Billiga flyg från Sverige till Belfast City flygplats från 1 801 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Information om flyg från Sverige till Belfast City flygplats

Hur lång tid tar det att flyga från Sverige till Belfast City flygplats, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

8t 45m

Direkt flyg

Inga
Det snabbaste flyget från Sverige till Belfast City flygplats tar 8t 45m
Det finns inga direktflyg från Sverige till Belfast City flygplats. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Stockholm-Bromma flygplats - Belfast City flygplats och Stockholm Arlanda flygplats - Belfast City flygplats.

Hitta det billigaste flyget med enkelbiljett från Sverige till Belfast City flygplats

Flera flygbolag
26 dec.
ARN12:45Stockholm Arlanda
28t 25m
2 stopp
BHD17:10Belfast City
1 801 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN02:35Stockholm Arlanda
6t 15m
1 stopp
BHD08:50Belfast City
2 042 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN02:50Stockholm Arlanda
11t 40m
3 stopp
BHD14:30Belfast City
4 084 kr
Hitta liknande

 • Erbjuder flygbolag som flyger från Sverige till Belfast City flexibla ändringar till följd av COVID-19?

  För att minska stressen kring flygbokning under den globala pandemin har vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Sverige till Belfast City vidtagit åtgärder. Följande flygbolag kan ha en flexibel ändringspolicy för att underlätta för resenärer: KLM.


Alternativa flyg Sverige-Belfast City flygplats

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Belfast City flygplats
Snabbaste flygtid11t 45m
Billigaste pris3 874 kr
Flyg från Stockholm till Belfast Intl flygplats
Snabbaste flygtid27t 50m
Billigaste pris4 188 kr

 • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser från Sverige till Belfast City flygplats?

  Bekräfta dina resedetaljer och sök efter de senaste erbjudandena för flyg från Sverige till Belfast City flygplats. När du går igenom sökresultaten har du möjlighet att skapa en prisbevakning. Du kommer därefter få uppdateringar när priserna för rutten stiger eller sjunker.

 • Hur kan jag spara pengar på flyg från Sverige till Belfast City flygplats med momondo?

  Genom att använda verktyg som vår "Priskalender" kan du hitta den bästa dagen att flyga tur och retur för dina resor. Vårt verktyg "Prisprognos" använder AI-teknologi för att förutsäga om du bör köpa eller avvakta med din bokning för potentiellt billigare priser. Explore visar dig alla flygalternativ från en stad eller flygplats så att du kan skapa ditt eget unika äventyr. Bloggen Discover ger också värdefull insikt i hur du kan spara pengar när du bokar din upplevelse. Efter sökningen kan du aktivera "Prisbevakning" för att hålla koll på priserna för en viss flygning och boka i rätt ögonblick.

 • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

  momondo visar erbjudanden från fler än 700 konkurrenter på samma gång. momondo är närvarande på 30 internationella marknader så att du kan få tillgång till ett brett utbud av erbjudanden från flygbolag och resebyråer.


Flyg som påminner om Sverige till Belfast City flygplats

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Sverige till Belfast City flygplats

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Belfast från Sverige när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Belfast, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Belfast från Sverige ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du väl ser alla flygalternativ för Sverige till Belfast låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Belfast från Sverige på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.