Billiga flyg från Stockholm till Fiji från 17 146 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/12
tis 20/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Stockholm till Fiji

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm till Fiji, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

42t 25m

Direkt flyg

Inga
Det snabbaste flyget från Stockholm till Fiji tar 42t 25m
Det finns inga direktflyg från Stockholm till Fiji. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Stockholm Arlanda flygplats - Nadi Intl flygplats.

Hitta billiga flygbiljetter från Stockholm till Fiji

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Fiji från Stockholm?

Qantas Airways. Finnair och Qantas Airways är de mest populära flygbolagen från Stockholm till Fiji

Vilken är den billigaste rutten?

Stockholm Arlanda - Nadi Intl. Flyg från Stockholm Arlanda till Nadi Intl för de bästa flygpriserna Stockholm - Fiji

Jämför priser på flygresor tur & retur från Stockholm till Fiji

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Stockholm till Fiji genom att byta flikar
Flera flygbolag
25 apr.
ARN03:45Stockholm Arlanda
42t 25m
3 stopp
NAN22:10Nadi Intl
6 maj
NAN04:20Nadi Intl
37t 25m
2 stopp
ARN17:45Stockholm Arlanda
17 146 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 apr.
ARN12:10Stockholm Arlanda
50t 55m
2 stopp
NAN15:05Nadi Intl
6 maj
NAN04:20Nadi Intl
40t 00m
2 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
20 866 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 apr.
ARN03:45Stockholm Arlanda
45t 15m
3 stopp
NAN01:00Nadi Intl
6 maj
NAN15:00Nadi Intl
58t 50m
3 stopp
ARN01:50Stockholm Arlanda
21 012 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN03:50Stockholm Arlanda
44t 25m
2 stopp
NAN00:15Nadi Intl
9 jan.
NAN06:35Nadi Intl
43t 40m
2 stopp
ARN02:15Stockholm Arlanda
35 207 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN03:50Stockholm Arlanda
44t 25m
2 stopp
NAN00:15Nadi Intl
9 jan.
NAN03:30Nadi Intl
40t 55m
3 stopp
ARN20:25Stockholm Arlanda
37 649 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 dec.
ARN03:50Stockholm Arlanda
44t 25m
2 stopp
NAN00:15Nadi Intl
9 jan.
NAN03:30Nadi Intl
40t 55m
3 stopp
ARN20:25Stockholm Arlanda
38 075 kr
Hitta liknande

De bästa flygbolagen som flyger från Stockholm till Fiji

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Stockholm till Fiji ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Qantas AirwaysPrisFrån 12 656 krGratis avbokningBetyg
7,1
Sök efter flyg med Qantas Airways
FinnairPrisFrån 14 557 krGratis avbokningBetyg
7,7
7,9

Gå ombord

7,5

Comfort

8,1

Besättning

7,2

Underhållning

7,0

Mat

Omdömen

Ingen mat och TV

1 / 4
Sök efter flyg med Finnair

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Stockholm till Fiji flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    För att minska stressen kring flygbokning under den globala pandemin har vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Stockholm till Fiji vidtagit åtgärder. Följande flygbolag kan ha en flexibel avbokningspolicy för att underlätta för resenärer: Finnair, Qantas Airways och British Airways.


Om du vill resa till Fiji är det oftast Nadi International Airport som du flyger till. Detta är en av de största flygplatserna på Fiji. Hit går det tyvärr inte särskilt många direktflyg och det är relativt långt att flyga hit eftersom det är på andra sidan jorden. Det finns flygavgångar dagligen till Fiji från Stockholm men räkna med att du får göra flera byten och även byta flygbolag under resans gång. Ett exempel är att du flyger från London med British Airways och sedan byter flyg i Singapore. Därefter går färden vidare till Hong Kong, där du sedan flyger med Cathay Pacific för att slutligen byta till Fiji Airways. Det här exemplet är något av de mer komplicerade rutterna och redan ett par dagar senare behöver du endast göra två byten på vägen. Resan börjar med British Airways, och sedan åker du sista biten med Fiji Airways.

Det finns en flygbuss som transporterar dig mellan Stockholms centralstation och Arlanda flygplats. Resan med tåget Arlanda Express utgår från samma område och går snabbare. Dock är biljetten något dyrare. På flygplatsen i Fiji finns det ingen specifik flygbuss som du kan ta för att åka in till city, men däremot finns det taxibilar som flygplatsen ansvarar för. De är gula till färgen. De kör på taxameter med en standardframkörningsavgift. Ett annat alternativ är att ordna en hyrbil, du kan bland annat välja mellan Budget, Avis, Hertz och Bula Car Rentals. Det är vanligt att åka med buss för att uppleva den lokala atmosfären och de vänliga invånarna, och nästan varje stad har en busshållplats. Om du vinkar till busschauffören medan du går på vägen kommer hen att stanna. Det finns flera bussturer varje dag som tar dig in till centrala Nadi, och resan går snabbt.

På Arlanda flygplats finns det en mängd olika restauranger och enklare matställen. Några exempel är East & West som har ett stort utbud och Espresso House som erbjuder klassisk, svensk fika med kaffe och bulle. Något som är lite annorlunda är att du kan boka en vigselceremoni på flygplatsen. Om du letar efter bra taxfreeshopping på flygplatsen i Fiji är det Prouds och Tappoo som gäller, och de erbjuder kända spritmärken, smink, smycken och elektronik. I en av terminalerna finner du Cafe Domestic som har generösa öppettider. Det finns också hamburgerställen och bistros som mättar hungriga magar. Om du är en affärsresenär som behöver lite extra lugn och ro kan du slappna av i VIP-loungen på flygplatsen. Här finns TV, tidningar och sköna fåtöljer att slappa i. Det finns gott om parkeringsplatser utanför flygplatsen för en kortare tid eller hela dagen. Om du behöver förvara ditt bagage erbjuder flygplatsen generösa utrymmen för detta, till ett förmånligt pris.


Det bästa sättet att ta sig till Suva på andra sidan ön är att köra bil och denna resa går på mindre än en halv arbetsdag. Du kan också åka buss till Suva med bussbolaget Sunbeam Transport FJ och dessa bussar går ett par gånger om dagen. Resan tar ungefär lika lång tid som det gör med bil, så faktum är att detta är ett bra budgetalternativ. Det går också att flyga inrikes mellan Nadi till Suva, och då landar du på Suva-Nausori Airport. Om du hellre vill till Rakiraki går det bra att köra dit via Kings Road. Det går också att åka buss hit men då ingår det ett stopp och byte på vägen, vilket gör resan lite längre ur tidssynpunkt. Du åker från Nadi och hoppar av i Lautoka och byter sedan buss. Om ni inte får tag på hyrbil kan taxi vara ett alternativ.


Alternativa flyg Stockholm-Fiji

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Nadi
Snabbaste flygtid42t 25m
Billigaste pris17 146 kr

Flyg som påminner om Stockholm till Fiji

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Stockholm till Fiji

Hitta billiga flyg till andra städer i Fiji

Fiji har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Fiji från Stockholm.

Du kan hitta flyg från Stockholm till Fiji ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg från Stockholm till Fiji hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du inte är redo att boka ett flyg från Stockholm till Fijijust nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Fiji och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.