Billiga flyg från Göteborg till Kuba från 7 444 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 29/5
sön 5/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Göteborg till Kuba

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg till Kuba, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

54t 30m

Direkt flyg

Inga
Det snabbaste flyget från Göteborg till Kuba tar 54t 30m
Det finns inga direktflyg från Göteborg till Kuba. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Göteborg Landvetter flygplats - Havanna José Martí flygplats.

Hitta billiga flygbiljetter från Göteborg till Kuba

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Kuba från Göteborg?

Air France

Aeroflot, Air France och Finnair är de mest populära flygbolagen från Göteborg till Kuba

Vilken är den billigaste rutten?

Göteborg Landvetter - Havanna José Martí

Flyg från Göteborg Landvetter till Havanna José Martí för de bästa flygpriserna Göteborg - Kuba


De bästa flygbolagen som flyger från Göteborg till Kuba

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Göteborg till Kuba ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Air FrancePrisFrån 5 298 krGratis avbokningBetyg
7,8
Sök efter flyg med Air France
KLMPrisFrån 5 458 krGratis avbokningBetyg
7,8
7,7

Gå ombord

7,8

Comfort

8,2

Besättning

6,9

Underhållning

7,3

Mat

Omdömen

Det fanns Ingen veg mat eller våtservetter.. men fick sitta exit row och dricka vin så helt ok ändå men var rätt hungrig.

1 / 1
Sök efter flyg med KLM
Air CanadaPrisFrån 5 764 krGratis avbokningBetyg
7,7
Sök efter flyg med Air Canada
SWISSPrisFrån 5 965 krGratis avbokningBetyg
8,4
Sök efter flyg med SWISS
AeroflotPrisFrån 6 342 krGratis avbokningBetyg
6,9
Sök efter flyg med Aeroflot
United AirlinesPrisFrån 6 460 krGratis avbokningBetyg
7,4
Sök efter flyg med United Airlines
Turkish AirlinesPrisFrån 6 750 krGratis avbokningBetyg
8,2
8,1

Gå ombord

8,2

Comfort

8,2

Besättning

8,0

Underhållning

8,1

Mat

Omdömen

Pasta tog slut. Mer mat

1 / 1
Sök efter flyg med Turkish Airlines
IberiaPrisFrån 6 824 krGratis avbokningBetyg
7,1
Sök efter flyg med Iberia
FinnairPrisFrån 6 880 krGratis avbokningBetyg
7,7
8,0

Gå ombord

7,9

Comfort

8,3

Besättning

7,1

Underhållning

7,4

Mat

Omdömen

Jag upplever att de gånger jag flugit Göteborg-Helsingfors, Helsingfors-Göteborg är det ofta förseningar. Har flugit ca 10 gånger feb-maj

1 / 3
Sök efter flyg med Finnair

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Göteborg Landvetter till Kuba flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    Till följd av COVID-19:s globala påverkan kan vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Göteborg Landvetter till Kuba, så som Air France, KLM och Air Canada ha infört flexibla avbokningspolicys. Använd vår hemsida för att söka efter alla flygbolag som kan erbjuda dig den här möjligheten.En av fördelarna med Landvetter flygplats i Göteborg är att du kan ta dig till flygplatsen på flera olika sätt. Det är också en relativt liten flygplats som det inte brukar vara så mycket folk på. Det går därför snabbt och smidigt att checka in och ta sig från avgångshallen till sitt flyg. Medan du väntar på Landvetter flygplats kan du dessutom använda dig av gratis Wi-Fi eller besöka någon av flygplatsens många restauranger, kaféer eller affärer. Behöver du övernatta finns det många hotell i närheten av flygplatsen. På flygplatsen i Havanna, som är mycket större än den i Göteborg, finns det också ett stort antal butiker, restauranger och kaféer att välja mellan. Wi-Fi finns också tillgängligt, dock är det inte gratis utan du måste betala en mindre avgift för att kunna använda dig av det.


Det går att ta sig in och ut från Landvetter flygplats i Göteborg med flygbuss, allmän buss, taxi och egen bil. Du som färdas med egen bil har både tillgång till korttidsparkering samt långtidsparkering i anslutning till flygplatsen. När det gäller bussar kan du välja mellan Flygbussarna och LandvetterExpressen. Flygbussarna kör mellan centrala Göteborg och flygplatsen medan LandvetterExpressen går mellan flygplatsen och Landvetter Resecentrum. Du kan också välja att åka med Västtrafik linje 612, och denna linje går mellan flygplatsen och Landvetter Resecentrum. När det gäller flygplatsen i Havanna går det att ta lokaltrafik mellan flygplatsen och centrala Havanna, detta i form av allmänna bussar. En av dessa linjer körs av Viazul, men att åka med dessa kan dock vara något krångligt för dig som är turist. Du gör därför bättre i att färdas med taxi vilket är det populäraste alternativet bland turister. Det finns två typer av taxi, dels sådana som använder sig av taxameter och dels sådana som är förbetalda och där du får tillgång till egen chaufför under en hel dag.

Från Havanna går det enkelt att ta sig till flera omkringliggande städer, både andra städer i Kuba samt i de omkringliggande länderna. Städer som ligger i Havannas närhet på Kuba inkluderar Santiago de las Vegas, Bejucal, Bauta, San Antoni de los Banos, San Jose de las Lajas, Guanajay, Jaruco samt Guira de Melena. Hit kan du bland annat ta dig med bil eller buss. Det går även snabbt att flyga från Havanna till olika delar av den amerikanska delstaten Florida. Detta handlar bland annat om städer som Miami, Orlando och Tampa. Eftersom Florida ligger väldigt nära Kuba tar det inte heller någon längre tid att flyga mellan Kuba och dessa städer.


Alternativa flyg Göteborg-Kuba

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Varadero
Snabbast flygtid45t 50m
Billigaste pris6 122 kr
Flyg från Göteborg till Havanna
Snabbast flygtid54t 30m
Billigaste pris7 444 kr
Flyg från Stockholm till Havanna
Snabbast flygtid38t 00m
Billigaste pris11 705 kr

Flyg som påminner om Göteborg till Kuba

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Göteborg till Kuba

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg från Göteborg till Kuba ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Kuba ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg från Göteborg till Kuba så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Kuba från Göteborg. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Göteborg till Kuba och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.