Hotell i Torquay i Chelston

Hitta de bästa erbjudandena för 35 hotell i Torquay i Chelston

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Andra stadsdelar i Torquay

Inte helt säker på om du vill bo i Chelston? Ta en titt på dessa närliggande stadsdelar i Torquay

Bästa tiden att boka ditt hotell i Chelston

Använd informationen nedan för att hitta den absolut bästa tiden att planera ditt besök till Chelston, Torquay
Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Chelston är:
4-5-stjärnigt
1 049 kr - 1 346 kr

Information om att bo i Chelston, Torquay

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Chelston
 • Vilka är de mest populära attraktionerna i Chelston?

  Chelston ligger intill kusten till den engelska kanalen. Detta gör att Chelston är ett bra område att bo i om du vill ha nära till stranden. I södra kanten av Chelston ligger Livermead Sands och Institute Beach. I området precis intill, Torre, hittar du Torquay Beach. När du letar efter billiga hotell i Chelston som ligger nära stranden så kan du till exempel bo på The Livermead House eller Best Western Livermead Cliff Hotel. På stranden hittar du även National Home Guard Memorial som hedrar de soldater som slet för att skydda sina hem under andra världskriget. På Chelstons högra sida ligger parken King's Garden som är en populär okats för en picknick eller promenad under de varmare månaderna. Om du vill ha utsikt över parken när du letar Chelston hotell så har du till exempel Elmdene Hotel eller Mount Edgcombe Guest House.

 • Vilka restauranger är mest populära i Chelston?

  Om du tillbringar en dag på stranden och vill ta en paus i badandet för lite mellanmål så hittar du Corbyn Beach Café på stranden. Där kan du kära dig en glass eller en klassisk korv med bröd. The Grand Hotel ligger nära till hands när du ska boka hotell i Chelston. I de norra delarna av området ligger restaurangen Crispins. Här kan du få dig en klassisk brittisk fish'n chips. Om det är kinesiskt du är sugen på så ligger restaurangen Shun Da på andra sidan gatan från Crispins. Eller så är du kanske sugen på en klassisk hämtpizza eller kebab och då har du Chelston Grill precis i närheten. Om du vill bo nära dessa när du letar hotell i Chelston så har du Mount Edgcombe Guestt House och Elmdene Hotel precis runt hörnet. Om du inte har något emot en liten promenad så finns det flera populära restauranger i området intill, Torre, som till exempel On the Rocks Restaurant.

 • Vilka populära områden i närheten är värda att besöka?

  En av de mest populära sakerna att göra i Torquay är att besöka Kents Caverns. Det är gammalt grottsystem som du får utforska. I grottorna bodde några av de första människorna på de brittiska öarna och du kan lära dig om dessa och hur området såg ut under istiden och stenåldern. Grottorna ligger inte på promenadavstånd ifrån Chelston men det är väl värt det extra krånglet att ta sig dit. Något som däremot ligger inom promenadavstånd ifrån Chelston är Torres klosterkyrka. Den började byggas under medeltiden och idag är det ett museum med ett eget galleri. Klostret har dessutom en vacker och välskött trädgård i anslutning till sig som många uppskattar under sina besök. Om du orkar med en längre promenad så kan du gå till Torquays hamn. Här hittar du Torquay Dinosaur World som är väldigt uppskattat av barn och för de vuxna finns The Real Crime Museum där du kan lära dig om brott, straff och brottslingar under olika tider.

 • Hur många dagar bör jag bo i Chelston, Torquay?

  En vistelse på 2 nätter är det mest populära alternativet för besök i Chelston.

 • Vad kostar ett hotellrum i Torquay, Chelston?

  Priset på ett hotell i Chelston beror på olika faktorer, som betyg, läge och efterfrågan. Generellt sett är genomsnittskostnaden för ett hotellrum cirka 928 kr per natt.

 • När är det den bästa tiden på året att boka ett hotell i Chelston?

  Hotell i Chelston är oftast billigast i november. Du kan förvänta dig 18% lägre priser under denna period.

 • Vilken är den billigaste dagen att bo i Chelston?

  Kostnaden för hotellrum i Chelston varierar från dag till dag, men generellt är lördag den mest förmånliga dagen, och fredag den minst förmånliga.