Billiga flyg från Köpenhamn till Podgorica

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/12
tis 20/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Köpenhamn till Podgorica

Hur lång tid tar det att flyga från Köpenhamn till Podgorica, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Podgorica

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Köpenhamn till Podgorica. Det finns inga populära flygrutter från Köpenhamn till Podgorica.
Det finns 1 flygplats nära Podgorica: Podgorica Golubovci (TGD)

Hitta billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Podgorica

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Köpenhamn till Podgorica?

november. Den billigaste tiden på året att flyga till Podgorica från Köpenhamn är november. Den dyraste är juli

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Köpenhamn till Podgorica?

torsdag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis torsdag. Den dyraste är vanligtvis onsdag

När är det billigast att flyga från Köpenhamn till Podgorica?

på morgonen. Flyg från Köpenhamn till Podgorica är cirka 33% dyrare mitt på dagen än på morgonen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Podgorica från Köpenhamn?

Lauda. Adria Airways, Air Serbia och Austrian Airlines är de mest populära flygbolagen från Köpenhamn till Podgorica

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Köpenhamn till Podgorica?

49 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Köpenhamn till Podgorica är omkring 49 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Köpenhamn till Podgorica

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Köpenhamn till Podgorica ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
LaudaPrisFrån 822 krGratis avbokningBetyg
7,7
Sök efter flyg med Lauda
Austrian AirlinesPrisFrån 1 227 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,1

Gå ombord

7,2

Comfort

7,6

Besättning

6,6

Underhållning

6,7

Mat

Omdömen

Bjuda på kaffe. 😁

1 / 2
Sök efter flyg med Austrian Airlines
Air SerbiaPrisFrån 1 508 krGratis avbokningBetyg
6,9
Sök efter flyg med Air Serbia
LOTPrisFrån 1 600 krGratis avbokningBetyg
7,2
7,3

Gå ombord

7,1

Comfort

7,8

Besättning

6,7

Underhållning

6,8

Mat

Omdömen

LOT informerade bra om flyget gällande gate- och tidsändringar före och under resan.

1 / 2
Sök efter flyg med LOT
CitizenPlanePrisFrån 1 662 krGratis avbokningBetyg
0,0
Sök efter flyg med CitizenPlane
Air IndiaPrisFrån 1 852 krGratis avbokningBetyg
5,9
Sök efter flyg med Air India
Adria AirwaysPrisFrån 1 897 krGratis avbokningBetyg
5,2
Sök efter flyg med Adria Airways
Montenegro AirPrisFrån 1 997 krGratis avbokningBetyg
5,6
Sök efter flyg med Montenegro Air
FlexFlightPrisFrån 2 280 krGratis avbokningBetyg
8,0
Sök efter flyg med FlexFlight
Turkish AirlinesPrisFrån 2 460 krGratis avbokningBetyg
8,0
8,0

Gå ombord

7,9

Comfort

8,1

Besättning

7,8

Underhållning

8,0

Mat

Omdömen

Att gå ombord var kaos och en del förändringar med att gå ombord. Det som ni har kunnat att göra är att komma ut med tydliga information och tydliga instruktioner till resenärer så att de inte agerar på egna händer tex när de står i kön kunde de som var vid disken att tala om i högtalaren till resenärer att sätta sig ner och ropar endast på dem som har sittplatser längst in i flyget och var noga med att kontrollera sittplatser vid på stigning så att de underlättar senare steget när resenärerna är på flyget. Det finns en del som man kunde ha gjort men jag har tyvärr inte tid att skriva allt här. Lycka till

1 / 2
Sök efter flyg med Turkish Airlines

  • Hur långt är det från Köpenhamn Kastrup till Podgorica Golubovci med flyg?

    Avståndet mellan Köpenhamn Kastrup och Podgorica Golubovci är ungefär 1548,6 km.


Det finns inga direktflyg med något specifikt flygbolag om du önskar flyga mellan Köpenhamn och Podgorica. Dock tar det inte särskilt lång tid även om du behöver göra en mellanlandning. Om du väljer att flyga med Austrian Airlines ingår det en mellanlandning i Wien, och denna flygresa tar ungefär en halv arbetsdag. Om du i stället flyger med SAS kan du behöva byta flyg i England och därefter flyga vidare till Podgorica. Ett annat flygbolag som erbjuder flyg till Podgorica är Turkish Airlines. Denna resa tar i stället en hel arbetsdag och betyder också att planet mellanlandar i Istanbul. Det går flera flyg dagligen till Podgorica med en mängd olika flygbolag, vilket betyder att du kan hitta en resa som passar dig relativt enkelt. Luxair är ytterligare ett alternativ och tar dig via Luxemburg innan du slutligen landar på slutdestinationen.

Du kan enkelt åka in till Köpenhamns flygplats via buss 5A som avgår från centrala Köpenhamn och kör ut mot flygplatsen. Öresundståget trafikerar också sträckan mellan Helsingör och Helsingborg och på vägen passerar den Köpenhamns centralstation, och sedan flygplatsen innan tåget åker över till den svenska sidan. Om du hellre föredrar att åka metro är detta ett smidigt sätt att ta dig till flygplatsen och avgångarna är mycket frekventa. Linjerna som kör mot flygplatsen heter M1 och M2. Det finns tyvärr ingen flygbuss från Podgoricas flygplats in till city, men det ligger en tågstation i närheten där du kan kliva ombord på tåget, köpa biljett av konduktören och vara framme på mindre än en halvtimme. Tågens nummer är bland annat 6156 och 6158. Andra alternativ är att boka en taxi eller köra dit med bil vilket också tar under halvtimmen.

Köpenhamns flygplats erbjuder avkopplande lounger för resenärerna och även gott om parkeringsmöjligheter som kan bokas i förväg för att få bästa pris och plats. Här finns också gott om shoppingmöjligheter av såväl mode som väskor, samt bra matställen för fika eller middag. Podgoricas flygplats är en av de flygplatser som har en viktig informationsdisk att vända sig till vid frågor om aktuell flygresa eller vistelsen på flygplatsen. Det finns möjlighet att handla på taxfree samt köpa en god fika eller handla tidningar och böcker. Affärsresenärerna har en skön lounge som de kan koppla av i, vilket kan underlätta om de behöver arbeta under resan. Om de dessutom nyttjar VIP-servicen finns möjligheten till snabbare passering genom säkerhetskontrollen och privat transport mellan terminalerna. De som har begränsad rörlighet kan få hjälp innan flygresan med hjälpmedel, men detta ska helst meddelas i förväg.


Podgorica ligger i Montenegro och det finns inte så många större städer att resa till inom landet. Ett alternativ är att köra till Niksic som är en ganska stor stad, och körningen är inte speciellt lång eftersom du kan komma fram på under två timmar. Den snabbaste rutten är via vägen E762. Det går tyvärr inte många tåg hit, men däremot avgår bussar alla dagar i veckan med olika bussbolag. Du kan också ta dig till en av grannländerna Kroatien, och då ligger staden Dubrovnik nära till hands. Den bästa körrutten går även den via Niksic, men det tar ett par timmar extra innan du når ditt slutmål. Ett annat alternativ är att köra till Pristina, vilket tar nästan en hel arbetsdag. Det finns inte så många direktbussar eller direkttåg hit, så det kan vara enklast att ta bilen hit.


Hitta billiga flyg till andra städer i Montenegro

Montenegro har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera resultaten för att hitta det bästa flyget från Köpenhamn till Podgorica för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg till Podgorica från Köpenhamn med denna policy.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg från Köpenhamn till Podgorica.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Podgorica från Köpenhamn. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.