Hotell i Oman

Hitta erbjudanden för 570 hotell i Oman

Oman
2 Dec — 3 Dec2
Sun 3/12
Thu 7/12

De bästa hotellen i Oman

Hitta det perfekta hotellet för din vistelse i Oman
Pris
kr485
kr12540
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +
Hotellklass
0 +
2
3
4
5

De bästa städerna för att boka hotell i Oman

Nedan visas genomsnittspriserna för hotell i de mest populära städerna i Oman

Pris

438 kr–559 kr

BILLIGASTE STADEN I OMANSohar10% billigareHotell i Sohar är de billigaste i Oman med ett genomsnittspris på endast 438 kr per natt
DYRASTE STADEN I OMANSalalah12% dyrareSalalah har de högsta priserna för hotell i Oman, med ett genomsnittligt rumspris på 559 kr per natt
MEST POPULÄRA STADEN I OMANSalalahBesöktes av 46% fler användareFler momondo-användare söker efter hotell i Salalah än någon annan stad i Oman

Saker att göra i Oman


Hotell i populära städer i Oman

Nedan visas de mest populära städerna att bo i under ett besök i Oman , samt några av de bästa hotellen i varje område

När är det bäst att boka hotell i Oman

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för hotellrum i Oman
Lågsäsongdecemberär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongfebruariär den dyraste månaden att bo här
31 %förväntad prisnedgång
44 %förväntad prisökning

Resepriser

1 029 kr - 2 692 kr

Billigaste veckodagentisdagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagenonsdagär den dyraste dagen i veckan att boka
814 krär den genomsnittliga kostnaden per natt för ett hotell denna dag
2 542 krär den genomsnittliga kostnaden per natt för ett hotell denna dag

Användbar information om hotell i Oman

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Oman

Lägsta hotellpriset

196 kr

Det mest populära hotellet (5-stjärnor)

Crowne Plaza Resort Salalah

Hotell nära flygplatser

450

Genomsnittlig vistelselängd

37 dagar
Det billigaste priset för ett rum i Oman som hittats under de senaste 7 dagarna är 196 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Al Nile Hotel, ett 3-stjärnigt hotell.
Bo i komfort när du bokar ett rum med Crowne Plaza Resort Salalah, det mest populära 5-stjärniga hotellet i Oman(8,3/10 i betyg – baserat på 1 185 omdömen).
Det finns 450 hotell i Oman som ligger nära Muskat Seeb. Aerotel - Airport Transit Hotel är närmst med 0,2 km från denna flygplats.
De flesta väljer att bo 37 dagar på hotell i Oman. Den genomsnittliga boendekostnaden för 37 dagar i Oman under den senaste veckan ligger på 51 973 kr.

Information om att bo i Oman

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Oman

Vilka städer i Oman är bäst att bo i?

Oman är ett land i västra Asien. Det varma och torra klimatet i detta land gör det till ett populärt turistmål under större delen av året. Oman är känd för äventyr och kulturturism, där huvudstaden Muscat är den mest populära destinationen. Andra populära städer i Oman är Sohar och Salalah. Boende och tillgång till kollektivtrafik är viktiga faktorer som bidrar till turismen i Omans städer. I till exempel Muskat är kollektivtrafiken välorganiserad, vilket gör det enkelt att ta sig från en plats till en annan. Trafikreglerna är utlänningsvänliga; du kan hyra en bil för att kunna köra omkring. Järnvägssystemet erbjuder alternativa transportmedel för turister och lokalbefolkning inom Muskat. Populära hotell i Oman inkluderar Ramee Guestline Hotel Qurum i Muscat, Al Baleed Resort i Salalah och Crowne Plaza i Sohar. De rena och säkra gatorna i Omans städer gör det enkelt att röra sig omrking när du utforskar städerna.

Vilka är de främsta aktiviteterna och besöksmålen i Oman?

Oman har olika sevärdheter och kulturella sedvanor som lockar turister. De mest besökta platserna i detta land är både skapade av naturen och människan. Muscat, huvudstaden i Oman, är hem för fort, museer och marknader, bland massa andra sevärdheter. Qasr Al Alam Royal Palace, är synligt från hamnen, och är en fantastisk plats. Palatset skildrar den arkitektoniska mångfalden hos Omans befolkning. Detta palats är vanligtvis öppet under hela året, men du kan behöva ett officiellt godkännande för att kunna besöka det närmare. The twin forts of Al Jalali och Al Mirani är en annan attraktion som håller öppet genom hela året. Efter att de gjorts om till ett museum, är de nu hem till diverse konstföremål som samlats in från olika delar av landet och från olika epoker. Billiga hotell i Oman, såsom Majan Guest House, har ett utmärkt läge för att ta sig sevärdheter som hjälper dig att spara på resekostnader.

Vilka städer i Oman har det bästa nattlivet?

Om du vill njuta av ett fantastiskt mellanösternskt nattliv, är Oman ett bra resmål. Landets städer är värd för spännande klubbar och barer som till exempel Whisper's Bar, en inomhusbar i Salalah med livemusik och dansföreställningar. Flera nattklubbar och barer ligger i Muscat, vilket gör det till en idealisk destination för dig som vill festa genom hela natten. Foodies har möjlighet att njuta av en mångfald av rätter i Oman. Restauranger som Bait Al Luban erbjuder fantastiska lokala rätter som Arsia och Mashuai. Du bör fundera på vilket typ av nattliv du vill åt innan du bokar hotell i Oman. Vissa hotell, som Muskat Hills, är bekvämt belägna i staden, vilket gör det enkelt att utforska nattlivet.

Vilka städer i Oman har störst utbud av historia och konst?

Oman är ett land rikt på historiska och konstnärliga arv som sträcker sig över dess städer. Muscat är hem till Muscat Gate Museum, som erbjuder visningar om Omans historia från den neolitiska tiden fram till nutid. Gate Museum är öppet för besökare under hela året, men är som mest besökt under semestern. Du som vill besöka museet måste betala en inträdesavgift till lokala myndigheter. Som utlänning är det vanligt att du får betala en något högre inträdesavgift än lokalbefolkningen. Muscat är också en konststad och hem till Bait Muzna Gallery, den första konsthallen i Oman, som erbjuder en plattform där konstnärer som är baserade i Oman kan visa upp sina konstnärliga verk. Bait Muzna Gallery är också öppet året runt. Besökare är dock endast tillåtna under dagen och måste betala en inträdesavgift. Konstnärer vars konst visas i galleriet har fri tillgång till museet. Hotell i Muscat, som Grand Millennium, erbjuder guidade turer till historiska platser om gästerna så önskar.

När är det billigast att bo i Oman?

Den billigaste månaden att bo på ett hotell i Oman är april. Kostnaden är i genomsnitt 989 kr per natt i april månad. I motsats till detta är januari den dyraste månaden att besöka Oman.

Var bor de flesta när det besöker Oman?

Som många skulle gissa, besöker flest Salalah än någon annan stad när de åker till Oman.

Vilken stad i Oman har de dyraste hotellrummen?

Al Ḩadd är den dyraste staden i Oman att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 1 748 kr, är 136% mer än genomsnittsstaden i Oman.

Vilken stad i Oman har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Oman, överväg att bo i Muskat. Enligt våra data så är Muskat den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Oman, med ett medelpris per natt på 95 kr, 64% lägre än landet i övrigt.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Oman?

Antalet tillgängliga bolag för hotell i Oman är 1 972 från och med november. 2023.

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Oman?

Priserna för hotell i Oman uppdaterades senast idag.


momondos favorithotell i Oman

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Oman

Varför använda momondo?

Varför ska jag boka boende i Oman med momondo?

Genom att söka på hundratals resewebbplatser hittar momondo hotell och boendealternativ i Oman och låter dig sedan filtrera resultaten efter dina behov. Det är gratis att använda och det förekommer inga dolda bokningsavgifter eller kostnader.

Hur hjälper momondo mig att hitta ett toppenboende i Oman?

Du kan filtrera resultaten efter pris, plats, bekvämligheter, omdömen och mycket mer på momondo. På så vis kan vi hjälpa dig att hitta ett bra boende i Oman.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Oman

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.