Billiga flyg från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats från 477 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
fre 27/5
fre 3/6

Information om flyg från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats

Hur lång tid tar det att flyga från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

25t 10m

Direkt flyg

Inga
Det snabbaste flyget från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats tar 25t 10m
Det finns inga direktflyg från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Alicante-Elche flygplats - Stockholm Skavsta flygplats.

Hitta billiga flygbiljetter från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats?

januari

Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm Skavsta flygplats från Alicante är januari. Den dyraste är juni

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats?

60 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats är omkring 60 dagar före avgång


Jämför priser på flygresor tur & retur från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats genom att byta flikar
Flera flygbolag
9 juni
ALC03:20Alicante-Elche
25t 10m
2 stopp
NYO04:30Stockholm Skavsta
12 juni
NYO14:30Stockholm Skavsta
29t 45m
2 stopp
ALC20:15Alicante-Elche
Flera flygbolag
8 juni
ALC07:10Alicante-Elche
29t 30m
2 stopp
NYO12:40Stockholm Skavsta
12 juni
NYO14:30Stockholm Skavsta
29t 45m
2 stopp
ALC20:15Alicante-Elche
Flera flygbolag
9 juni
ALC03:20Alicante-Elche
25t 10m
2 stopp
NYO04:30Stockholm Skavsta
12 juni
NYO14:30Stockholm Skavsta
29t 45m
2 stopp
ALC20:15Alicante-Elche
Flera flygbolag
14 juni
ALC03:15Alicante-Elche
24t 40m
2 stopp
NYO03:55Stockholm Skavsta
21 juni
NYO10:35Stockholm Skavsta
19t 30m
2 stopp
ALC06:05Alicante-Elche
1 103 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 juni
ALC03:30Alicante-Elche
24t 20m
2 stopp
NYO03:50Stockholm Skavsta
26 juni
NYO14:30Stockholm Skavsta
29t 45m
2 stopp
ALC20:15Alicante-Elche
1 302 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 juni
ALC03:30Alicante-Elche
24t 15m
2 stopp
NYO03:45Stockholm Skavsta
24 juni
NYO14:10Stockholm Skavsta
28t 40m
2 stopp
ALC18:50Alicante-Elche
1 471 kr
Hitta liknande

Hitta det billigaste flyget med enkelbiljett från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats

Flera flygbolag
7 juni
ALC03:15Alicante-Elche
24t 40m
2 stopp
NYO03:55Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
10 juni
ALC03:30Alicante-Elche
24t 20m
2 stopp
NYO03:50Stockholm Skavsta
Flera flygbolag
11 juni
ALC03:20Alicante-Elche
33t 20m
2 stopp
NYO12:40Stockholm Skavsta

  • Hur långt är det från Alicante-Elche till Stockholm Skavsta med flyg?

    Alicante-Elche och Stockholm Skavsta ligger 2589,2 km från varandra. En normal flygtid för denna rutt är 6t 20m.Alicantes flygplats har en handfull butiker att shoppa i, till exempel taxfree-butik, apotek, klädaffärer och liknande. Det finns också caféer och restauranger med lite allt möjligt så du kan välja det du är sugen på. Båda flygplatserna är relativt små, vilket gör att det är lätt att hitta i dem och inte känns så stressigt att vara där, vilket är en fördel för dig som reser med barn till exempel. Stockholm Skavsta är mindre än Alicantes flygplats och har inte lika goda shoppingmöjligheter, men det finns ett par ställen att äta på och det går att handla taxfreeprodukter och köpa tidningar och souvenirer. Dock är den mesta shoppingen inte tillgänglig när du reser till flygplatsen, utan ligger innanför säkerhetskontrollen för dem som reser därifrån. Den största fördelen med Stockholm Skavsta är att det är lätt att resa därifrån med kollektivtrafiken, vilket är bra om du inte vill hyra bil eller betala för taxi.


Det är enkelt att komma till Alicantes flygplats då den ligger nära stadskärnan. Du kan ta en flygbuss dygnet runt, dock är turerna inte lika täta under nattetid så det är bra att planera och se till att man kan komma till flygplatsen minst två timmar innan avgång. Det är möjligt att köpa bussbiljett av chauffören och de kostar inte så mycket. Det finns ingen tågstation precis vid flygplatsen, men det är möjligt att ta tåget till en närliggande station och sedan ta buss därifrån. Om du ska åka inifrån staden är det lättare att bara ta bussen. Det går såklart också att ta en taxi om du föredrar det. Från Stockholm Skavsta går det två olika flygbussar, en till Stockholm Cityterminalen och en till Norrköping och Linköping. Det går också en linjebuss till Nyköping, och det går också att ta sig från flygplatsen med taxi.

Som namnet antyder kan du självklart lätt ta dig till Stockholm från flygplatsen, till exempel med buss. Flygplatsen ligger nära E4 som tar dig hela vägen till Stockholm om du föredrar att köra egen bil eller hyrbil. Åker du åt andra hållet på den vägen kan du komma till Norrköping, Linköping och Jönköping. Den stad som ligger närmast Skavsta är faktiskt inte Stockholm, trots att man skulle kunna tro det, utan det är Nyköping. Oxelösund och Katrineholm ligger också i närheten. Eskilstuna och Örebro ligger även de på köravstånd, precis som Västerås och Södertälje. Flygplatsen har ett centralt läge som gör den till en knutpunkt som det är lätt att resa vidare ifrån. Om du till exempel ska resa till Småland är det ofta praktiskt att resa via Stockholm Skavsta eftersom det inte tar inte alltför lång tid att ta sig dit med flyg.


Alternativa flyg Alicante-Stockholm Skavsta flygplats

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Alicante till Stockholm Arlanda flygplats
Snabbast flygtid4t 00m
Billigaste pris874 kr

Flyg som påminner om Alicante till Stockholm Skavsta flygplats

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Alicante till Stockholm Skavsta flygplats

Flyg till andra flygplatser i Sverige

Kolla in flyg till andra flygplatser i Sverige

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg från Alicante till Stockholm ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Stockholm ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Stockholm från Alicante ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Stockholm från Alicante.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Stockholm erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Stockholm från Alicante och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.