Boka flyg med St Barth Commuter

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om St Barth Commuter

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för St Barth Commuter

Billigaste rutten

922 kr

Mest populära rutten

SBH till SXM

Kortaste flighten

0t 15m

Längsta flygningen

15t 45m
Den billigaste rutten som St Barth Commuter flyger avgår från Grand-Case L'Espérance till Gustavia St Barthelemy ​​för 922 kr
Att flyga från Gustavia St Barthelemy till Simpson Bay Princ. Juliana ​​är för närvarande den mest populära rutten med St Barth Commuter
Den snabbaste flygsträckan med St Barth Commuter tar 0t 15m från Grand-Case (SFG) till Gustavia (SBH)
Den längsta flygrutten med St Barth Commuter ligger på 15t 45m från Pointe-à-Pitre (PTP) till Grand-Case (SFG)

Omdömen för St Barth Commuter

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med St Barth Commuter

Nej, St Barth Commuter flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med St Barth Commuter kan du boka ett flyg från Gustavia St Barthelemy, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Anguilla Air Services istället.

Du kan kontrollera flygstatusen för St Barth Commuter genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för St Barth Commuter i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa St Barth Commuter på (+590) 590 27 54 54 eller besöka deras webbplats på stbarthcommuter.com/en/.

Med 0 stopp och ett pris på 1 905 kr per biljett är att flyga från Grand-Case L'Espérance till Gustavia St Barthelemy det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med St Barth Commuter. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med St Barth Commuter var att flyga från Grand-Case L'Espérance till Gustavia St Barthelemy. Detta är ett enkelflyg för 922 kr och innefattar 0 stopp.

St Barth Commuter kräver att ditt bagage är inom följande mått: 50x35x25 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 80x60x35 cm för incheckade väskor.


St Barth Commuter - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för St Barth Commuter
fre 7/1