Hotell i Härnösands

Hitta de bästa erbjudandena för 22 hotell i Härnösands, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Härnösands

Det finns många mysiga hotell i Härnösands, Sverige, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Härnösands

Stora Torget
Harnosand Cathedal

Hur mycket kostar hotell i närheten av Stora Torget?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Härnösands närmst Stora Torget kan du vänta dig priser på 490 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 490 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Stora Torget. Hotell i närheten av Stora Torget är vanligtvis 38 % billigare än genomsnittshotellet i Härnösands, som ligger på 792 kr.

Hotell nära Stora Torget

Hur mycket kostar hotell i närheten av Harnosand Cathedal?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Harnosand Cathedal är 490 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Harnosand Cathedal under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Harnosand Cathedal är vanligtvis 38 % billigare än genomsnittshotellet i Härnösands, som ligger på 792 kr.

Hotell nära Harnosand Cathedal

När är det bra timing att boka ett hotell i Härnösands?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Härnösands
Lågsäsong
september
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

7 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

6 %

förväntad prisökning

Pris
745 kr - 845 kr
Dyraste veckodag
fredag
Billigaste veckodag
lördag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

812 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

721 kr

snittpris de senaste 2 veckorna


Resetips Härnösand

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Härnösands

Vad kostar ett hotell i Härnösand?

Ett hotell i Härnösands centrum ligger på mellan 800 och 1200 SEK per natt beroende på vilka bekvämligheter som boendet erbjuder. Hotell vid Centralstationen ligger på cirka 900 SEK per natt och vandrarhem i området har en prislapp på 700 SEK per natt.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Härnösand?

Den mest populära tiden under året att besöka Härnösand är under maj månad. De följande sommarmånaderna samt januari är också populära. Under denna tid är priserna på hotell i Härnösand som högst, men du kan även vänta dig flest evenemang under dessa tidpunkter.

Kan man resa till Härnösand med låg budget?

Det går bra att resa till Härnösand på liten budget. När det kommer till billigt boende kan du välja vandrarhem eller bed & breakfast för mysig atmosfär men låg prislapp. Inne i centrum tar du dig enkelt fram till fots och du kan spara pengar genom att cykla längre sträckor istället för att ta buss eller hyra bil.

De bästa transportmedlen i Härnösand

Om du ska ta dig runt mycket i stadens omgivningar rekommenderas det att hyra bil då avstånden runt om Västernorrland kan vara stora. Om du däremot ska stanna inne i centrum går det bra att ta cykel eller att promenera. Bussarna runt om Härnösand trafikeras av Din Tur. Det finns även Y-bussar för längre sträckor inom kommunen. Åldersgränsen för att åka gratis med buss i Härnösand ligger på 7 år. Biljettpriserna ligger annars på cirka 19 SEK för ungdomar upp till 25 år och 25 SEK för vuxna.

Parkering i Härnösand

Via Härnösands kommuns hemsida hittar du kartor över parkeringsplatser runt om orten. De kommunala parkeringsplatserna är avgiftsfria, men tidsbegränsningar gäller på de olika parkeringsplatserna. För att parkera i Härnösands centrum ska du skaffa en p-skiva. Mitt i centrala Härnösand gäller en 30 minuters eller 2 timmars tidsbegränsning beroende på vilka gator du står på. I utkanten av centrum kan du ställa bilen i max 24 timmar. Staden har även bra möjligheter för parkering av cyklar runt om i centrum.


Hur mycket kostar ett hotell i Härnösands, Sverige per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Härnösands till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Härnösands

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Härnösands, Sverige

Sleep And Go

6,7

249 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotell City

7,7

647 kr

Visa erbjudanden för hotell

Stf Hotell Mitt I Härnösand

8,2

539 kr

Visa erbjudanden för hotell

Villa Arboretum

8,0

705 kr

Visa erbjudanden för hotell

Varsta Diakonigard Sorgarden

7,7

622 kr

Visa erbjudanden för hotell

Central lägenhet med allt som behövs!

9,3

817 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Härnösands

Dessa hotell i Härnösands har de bästa priserna för sina betyg

Stf Hotell Mitt I Härnösand

8,2

539 kr

Visa erbjudanden för hotell

Varsta Diakonigard Sorgarden

7,7

622 kr

Visa erbjudanden för hotell

Sleep And Go

6,7

249 kr

Visa erbjudanden för hotell

Central lägenhet med allt som behövs!

9,3

817 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotell City

7,7

647 kr

Visa erbjudanden för hotell

Björkudden Hotell & Restaurang

8,2

1 285 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Härnösand?

Om du endast är i Härnösand för en övernattning bör du leta efter billigt boende nära Härnösands Centralstation. På så vis får du gångavstånd från tågstationen till ditt hotell i Härnösand och slipper ödsla tid på transport till ditt boende. Nära Centralstationen, som ligger på västra sidan av staden, hittar du även Härnösands Bilmuseum som är en populär sevärdhet. Hotell i Härnösands centrum bjuder på närhet till restauranger och nattliv. Här finns hotell med olika många stjärnor och du kan välja bland finare boenden i Härnösand med frukost, badkar och utsikt över havet samt billiga hotell i Härnösand som har prisvärda erbjudanden. Annorlunda boenden som gårdar och stugor hittar du i Härnösands utkanter. Hos momondo får du tips på hotell som passar för den resa du ska göra. Genom att ange vilka bekvämligheter du önskar eller vilket avstånd från centrum du kan tänka dig att bo kan du hitta boenden som passar för din vistelse.


Om Härnösand

Härnösand ligger vid Höga Kusten och är en av de mest populära svenska resedestinationerna under sommarmånaderna. Sommaren gör att besökare från hela landet lockas till baden vid Höga Kusten och i Härnösands omgivningar. Under sommaren ska du ta med familjen till Smitingens havsbad som räknas som en av landets bästa badstränder. Staden bjuder dock på aktiviteter och sevärdheter året om. I naturreservaten Gillersberget, Brånsån och Storvattenkullen hittar du bland annat vandringsleder, floder att paddla i, cykelvägar och picknickplatser. Många av reservaten har även spännande grottor att upptäcka. Gör en utflykt till Västanåfallet för att se landets allra högsta vattenfall med en fallhöjd på 90 meter. Under vintern är det istället Vårdkasen du ska ta dig till. Där finns slalombacke och motionsspår anpassade efter vinterhalvårets landskap. När du befinner dig inne i Härnösands centrum ska du inte missa stadens lokala sevärdheter. Här ligger exempelvis Härnösands Domkyrka som restes under mitten av 1800-talet. (Pris kontrollerat 04/03/2019).


Reseinformation om Härnösands

Hur länge stannar besökare i Härnösands?

1 natt är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Härnösands.

Hur mycket kostar ett hotell i Härnösands?

I genomsnitt kostar det cirka 720 kr per natt att boka ett rum i Härnösands. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Härnösands?

I september är priserna som lägst. Det är den mest kostnadseffektiva perioden att boka hotellrum i Härnösands. Du kan hitta rumspriser som sänkts med 7%.

Vilken dag är det billigast att bo i Härnösands?

Hotellrum i Härnösands är oftast billigare fredag och dyrare torsdag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Härnösands?

I genomsnitt kostar ett vandrarhem i Härnösands kring 435 kr. Detta pris är per person, per natt och gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre. Det är 285 kr billigare än ett genomsnittligt hotell i Härnösands.