timmar till Kaliningrad då du behöver göra flera stopp och byten under vägen.

Det finns tyvärr inte några direktflyg till ryska Kaliningrad från någon av Sveriges flygplatser utan behöver mellanlanda på vägen. Från Stockholm Arlanda kan du flyga till Kaliningrad med Aeroflot som mellanlandar i Moskva. Du kan även flyga från Arlanda med Aeroflot till Moskva och där byta till Nordwind Airlines som tar dig till Kaliningrad. Från Göteborg Landvetter kan du flyga med airBaltic till Moskva med en mellanlandning i Riga. Från Moskva flyger du sedan vidare med Aeroflot till Kaliningrad. Från Malmö Sturup flyger du med SAS till Stockholm Arlanda. Från Arlanda flyger du sedan vidare med Aeroflot till Moskva där du byter till Nordwind Airlines som flyger till Kaliningrad.Hitta billiga flygbiljetter till Kaliningrad

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kaliningrad
0

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Kaliningrad

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Kaliningrad med momondo?

    Planera dina resor så smart som möjligt med vår "Prisprognos" som använder sig av flygdata för att hjälpa dig hitta de billigaste dagarna att resa. Vår "Priskalender" ger dig mest för pengarna genom att vissa dig de billigaste flygdagarna. Skapa din egen reseupplevelse så kostnadseffektivt som möjligt med "Explore". Experttips för att fixa ditt nästa äventyr är endast ett klick bort med momondos "Explore". Skapa en "Prisbevakning" för att få koll på prisändringar och boka när du som mest tjänar på det.

  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Kaliningrad?

    Sök flygerbjudanden till Kaliningrad. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Vilka bolag flyger till Kaliningrad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kaliningrad

Vilka bolag flyger till Kaliningrad?

airBaltic är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Kaliningrad. Aeroflot, LOT och Belavia är också populära val för att flyga till Kaliningrad från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Kaliningrad med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Kaliningrad

Nedan hittar du alla flygplatser i Kaliningrad tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Kaliningrad centrum från flygplatsen?

När du flyger från Sverige landar du på Airport Khrabrovo, Kaliningrad, som ligger norr om stadens centrum. För att ta dig in till centrala Kaliningrad från Khnrabrovo flygplats kan du ta buss. Linje 244-E går från flygplatsens busstation till centrum. En biljett kostar inte mer än några kronor. Resan in till centrala Kaliningrad från Airport Khrabrovo tar mindre än en timme. Ett snabbare transportalternativ är att ta taxi in till centrum. Då tar färden mindre än en halvtimme. Det är billigare att åka taxi i Ryssland än vad det brukar vara i Sverige, men det kan ändå vara bra att diskutera priset med chauffören innan ni åker. Du kan även hyra bil vid flygplatsen. Om du kör in till centrum följer du skyltningen söderut längs med väg A191 mot Kaliningrad.


Visumkrav för att besöka Kaliningrad

För att resa till Kaliningrad behöver du ett inresetillstånd i form av ett visum. Detta ska du ansöka om via den ryska ambassaden i god tid innan du reser. Passet ska vara giltigt i ett halvår efter det att visumet löper ut. Vid inresan i landet är kontrollanterna noga med att passet inte ska vara skadat så kontrollera detta innan avresan för att inte få några problem.


Börja planera din resa till Kaliningrad


De bästa sakerna att se och göra i Kaliningrad

Kaliningrad är en grön stad med många parker och trädkantade gator. Här hittar du ett flertal historiska museum och byggnader såväl som konst och kultur. Ett av de mest populära besöksmålen i staden är Världshavsmuseet som ligger vid Pregolyaflodens strand. Här kan du se både ubåtar och farkoster för vetenskapliga expeditioner ute på världens hav. Barnen brukar uppskatta museets akvarium. Även museet Amber är ett populärt besöksmål i staden. Museet ligger i Dohna-tornet från 1800-talet och visar upp vacker bärnsten. Du hittar allt från smycken till förhistoriska föremål i bärnsten. Inne i centrum hittar du Kaliningrads katedral som är med på UNESCO:s världsarvslista. Katedralens historia daterar till 1300-talet och här kan du både se en imponerande arkitektur och Immanuel Kants dödsmask.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kaliningrad. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Kaliningrad så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kaliningrad genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Kaliningrad. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.