Semesterboenden i Barcelona, Spanien

Hitta erbjudanden för 5 790 semesterboenden i Barcelona, Spanien

Barcelona, Spanien
6 dec — 7 dec2
tors 7/12
mån 11/12

Jämför över tre miljoner alternativ för hotell och boenden.


Mest populära semesterboendena i Barcelona

Hitta det perfekta semesterboendet för din vistelse i Barcelona
Pris
kr375
kr1709
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +

Semesterboenden i populära stadsdelar i Barcelona

Nedan visas de mest populära stadsdelarna att bo i under ett besök i Barcelona , samt några av de bästa semesterboendena i varje område

När är det bäst att boka semesterboende i Barcelona?

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för semesterboende i Barcelona
Lågsäsongmarsär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongaugustiär den dyraste månaden att bo här
34 %förväntad prisnedgång
64 %förväntad prisökning

Resepriser

852 kr - 3 613 kr

Billigaste veckodagenonsdagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagenmåndagär den dyraste dagen i veckan att boka
824 kr
2 650 kr

Vandrarhem och billiga hotell i Barcelona

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Barcelona

Hitta semesterboendena som ger dig bäst valuta för pengarna i Barcelona

Dessa semesterboende i Barcelona har de bästa priserna i förhållande till sina omdömen

Användbar information om semesterboende i Barcelona

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Barcelona

Lägsta pris för semesterboende

352 kr

Genomsnittlig vistelselängd

4 dagar
Det billigaste priset för ett rum i Barcelona som hittats under de senaste 7 dagarna är 352 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Habitat Apartments Beach Studio.
De flesta väljer att bo 4 dagar på semesterboenden i Barcelona. Den genomsnittliga boendekostnaden för 4 dagar i Barcelona under den senaste veckan ligger på 5 449 kr.

Information om att bo i Barcelona

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett semesterboende i Barcelona

Var är de bästa semesterbostäderna i Barcelona för fester?

Är du en person som gillar att roa dig och söker semesterboende i Barcelona? Då kan vi rekommendera dig att satsa på Barcelonas semesterbostäder i närheten av någon av stadens många stränder. Här finner du nämligen flera olika barer och nattklubbar, exempel på dessa inkluderar bland annat namn som Carpe Diem Lounge Club, Shoko och Baja Beach Club. Andra exempel på områden där flera av semesterbostäderna i Barcelona som kan vara av intresse för dig som gillar att festa ligger är La Ribera och Barri Gotic. Här finner du flera nattklubbar, barer och restauranger. På dessa kan du roa dig till in på småtimmarna, och vill du ha nära hem efter att ha festat här är det en utmärkt idé att hyra en semesterbostad i något av dessa områden. Är du ute efter att festa är Barcelona helt enkelt en av de bästa städerna du finner i hela Europa.

Var är de bästa semesterbostäderna i Barcelona för familjer?

Reser du med barn? Är du på familjeresa snarare än partyresa? Då finns det även semesterbostäder i flera av Barcelonas områden som är mer lämpade för barnfamiljer. Dels gäller detta områden i närheten av stadens stränder eftersom du här kan sola och bada dagen lång om du så önskar. En av dessa stränder är populära Barceloneta. Utöver stranden finner du här även bland annat ett zoo och ett akvarium vilka kan passa bra att besöka för dig som reser med barn. Barcelonas huvudgata La Rambla kan också vara ett bra ställe att satsa på. Här finner du ett stort nöjesutbud som passar utmärkt både för stora som små. En annan populär strand i närheten av Barcelona är Platja de Sant Sebastià i Sitges. Det är en familjevänlig strand som är mycket långgrund och passar alldeles utmärkt för dig som reser med barn.

Vilka är fördelarna med Barcelonas semesterbostäder jämfört med hotell?

Det finns flera fördelar med att hyra en semesterbostad jämfört med att bo på hotell. Detta handlar bland annat om att semesterbostäder ofta är betydligt större än vad hotellrum är. Dessutom är de mer prisvänliga eftersom du i dessa får mer yta för pengarna. Semesterbostäder passar därför utmärkt för dig som reser med hela familjen eller andra stora sällskap. Semesterbostäder ger dig även mer avskildhet än vad ett hotellrum gör. Du kan dessutom göra saker helt i din egen takt när du bor i en semesterbostad. Bor du på hotell behöver du nämligen passa tider för frukost och andra måltider. Du kan också känna en press kring att delta i olika aktiviteter som hotellet anordnar. Detta slipper du tänka på helt och hållet när du bor i en semesterbostad, då gör du i stället saker och ting helt i din egen takt. Det kan också vara en fördel att du kan laga din egen mat i en semesterbostad. På så sätt kan du bättre anpassa dig efter era önskemål samt eventuella allergier och så vidare. En semesterbostad kan även ha en betydligt mer familjär känsla och därför kännas mer som ett hem hemifrån än vad ett hotellrum gör.

För hur lång tid bokar andra generellt sitt semesterboende i Barcelona?

Att boka sitt semesterboende för omkring 4 nätter är det mest populära alternativet bland dem som besöker Barcelona.

Hur mycket kostar det att hyra semesterlägenhet i Barcelona?

Du får räkna med omkring 1 882 kr per natt för att hyra en semesterlägenhet i Barcelona - tänk dock på att om du bokar en lägenhet för en större grupp som kräver fler rum och bekvämligheter kommer priset sannolikt gå upp.

När är det bra timing att boka semesterboende i Barcelona?

Semesterboenden i Barcelona är som billigast i mars. Hyrespriserna kan då vara omkring 34 % lägre per natt jämfört med under högsäsongen.

Vilket är det bästa området i Barcelona för att boka ett semesterboende?

Sant Andreu och Sant Marti är klassiska val för semesterboende i Barcelona. Dock har många användare även hittat bra alternativ för Sarria-Sant Gervasi.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Barcelona?

Det finns 7 482 bolag tillgängliga för hotell i Barcelona från och med december. 2023.

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Barcelona?

Priserna för hotell i Barcelona uppdateras dagligen.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Barcelona

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.