Hotell i Tangshan, Kina

Hitta erbjudanden för 285 hotell i Tangshan, Kina

Tangshan, Hebei, Kina
30 sep — 1 okt2
lör 1/10
ons 5/10

Användbar information om hotell i Tangshan

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Tangshan

Hotell nära flygplats

150
Det finns 150 hotell i som ligger nära Peking Capital. Capital Airport International Hotel är närmst med 0,2 km från denna flygplats.

Information om att bo i Tangshan

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Tangshan

november är den billigaste månaden att boka hotell i Tangshan. Priser kan vara 50% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Kostnaden för hotellrum i Tangshan varierar från dag till dag, men generellt är söndag den mest förmånliga dagen, och lördag den minst förmånliga.

Med en generellt låg nederbörd (20 mm) och genomsnittliga temperaturer på 13 °C kan den som bor på ett hotell i Tangshan passa på att besöka några populära sevärdheter i närheten.


Börja planera din resa till Tangshan


Varför använda momondo?

momondo är gratis! Vi söker utförligt igenom hundratals webbplatser för att ge dig resultat för boendetypen hotell och andra boendealternativ i Tangshan, från både välkända leverantörer för boende som hotell till små oberoende företag. momondo gör det sedan enkelt att filtrera alla dessa alternativ så att du kan hitta det perfekta stället att bo på.

Du kan filtrera resultaten efter pris, plats, bekvämligheter, omdömen och mycket mer på momondo. På så vis kan vi hjälpa dig att hitta ett bra boende i Tangshan.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Omfattande resesökning
momondo jämför över 3 miljoner hotell och andra typer av boende för att se till att du hittar den bästa platsen att bo på.
Intuitiva sökfilter
Filtrera efter pris, bekvämligheter, gratis avbokning, förhöjd städning, gratis frukost och mycket mer.
Smarta prisbevakningar
När du har hittat en plats att bo på kan momondo bevaka priset för boendet och meddela dig när det ändras.