Billiga flyg från Köpenhamn till Sankt Petersburg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 21/8
sön 28/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Köpenhamn till Sankt Petersburg

Hur lång tid tar det att flyga från Köpenhamn till Sankt Petersburg, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Sankt Petersburg

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Köpenhamn till Sankt Petersburg. Det finns inga populära flygrutter från Köpenhamn till Sankt Petersburg.
Det finns 1 flygplats nära Sankt Petersburg: Sankt Petersburg Pulkovo (LED)

Hitta billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Sankt Petersburg

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Köpenhamn till Sankt Petersburg?

juni

Den billigaste tiden på året att flyga till Sankt Petersburg från Köpenhamn är juni. Den dyraste är september

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Köpenhamn till Sankt Petersburg?

lördag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis lördag. Den dyraste är vanligtvis söndag

När är det billigast att flyga från Köpenhamn till Sankt Petersburg?

mitt på dagen

Flyg från Köpenhamn till Sankt Petersburg är cirka 19% dyrare på morgonen än mitt på dagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Sankt Petersburg från Köpenhamn?

Wizz Air

Czech Airlines, Finnair och KLM är de mest populära flygbolagen från Köpenhamn till Sankt Petersburg

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Köpenhamn till Sankt Petersburg?

60 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Köpenhamn till Sankt Petersburg är omkring 60 dagar före avgång


De bästa flygbolagen som flyger från Köpenhamn till Sankt Petersburg

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Köpenhamn till Sankt Petersburg ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Wizz AirPrisFrån 518 krGratis avbokningBetyg
7,0
Sök efter flyg med Wizz Air
LufthansaPrisFrån 1 404 krGratis avbokningBetyg
7,2
7,3

Gå ombord

7,3

Comfort

7,8

Besättning

6,8

Underhållning

6,8

Mat

Omdömen

Vara i tid

1 / 3
Sök efter flyg med Lufthansa
KLMPrisFrån 1 726 krGratis avbokningBetyg
7,6
7,5

Gå ombord

7,6

Comfort

8,2

Besättning

6,6

Underhållning

7,0

Mat

Omdömen

Mycket förseningar. Bananbrödet ombord var dock extremt gott!

1 / 2
Sök efter flyg med KLM
LOTPrisFrån 2 158 krGratis avbokningBetyg
7,2
Sök efter flyg med LOT
FinnairPrisFrån 2 324 krGratis avbokningBetyg
7,7
8,0

Gå ombord

7,7

Comfort

8,2

Besättning

7,2

Underhållning

7,2

Mat

Omdömen

Jag upplever att de gånger jag flugit Göteborg-Helsingfors, Helsingfors-Göteborg är det ofta förseningar. Har flugit ca 10 gånger feb-maj

1 / 3
Sök efter flyg med Finnair
Czech AirlinesPrisFrån 2 509 krGratis avbokningBetyg
6,4
Sök efter flyg med Czech Airlines

  • Hur långt är det från Köpenhamn Kastrup till Sankt Petersburg Pulkovo med flyg?

    Det är 1146,3 km mellan Köpenhamn Kastrup och Sankt Petersburg Pulkovo.Chansen är inte så stor att finna direktflyg till Sankt Petersburg oavsett vilket flygbolag du än väljer. Däremot kan du bredda din sökning och acceptera mellanlandningar på vägen. En möjlighet är då till exempel att flyga med flygbolagen Swiss Air, Lufthansa eller KLM. Resorna tar olika lång tid och de kan vara allt från ett par timmar till nästan en hel dag, där det blir flera timmars väntan på en av flygplatserna som ingår i mellanlandningen. Ett alternativ är att flyga med Swiss Air och därmed mellanlanda i Zürich. Du kan också välja flygbolaget Lufthansa och därmed byta plan på flygplatsen i Frankfurt. Lufthansa är dessutom det flygbolag som har flest avgångar, och du kan nästan hitta en flygresa dagligen med dem. Även Finnair erbjuder regelbundna flygresor och då behöver du mellanlanda i en annan stad, denna gång i Helsingfors. Vid vissa tillfällen erbjuds två flygresor med Finnair samma dag.

Om du vill ta dig till Köpenhamns flygplats från stadens centrala delar är detta smidigt. Det avgår Öresundståg och även buss 5A från Köpenhamns centralstation. Metrolinjen transporterar dig från stationer som Nörrebro och Kongens Nytorv. Du finner inte en tågstation i direkt anslutning till flygplatsen i Sankt Petersburg, vilket skiljer sig en del åt från många andra flygplatser. Däremot är den bara en taxiresa bort, och det går att gå dit på mindre än en halvtimme. Därifrån kan du åka in till centrala Sankt Petersburg. Det tar mindre än en timme att åka taxi hela vägen in till city, och du hittar taxibilarna på första våningen vid ankomsthallen. Du har också möjligheten att ta buss 39 in till Moskovskaya metro som ligger inne i staden. Även busshållplatsen finns nära ankomstterminalen där det finns avgångar flera gånger i timmen.

Köpenhamns flygplats har gott om parkeringsmöjligheter som passar dina preferenser både vad det gäller plånbok och tillgänglighet. Du kan enkelt förboka parkeringsplats på nätet innan avresa och det finns möjlighet för barnfamiljer att låna en barnvagn om behovet finns. På flygplatsen i Sankt Petersburg erbjuds en mängd olika tjänster. Du hittar till exempel lekytor för barnen att roa sig på medan de väntar på avresa och du har också möjlighet att besöka ett ortodoxt kapell. Om du behöver ta ut pengar kan du göra detta enkelt från några av uttagsautomaterna eller flygplatsens banker. Det går att handla tax free på flygplatsen samt besöka några av butikerna och matställena. Det kan vara skönt att koppla av i en lounge och kanske få jobbat undan lite innan det är dags att flyga vidare. På flygplatsen finns Aeroflot Lounge, Business Lounge och Mastercard Business Lounge för att nämna några.


Om du behöver åka från Sankt Petersburg till Moskva är det positivt att det finns ett tåg som i stort sett går direkt till landets huvudstad. Ett exempel är tåg 765A som är framme i Moskva på ett par timmar. Om du i stället vill åka bil tar det nästan dubbelt så lång tid, även om du i stort sett bara behöver köra på väg M-11 för att komma fram. En annan stad som ligger inom skäligt köravstånd är Pskov och det tar kortare tid att köra dit än att köra till Moskva, nästan halva tiden. Du kan självklart också ta tåget dit, och det går i princip direkt till staden. Restiden för tåget är ungefär samma som bilresan. Du kan också köra till staden Veliky Novgorod på ungefär samma tid. Tyvärr ingår det en hel del tågbyten om du önskar göra resan med tåg.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Sankt Petersburg från Köpenhamn när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Sankt Petersburg, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Sankt Petersburg från Köpenhamn ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Köpenhamn och Sankt Petersburg genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg från Köpenhamn till Sankt Petersburgjust nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Sankt Petersburg och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.