Boka flyg med Viva Air Colombia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 7/7
tors 14/7

Snabba fakta om Viva Air Colombia

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Viva Air Colombia

Billigaste rutten

206 kr

Mest populära rutten

CTG till BOG

Kortaste flighten

0t 41m

Längsta flygningen

24t 50m
Den billigaste rutten som Viva Air Colombia flyger avgår från Armenia El Eden till Medellín J M Cordova ​​för 206 kr
Att flyga från Cartagena Rafael Nunez till Bogota El Dorado ​​är för närvarande den mest populära rutten med Viva Air Colombia
Den snabbaste flygsträckan med Viva Air Colombia tar 0t 41m från Pereira (PEI) till Medellín (MDE)
Den längsta flygrutten med Viva Air Colombia ligger på 24t 50m från Cali (CLO) till Riohacha (RCH)

Omdömen för Viva Air Colombia

6,4
OkejBaserat på 59 verifierade omdömen
5,6Mat
6,5Gå ombord
6,4Övergripande
6,0Comfort
6,9Besättning
5,6Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Viva Air Colombia

Nej, Viva Air Colombia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Viva Air Colombia kan du boka ett flyg från Orlando alla flygplatser, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Allegiant Air istället.

Bogota El Dorado, Medellín J M Cordova och Cartagena Rafael Nunez är de mest populära flygplatserna som Viva Air Colombia frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Viva Air Colombia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Viva Air Colombia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Viva Air Colombia på +1 8556520600 eller besöka deras webbplats på vivaair.com.

Om du vill flyga inrikes med Viva Air Colombia är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Cúcuta Camilo Dazo till Medellín J M Cordova för 474 kr. Detta billiga flyg med Viva Air Colombia innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Viva Air Colombia är det billigaste alternativet att flyga från Armenia El Eden till Medellín J M Cordova med 0 stopp för 206 kr.

Viva Air Colombia kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x45x25 cm för handbagage, 40x35x25 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Viva Air Colombia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Viva Air Colombia
sön 7/3