Omdömen
FAQ
Flygstatus

Boka flyg med Thai AirAsia

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Di 23/4
Di 30/4
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Snabba fakta om Thai AirAsia

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Thai AirAsia

Billigaste rutten

164 kr

Mest populära rutten

HKT till BKK

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

2t 20m
Den billigaste rutten som Thai AirAsia flyger avgår från Udon Thani till Bangkok Don Muang ​​för 164 kr
Att flyga från Phukets internationella till Bangkok Suvarnabhumi ​​är för närvarande den mest populära rutten med Thai AirAsia
Den snabbaste flygsträckan med Thai AirAsia tar 1t 00m från Bangkok (DMK) till Siem Reap (SAI)
Den längsta flygrutten med Thai AirAsia ligger på 2t 20m från Kuala Lumpur (KUL) till Bangkok (DMK)

Omdömen för Thai AirAsia

7,4
BraBaserat på 321 verifierade omdömen
5,8Underhållning
6,7Comfort
7,8Besättning
6,4Mat
7,4Gå ombord

Sortera efter:
2,0 Dåligt
KAYAK
The flight was 1 hour late with no information

Information om att flyga med Thai AirAsia

Vad har Thai AirAsia för lojalitetsprogram?

Thai AirAsias lojalitetsprogram BIG Rewards är för medlemmar ett kostnadsfritt sätt att samla poäng hos flygbolaget. Varje gång du reser med något av Thai AirAsias flyg eller köper någon av dess tilläggstjänster tilldelas du poäng. De här poängen kan du sedan använda för att köpa flyg hos Thai AirAsia. Som BIG Rewards-medlem får du även speciella medlemserbjudanden, förtur till kampanjpriser på Thai AirAsias flyg samt tillgång till exklusiva medlemstävlingar med till exempel konsertbiljetter i potten. Utöver detta kan du, om du flyger tillräckligt ofta med AirAsia, uppgraderas till platinummedlem. Att vara platinummedlem ger dig bland annat företräde vid incheckningsdisken och fler poäng varje gång du bokar Thai AirAsia.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på Thai AirAsia?

I Thai AirAsia-bokningar ingår alltid ett handbagage och en personlig artikel. Ditt handbagage måste få plats i bagagehyllan ovanför ditt säte och den personliga artikeln, som kan vara en liten ryggsäck, datorväska eller liknande, måste få plats och förvaras under sätet. Tillsammans får handbagaget och den personliga artikeln inte väga mer än 7 kg. Om du bokat prisklasserna Value Pack eller Premium Flex ingår en incheckad resväska på upp till 20 kg och i Premium Flatbed ingår två resväskor som tillsammans får väga max 40 kg. Det går även att köpa till bagage oavsett prisklass. Priserna för att köpa till bagage är alltid som lägst i det skede du köper din flygbiljett. Lägger du till bagage via Thai AirAsias hemsida men vid ett senare tillfälle kommer priserna att vara högre. Som allra högst kostar det att betala för extraväskor direkt på flygplatsen.

Kan jag flyga med husdjur på Thai AirAsia?

Thai AirAsia tillåter inte husdjur ombord sina flyg. Du får varken medföra ett husdjur i kabinen eller som incheckat bagage i flygplanets bagageutrymmet. Den här regeln omfattar också servicedjur så som servicehundar. Dessa kan du inte resa med på Thai AirAsias flyg oavsett eventuella certifikat eller annan dokumentation som stödjer ditt behov av ett servicedjur vid resande.

Har Thai AirAsia några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Thai AirAsia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Thai AirAsia kan du boka ett flyg från Jaipur Sanganeer, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med IndiGo istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Thai AirAsia flyger till och från?

Phukets internationella, Bangkok Don Muang och Chiang Mai är de mest populära flygplatserna som Thai AirAsia frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Thai AirAsia?

Du kan kontrollera flygstatusen för Thai AirAsia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Thai AirAsia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Thai AirAsia på +66 2 515 9999 eller besöka deras webbplats på airasia.com.

Vilket är det billigaste inrikesflyget med Thai AirAsia?

Om du vill flyga inrikes med Thai AirAsia är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Bangkok Don Muang till Nakhon Phanom för 339 kr. Detta billiga flyg med Thai AirAsia innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Thai AirAsia är det billigaste alternativet att flyga från Udon Thani till Bangkok Don Muang med 0 stopp för 164 kr.

Vilket är det billigaste internationella flyget med Thai AirAsia?

Med 0 stopp och ett pris på 874 kr per biljett är att flyga från Penang Intl till Bangkok Don Muang det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Thai AirAsia. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Thai AirAsia var att flyga från Kuala Lumpur Intl till Bangkok Suvarnabhumi. Detta är ett enkelflyg för 481 kr och innefattar 0 stopp.

Vilka är storleksgränserna för bagage ombord på Thai AirAsia?

Thai AirAsia kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 40x30x10 cm för personliga väskor och 119x119x81 cm för incheckade väskor.


Thai AirAsia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Thai AirAsia
Do 4/18

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
Di 23/4
Di 30/4
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse

Populära flyg med Thai AirAsia
Populära flyg enligt klick de senaste 7 dagarna på momondo