Semesterboenden i Tammerfors, Finland

Hitta erbjudanden för 359 semesterboenden i Tammerfors, Finland

Tammerfors, Finland
3 dec — 4 dec2
mån 4/12
fre 8/12

Jämför över tre miljoner alternativ för hotell och boenden.


Mest populära semesterboendena i Tammerfors

Hitta det perfekta semesterboendet för din vistelse i Tammerfors
Pris
kr500
kr2191
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +

När är det bäst att boka semesterboende i Tammerfors?

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för semesterboende i Tammerfors
Lågsäsongoktoberär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongmajär den dyraste månaden att bo här
26 %förväntad prisnedgång
34 %förväntad prisökning

Resepriser

860 kr - 1 758 kr

Billigaste veckodagenonsdagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagenmåndagär den dyraste dagen i veckan att boka
619 kr
1 546 kr

Vandrarhem och billiga hotell i Tammerfors

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Tammerfors

Hitta semesterboendena som ger dig bäst valuta för pengarna i Tammerfors

Dessa semesterboende i Tammerfors har de bästa priserna i förhållande till sina omdömen

Användbar information om semesterboende i Tammerfors

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Tammerfors

Lägsta pris för semesterboende

557 kr
Det billigaste priset för ett rum i Tammerfors som hittats under de senaste 7 dagarna är 557 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Short stay in the city center with free parking.

Information om att bo i Tammerfors

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett semesterboende i Tammerfors

Var är de bästa semesterbostäderna i Tammerfors för fester?

Finska Tammerfors är inte känt för sitt nattliv men du hittar stadens klubbar och populära barer inne i centrum. Om du vill boka semesterboende i Tammerfors med närhet till stadens nattliv är det centrala området Kyttälä att föredra. Här har du gångavstånd till både cocktailbarer, pubar, restauranger och stadens nattklubbar. Bland annat hittar du semesterbostäder som Finn Apartments inne i Kyttälä-området då du bor nära sevärdheter i staden som Tammerfors domkyrka och Tammerfors universitet. Om du gillar universitetspubar och billigare nattliv är området kring universitetet Kalevanharju att rekommendera för semesterbostäder i Tammerfors. För att uppleva nattliv och festande är annars Finlands huvudstad Helsingfors att föredra och här finns ett stort utbud av nattliv och klubbar. Här hittar du bland annat centrala semesterboenden i stadsdelen Kruununhaka som har gångavstånd till stadens livliga nattliv. Bland annat kan du bo på lägenhetshotellet 2ndhomes Kluuvi Apartments 2 för att ha gångavstånd till trendiga barer och trevliga restauranger i city.

Var är de bästa semesterbostäderna i Tammerfors för familjer?

Tammerfors är en utmärkt destination för familjeresor och har en familjevänlig atmosfär. Du hittar även flera nöjen och sevärdheter som är särskilt passande för barnfamiljer. Semesterbostäderna i Tammerfors stadsdel Amuri är att rekommendera för att ha gångavstånd till flera av de barnvänliga aktiviteterna som staden har att bjuda på. Här bor du bland annat nära den populära nöjesparken Särkänniemi Adventure Park. Parken har över 30 olika åkattraktioner för barn i alla åldrar och du hittar även ett intressant akvarium. I Amuri kan du bland annat stanna på Cozy Cental Studio Tampere. Ett annat lämpligt område för Tammerfors semesterbostäder är Ratina som ligger söder om stadens centrum. Här bor du nära det kulturella centret för barn Rulla, där du hittar roliga utställningar och inomhusaktiviteter för hela familjen. I Ratina kan du bland annat bo på Kaari Home Studio Apartment som är fint belägen vid vattnet.

Vilka är fördelarna med Tammerfors semesterbostäder jämfört med hotell?

Det finns flera fördelar med att bo i semesterbostäder i Tammerfors jämfört med att boka hotell. Semesterbostäder gör det lättare för familjer eller grupper att bo tillsammans och är oftare billigare än att boka hotell för alla resenärer eller olika familjemedlemmar. I Tammerfors hittar du både lägenhetshotell och privata boenden att välja mellan när du ska boka semesterbostäder för din vistelse. Med alternativa semesterboenden och lägenheter får du större yta och bekvämligheter som eget kök vilket underlättar för att kunna laga egna måltider. Flera lägenhetshotell erbjuder dock liknande bekvämligheter som hotell, bland annat frukost, internet, städning och gemensamma utrymmen, men du kan fortfarande dra nytta av att ha ett eget rum och eget kök. Inne i centrum hittar du flera mataffärer och varuhus med nödvändigheter som du kan behöva under vistelsen. Om du bokar ett privat boende har du fördelen av att kunna uppleva staden som en lokalbo och får en mer personlig upplevelse än om du bor på hotell. Du hittar privata boenden i Tammerfors med bekvämligheter som badkar, havsutsikt, gratis parkering och internet inkluderat.

Hur mycket kostar det att hyra semesterlägenhet i Tammerfors?

Kostnaden för att hyra semesterlägenhet i Tammerfors beror på antalet gäster, plats och vilka bekvämligheter som ingår - för en standardlägenhet i Tammerfors kan du förvänta dig priser kring 1 003 kr per natt.

När är det bra timing att boka semesterboende i Tammerfors?

oktober är typiskt månaden som semesterboenden i Tammerfors är som billigast, med priser som är omkring 27 % billigare än högsäsongen i Tammerfors.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Tammerfors?

Antalet tillgängliga bolag för hotell i Tammerfors är 417 från och med december. 2023.

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Tammerfors?

Priser för hotell i Tammerfors uppdateras varje dag.


momondos favoriter bland semesterboenden i Tammerfors

Ta reda på mer om dessa semesterboenden som användare föredrar i Tammerfors

Ett enklare sätt att hantera din resa till Tammerfors

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.