Billiga flyg från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Rom-Fiumicino till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

Information om flyg från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats

Hur lång tid tar det att flyga från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats, och kan du flyga direkt?
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats. Det finns inga populära flygrutter från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats.

Hitta billiga flygbiljetter från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats?

juli

Den billigaste tiden på året att flyga till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats från Rom-Fiumicino flygplats är juli. Den dyraste är augusti

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats?

13 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats är omkring 13 dagar före avgång


  • Hur långt är det från Rom-Fiumicino till Rio de Janeiro-Galeãos internationella med flyg?

    Rom-Fiumicino och Rio de Janeiro-Galeãos internationella ligger 9162,8 km från varandra.


Kan jag flyga till Rio de Janeiro-Galeãos internationella från Rom-Fiumicino i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Rom-Fiumicino till Rio de Janeiro-Galeãos internationella

De flesta besökare från Rom-Fiumicino måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Rio de Janeiro-Galeãos internationella.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Rom-Fiumicino måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Rio de Janeiro-Galeãos internationella.

Karantänskrav
Besökare från Rom-Fiumicino behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Rio de Janeiro-Galeãos internationella.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Rom-Fiumicino från Rio de Janeiro-Galeãos internationella?

Returresa till Rom-Fiumicino från Rio de Janeiro-Galeãos internationella

Testkrav för COVID-19
Besökare från Rio de Janeiro-Galeãos internationella måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Rom-Fiumicino.

Karantänskrav
Besökare från Rio de Janeiro-Galeãos internationella behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Rom-Fiumicino.

Om du redan planerar att resa till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Flyg som påminner om Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Rom-Fiumicino flygplats till Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplats