Flyg till Nadi

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 25/1
tis 1/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Nadi.
Visa nuvarande reserestriktioner för Fiji

Billigaste flygen till flygplatser i Nadi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nadi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nadi

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nadi

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Nadi (NAN)

Vanligtvis är flyg till Nadi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Nadi, vilket i genomsnitt kostar 12 767 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NADI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nadi kostar i genomsnitt bara 10 535 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NADI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober40% dyrareDet kostar omkring 17 932 kr för flyg till Nadi från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NADI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember440% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nadi från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Nadi?

Flyg till Nadi är populära att boka mellan maj och september då det är svalare i staden. Dessa månader är även Nadis torraste månader vilket gör flygresor populära under denna tid. Gradtalen under sommaren ligger på mellan 25-28 °C. Under vår och höst stiger temperaturerna för att vara som allra varmast under vintern med dryga 30 °C. Vintern är allra regnigast vilket gör att dessa månader hör till stadens lågsäsong. Det är inte heller många som väljer att boka flyg under våren då det också är relativt regnigt.

När är det billigast att boka flyg till Nadi?

Du hittar billiga flyg till Nadi mellan december och februari då staden har sin lågsäsong. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till Nadi under hösten då flygstolarna sjunker i pris. Allra dyrast är det att resa under sommaren då det är behagliga temperaturer i staden. Flygbiljetter till Nadi är bäst att boka två månader i förväg för att få så bra priser som möjligt. Du kan jämföra olika Nadi-flyg hos momondo för att hitta bra priser och datum som har billigare biljetter.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Nadi?

  10 382 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Nadi på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 37 % billigare än de flesta andra flyg till Nadi. För att hitta det billigaste priset till Nadi från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nadi?

  Om du inte har möjlighet att resa till Nadi i april är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 12 076 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Nadi?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Nadi från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 13 156 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nadi?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Nadi är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Nadi på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 11 685 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 14 535 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Nadi.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nadi?

  Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Nadi då du kan hitta flygpriser för så lite som 12 049 kr. Att flyga till Nadi på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 17 311 kr. Flyg till Nadi från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Nadi?

  De som flyger till Nadi kan potentiellt hitta bättre priser för Suva Nausori flygplats(124 km från stadskärnan i Nadi), Levuka flygplats(143 km från stadskärnan i Nadi) eller Kadavu Island flygplats(160 km från stadskärnan i Nadi) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Nadi?

  Suva Nausori flygplats har ett genomsnittspris på 16 515 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Nadi. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Nadi från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Nadi

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Nadi.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Nadi.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Nadi.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Nadi?

Returresa till Sverige från Nadi

Testkrav för COVID-19
Besökare från Nadi måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Nadi behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Nadi inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Nadi

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Nadi
British Airways
ARNStockholm Arlanda
28t 20m
NANNadi

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Nadi

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Nadi, visa några av våra erbjudanden nedan av British Airways
British Airways
ARNStockholm Arlanda
28t 20m
NANNadi

Vilka bolag flyger till Nadi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Nadi
 • Vilka bolag flyger till Nadi?

  Finnair, Qantas Airways, Singapore Airlines och British Airways är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Nadi enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Nadi med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Nadi

Nedan hittar du alla flygplatser i Nadi tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Nadi landar på Nadi International Airport. Flygplatsen är belägen drygt 5 km norr om Nadi. Flygplatsen är den största på Fiji och har många flygningar per dag, därför kan du räkna med att det tar tid att ta dig igenom passkontroll och flygplatsbyggnaden. Det billigaste färdmedlet från flygplatsen är att ta en lokalbuss som kostar 0,9 FJD (4 SEK). Många hotell i området har dock gratis upphämtning från flygplatsen med minibussar så kontrollera först detta innan du köper en bussbiljett. Om du tar taxi från flygplatsen betalar du ungefär 15 FJD (66 SEK). Var noga med att se till att taxichauffören sätter på taxametern under färden. Med bil tar färden in till centrum ungefär 20 min beroende på trafiken.


Populära flygresor till Nadi

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Nadi som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Nadi
Snabbast flygtid37t 20m
Billigaste pris11 374 kr

Så tar du dig runt i Nadi

Kollektivtrafiken i Nadi består av bussar vilket är ett billigt sätt att ta sig runt på. Med buss inne i centrala Nadi får du betala 0,9 FJD (4 SEK) per resa. Bussar går även mellan olika städer och för 12 FJD (53 SEK) kan du resa längs med Queens Highway vilket tar ungefär fyra timmar. Ett både effektivt och vackert sätt att ta sig fram på är med ö-gruppens färjor. Färjor är även det enda sättet att ta sig mellan Nadi och Mamanuca- och Yasawa-gruppen. Det går även bra att ta bil på färjorna. Om du vill hyra bil bör du göra detta på flygplatsen redan när du landar. Om du vill hyra cykel är detta ett utmärkt sätt att ta dig fram i centrala Nadi. Detta kostar ungefär 30 FJD (132 SEK) per dag.


Visumkrav för att besöka Nadi

För att resa till Fiji behöver du inte något pass om din resa är kortare än fyra månader. Du måste dock kunna visa upp en returbiljett för att godkännas inresa in i landet. Dessutom behöver du kunna visa att du har tillräckligt med ekonomiska medel för att klara dig under resan. Du behöver också ha med dig ditt pass.


Börja planera din resa till Nadi


De bästa sakerna att se och göra i Nadi

Vad ska man se i Nadi?

Hindutemplet Sri Siva Subramaniya Swami är en av Nadis största sevärdheter.

Aktiviteter och upplevelser med barn

New Town Beach är barnvänlig och passande för familjer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Ja, se till att du har en försäkring som täcker sjukvårdskostnader och hemtransport.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, drick istället vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Nej, du behöver inte lämna någon dricks.

Var ska man shoppa?

I centrala Nadi hittar du Nadi Handicraft Market som säljer traditionellt hantverk av olika slag.


Hitta billiga flyg till andra städer i Fiji

Fiji har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?