Hyrbilar från Sixt i Bordeaux

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Sixt i Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Frankrike
2 nov — 9 nov
Samma avlämingsplats
Bordeaux, Gironde, Frankrike
tis 2/11
12:00
tis 9/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilskontor för Sixt i Bordeaux

Nedan kan du hitta information om alla Sixt-hyrbilsfirmor i Bordeaux, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
4 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,2

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,5

Information om Sixt biluthyrning i Bordeaux

 • Är det säkert att hyra en bil från Sixt i Bordeaux under COVID-19?

  Sixt vill se till att deras kunder och personal i området kring Bordeaux känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har Sixt antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Bordeaux. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Sixt i Bordeaux i november?

  Att hyra en bil i Bordeaux från Sixt under november kostar i genomsnitt 472 kr per dag. En del av våra användare hittade dock priser förra november som var så låga som 414 kr per dag från Sixt, så det finns en chans att du kan hitta liknande priser i år. Om du vill hyra en bil i Bordeaux i en vecka ligger den genomsnittliga kostnaden på 3 305 kr för en hyrbil från Sixt.

 • Har Sixt några kontor på Bordeaux flygplats?

  Ja, det finns 1 hyrbilsföretag för Sixt på Bordeaux flygplats (Avenue René Cassin).

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Sixt i Bordeaux under november?

  Överväg att hyra bilar av typen Medelstor från Sixt om du behöver en hyrbil i Bordeaux under november. När du hyr bilar av typen Medelstor i november kan du förvänta dig att priserna i genomsnitt ligger på 463 kr per dag och så lågt som 414 kr per dag. Tänk på att det också finns andra typer av hyrbilar tillgängliga från Sixt - även om biltypen Medelstor är den mest populära bland våra användare under denna tid på året.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Sixt i Bordeaux?

  Den billigaste typen av bil att hyra från Sixt i Bordeaux är en från bilklassen Ekonomi (493 kr/dag i genomsnitt). Under det senaste året valde 24 % av våra användare som hyrde en bil från Sixt en från klassen Ekonomi för att göra kostnadsbesparingar. En Ekonomi råkar också vara 29 % billigare än den genomsnittliga kostnaden för den dyraste bilen som finns tillgänglig från Sixt i Bordeaux.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Sixt i Bordeaux?

  Det finns 4 biluthyrningskontor i Bordeaux som ägs av Sixt. Deras kontor på Avenue René Cassin, Bordeaux är även det mest populära kontoret bland våra användare. Under de senaste 12 månaderna hämtade 52 % av våra användare som hyrde bil från Sixt i Bordeaux upp sina fordon från Avenue René Cassin.


Hyrbilar från Sixt i andra städer i Frankrike

Hitta hyrbilar från Sixt i andra populära stöder i Frankrike, så som Paris och Marseille

Hyrbilar från andra firmor i Bordeaux

Hittar du inte det du letar efter från Sixt? Jämför hyrbilserbjudanden från andra populära biluthyrningsföretag i Bordeaux