Billiga flyg från Göteborg till Erbil

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/12
tis 13/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Göteborg till Erbil

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg till Erbil, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Erbil

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Göteborg till Erbil. Det finns inga populära flygrutter från Göteborg till Erbil.
Det finns 1 flygplats nära Erbil: Erbil Intl (EBL)

Hitta billiga flygbiljetter från Göteborg till Erbil

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Göteborg till Erbil?

oktober. Den billigaste tiden på året att flyga till Erbil från Göteborg är oktober. Den dyraste är juli

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Göteborg till Erbil?

tisdag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis tisdag. Den dyraste är vanligtvis torsdag

När är det billigast att flyga från Göteborg till Erbil?

på kvällen. Flyg från Göteborg till Erbil är cirka 26% dyrare på eftermiddagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Erbil från Göteborg?

Lufthansa. Austrian Airlines, Lufthansa och Pegasus Airlines är de mest populära flygbolagen från Göteborg till Erbil

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Göteborg till Erbil?

24 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Göteborg till Erbil är omkring 24 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Göteborg till Erbil

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Göteborg till Erbil ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Pegasus AirlinesPrisFrån 3 182 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,4

Gå ombord

6,9

Comfort

7,7

Besättning

6,4

Underhållning

6,6

Mat

Omdömen

Som vanligt lyfte 45min Sent!, överfull passagerare som hade massa baggage i cockpit.

1 / 1
Sök efter flyg med Pegasus Airlines
LufthansaPrisFrån 3 821 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,3

Gå ombord

7,3

Comfort

7,8

Besättning

6,7

Underhållning

6,7

Mat

Omdömen

شكرًا

1 / 6
Sök efter flyg med Lufthansa
Austrian AirlinesPrisFrån 4 131 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,1

Gå ombord

7,1

Comfort

7,6

Besättning

6,6

Underhållning

6,6

Mat

Omdömen

Bjuda på kaffe. 😁

1 / 2
Sök efter flyg med Austrian Airlines
Turkish AirlinesPrisFrån 5 074 krGratis avbokningBetyg
8,0
8,0

Gå ombord

7,9

Comfort

8,1

Besättning

7,8

Underhållning

8,0

Mat

Omdömen

Att gå ombord var kaos och en del förändringar med att gå ombord. Det som ni har kunnat att göra är att komma ut med tydliga information och tydliga instruktioner till resenärer så att de inte agerar på egna händer tex när de står i kön kunde de som var vid disken att tala om i högtalaren till resenärer att sätta sig ner och ropar endast på dem som har sittplatser längst in i flyget och var noga med att kontrollera sittplatser vid på stigning så att de underlättar senare steget när resenärerna är på flyget. Det finns en del som man kunde ha gjort men jag har tyvärr inte tid att skriva allt här. Lycka till

1 / 2
Sök efter flyg med Turkish Airlines
Qatar AirwaysPrisFrån 6 824 krGratis avbokningBetyg
7,9
Sök efter flyg med Qatar Airways

  • Hur långt är det från Göteborg Landvetter till Erbil Intl med flyg?

    Fågelvägen från Göteborg Landvetter till Erbil Intl är 3350,9 km.


Du hittar inte några direktflyg mellan flygplatser i Göteborg och Erbil. Däremot kan du flyga från Göteborg till Erbil med en eller två mellanlandningar. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flygrutter med flera olika flygbolag. Då flygplatsen har goda kommunikationer med andra flygplatser och destinationer i Europa kan du välja mellan olika avgångar och tider under dagen. Du hittar även flygningar med flera olika flygbolag. Du hittar bland annat flygningar från Göteborg till Erbil med Turkish Airlines, Lufthansa, Pegasus Airlines, SAS och Qatar Airways. Med Turkish Airlines kan du flyga från Landvetter till Erbil via ett stopp i Istanbul. Pegasus Airlines gör en mellanlandning i Antalya för att sedan resa vidare till Istanbul innan den sista sträckan till Erbil. Lufthansa har flygningar från Landvetter till Frankfurt varifrån du sedan kan resa vidare till Erbil. Du kan även hitta flygningar från Göteborg Landvetter med SAS som flyger till Köpenhamn Kastrup flygplats. I Köpenhamn byter du sedan till Qatar Airways som har flygningar till Erbil via ett stopp i Doha.

För att ta dig ut till Landvetter flygplats behöver du ta dig öster om centrala Göteborg. Från Göteborgs centrum hittar du en flygbuss som avgår från stadens centralstation och tar dig ut till flygplatsen på under en halvtimme. Du kan även köra ut till flygplatsen via väg 27 och 40. Ute på flygplatsen hittar du långtidsparkering där du kan ställa bilen under din resa. Om du hyrt bil kan du lämna tillbaka hyrbilen på de representerade hyrbilsfirmorna på flygplatsen. Du hittar även en flygbuss som tar dig till Landvetter från Borås. När du flyger till Erbil landar du på Erbil International Airport som ligger nordväst om stadens centrum. Du hittar inte några kollektiva färdmedel som kan ta dig från flygplatsen, för att ta dig in till centrala Erbil behöver du ta bil. Du kan köra längs med Gulan St söderut för att resa in till centrum vilket tar runt en kvart. Utanför flygplatsens ankomsthall hittar du även en taxistation med flygtaxi som kan ta dig in till centrala Erbil.

Göteborgs Landvetter flygplats har fördelen av att ligga nära Göteborgs centrum så du kan ta dig ut till flygplatsen på bara en halvtimme. En annan fördel med Landvetter är att flygplatsen har goda kommunikationer med andra städer i Europa, vilket gör att du hittar många olika rutter och flygbolag att välja mellan. Du kan därför hitta rutter från Göteborg till Erbil under flera olika tidpunkter under dagen. Själva flygplatsbyggnaden är modern och lätt att navigera. Du hittar bland annat service som valutaväxling och bankomater på Landvetter samt bekvämligheter som restauranger och butiker. När du landar i Erbil landar du på Erbil International Airport som har fördelen av att ligga mycket nära Erbils centrum. Flygplatsen har flera olika internationella kommunikationer vilket göra att du kan hitta flera rutter som tar dig hit. Från Europa mellanlandar många plan i Istanbul eller Frankfurt som har direktflyg till Erbil.


När du landar på Erbil International Airport kan du enkelt ta dig vidare till andra destinationer i Irak. Bland annat hittar du direktflyg till Baghdad och Basrah med Iraqs nationella flyg. Huvudstaden Baghdad bjuder bland annat på flera populära destinationer som The Iraq Museum med arkeologiska utställningar och Baghdad Museum med historiska utställningar. I Baghdad hittar du även den populära nöjesparken Al-Zawraa Park. Om du flyger till hamnstaden Basra hittar du populära sevärdheter som Basra Cultural Museum och Basra Family Park.


Alternativa flyg Göteborg-Erbil

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Erbil
Snabbaste flygtid7t 25m
Billigaste pris3 776 kr
Flyg från Stockholm till Bagdad
Snabbaste flygtid8t 15m
Billigaste pris4 077 kr
Flyg från Stockholm till Sulaymaniyah
Snabbaste flygtid10t 20m
Billigaste pris4 587 kr

Flyg som påminner om Göteborg till Erbil

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Göteborg till Erbil

Hitta billiga flyg till andra städer i Irak

Irak har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Erbil från Göteborg när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Erbil, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan hitta flyg från Göteborg till Erbil ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Göteborg och Erbil genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg från Göteborg till Erbil. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.