Billiga flyg från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Information om flyg från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

Hitta information om flyglängd, direktflyg och flygplatser för flyg från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

Snabbast flygtid

3t 20m

Direktflyg

Varje dag
Det snabbaste flyget från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats tar 3t 20m
Direktflyg avgår från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats dagligen.

Hitta billiga flygbiljetter från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

Du kan sluta leta! Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo för att ge dig information du behöver för att hitta de billigaste flygen för din resa.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats?

Maj. Den billigaste tiden på året att flyga till Colombo Bandaranayike Intl flygplats från Bangkok Suvarnabhumi flygplats är under maj. Den dyraste månaden är december.

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Colombo Bandaranayike Intl flygplats från Bangkok Suvarnabhumi flygplats?

SriLankan Airlines. SriLankan Airlines är det mest populära flygbolaget från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats?

60 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats är omkring 60 dagar före avgång

Hur många flyg avgår i genomsnitt från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats ​​per dag?

4 flyg avgår varje vecka från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats från och med september 2023. Den mest populära avgångstiden för denna rutt är 07:00, där 100 % av flygen dagen avgår mitt på dagen.

Hur många flyg avgår i genomsnitt från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats ​​per vecka?

Antalet tillgängliga flyg mellan Bangkok Suvarnabhumi flygplats och Colombo Bandaranayike Intl flygplats är 28 per vecka från och med september 2023. Den vanligaste avgångsdagen är måndag, med 18% av flygen som avgår denna dag.

De bästa flygbolagen som flyger från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats ​​med momondo
Flygbolag
Betyg
Gratis avbokning
Pris
SriLankan AirlinesPrisFrån 4 234 krGratis avbokningBetyg
7,7
8 omdömen
Sök efter flyg med SriLankan Airlines
 • Flyg med SriLankan Airlines från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

  SriLankan Airlines är ett av de mest populära flygbolagen som flyger från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats och flyger i genomsnitt 5 flights/vecka för denna rutt. Ett bra flygerbjudande från SriLankan Airlines för Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats börjar från 385 kr tur och retur, upp till ett genomsnittspris på 450 kr. Våra användare har betygsatt SriLankan Airlines ed 7,7/10.


 • Hur långt är det från Bangkok Suvarnabhumi till Colombo Bandaranayike Intl med flyg?

  Colombo Bandaranayike Intl ligger 2390,7 km från Bangkok Suvarnabhumi.

 • När uppdaterade momondo senast priserna för flyg från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats?

  Priserna för flyg från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats uppdaterades senast idag.

 • Hur gammal måste man vara för att flyga från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats?

  Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

 • Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Colombo Bandaranayike Intl flygplats?

  De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Colombo Bandaranayike Intl flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Flyg som påminner om rutten Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande från Bangkok till Colombo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Colombo från Bangkok.

Kan jag hitta flyg från Bangkok till Colombo ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg från Bangkok till Colombo ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg från Bangkok till Colombo?

När du söker efter flyg från Bangkok till Colombo hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg från Bangkok till Colombo ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg från Bangkok till Colombo. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Colombo Bandaranayike Intl flygplats

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.