Billiga flyg från Malmö till Sundsvall

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Malmö till Sundsvall

Hur lång tid tar det att flyga från Malmö till Sundsvall, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Sundsvall

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Malmö till Sundsvall. Det finns inga populära flygrutter från Malmö till Sundsvall.
Det finns 1 flygplats nära Sundsvall: Sundsvall Timrå (SDL)

Hitta billiga flygbiljetter från Malmö till Sundsvall

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Malmö till Sundsvall?

juli. Den billigaste tiden på året att flyga till Sundsvall från Malmö är juli. Den dyraste är juni

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Malmö till Sundsvall?

tisdag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis tisdag. Den dyraste är vanligtvis söndag

När är det billigast att flyga från Malmö till Sundsvall?

på kvällen. Flyg från Malmö till Sundsvall är cirka 46% dyrare på eftermiddagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Sundsvall från Malmö?

Braathens Regional Aviation. Braathens Regional Aviation och Scandinavian Airlines är de mest populära flygbolagen från Malmö till Sundsvall

De bästa flygbolagen som flyger från Malmö till Sundsvall

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Malmö till Sundsvall ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Braathens Regional AviationPrisFrån 1 480 krGratis avbokningBetyg
10,0
10,0

Gå ombord

10,0

Comfort

10,0

Besättning

10,0

Underhållning

10,0

Mat

Omdömen

1 / 1

Urdåligt att lämna besked om framskjuten 2 timmar, kl 6.00, när avfärd är kl 7.15. Ingen kompensation, inte ens en kopp kaffe under tvåtimmarsväntan. Ingen bra reklam! Däremot fanns den trevligaste flygvärdinnan jag hört på flighten kl 16.30 från Stockholm!

Sök efter flyg med Braathens Regional Aviation
Scandinavian AirlinesPrisFrån 1 919 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,4

Gå ombord

7,1

Comfort

7,8

Besättning

6,6

Underhållning

6,6

Mat

Omdömen

1 / 9

Nyare filmer tack

Sök efter flyg med Scandinavian Airlines

  • Hur långt är det från Malmö till Sundsvall Timrå med flyg?

    Sundsvall Timrå ligger 792,9 km från Malmö.


Just nu finns det tyvärr inte några flygbolag som erbjuder direktflyg mellan Malmö och Sundsvall. Du som inte har något emot att göra en mellanlandning kan exempelvis välja att flyga med SAS. I så fall flyger du först från Malmös flygplats, som heter Sturup, till Arlanda i Stockholm. Därifrån flyger du direkt till flygplatsen i Sundsvall. Ett annat alternativ är att först flyga från Malmös flygplats till Stockholm Bromma med flygbolaget Air Leap. Därifrån tar du dig till Stockholm Arlanda med exempelvis flygbuss innan du reser vidare från Stockholm Arlanda till Sundsvalls flygplats med SAS. Ytterligare ett alternativ är att först flyga från Malmö till Stockholm med antingen Air Leap eller SAS och därifrån ta dig vidare till Sundsvall med tåg. SJ har regelbundna avgångar för dig som föredrar att åka tåg den sista sträckan av resan som går mellan Stockholm och Sundsvall.

Malmös flygplats vars officiella namn är Sturup har goda flygbuss- och taxiförbindelser med de centrala delarna av staden. Om du väljer flygbuss ska du vända dig till bussbolaget som heter just Flygbussarna. Flygbussarna trafikerar sträckan mellan innerstan och Sturup enligt ett frekvent schema. Om du befinner dig i centrala Malmö är det smidigast att kliva på flygbussen på hållplatsen som heter Studentgatan. För dig som föredrar taxi är det smidigaste alternativet att förboka en bil via en digital app eller ett telefonsamtal. Det finns flera olika bolag tillgängliga. När du har landat och vill ta dig från Sundsvalls flygplats till stadskärnan är det smidigaste alternativet att åka taxi. Vi rekommenderar att du förbokar en taxi, antingen via telefon eller en digital app. Det finns ett flertal taxibolag att välja mellan. För närvarande går det inte några flygbussar från Sundsvalls flygplats till stadens centrum. Du som vill åka kollektivt kan däremot ta dig från flygplatsen till centrala Sundsvall med buss 611. Då får du räkna med en kort promenad till den närmaste busshållplatsen som heter Deltavägen och ligger i anslutning till väg E4. Därifrån tar buss 611 dig till stadens resecentrum som ligger centralt.

Du kan räkna med hög standard på flygplatserna i Malmö och Sundsvall. Malmös och Sundsvalls flygplatser är välorganiserade, moderna och effektiva. En av de största fördelarna är att det finns utbildad flygplatspersonal på plats som gärna ger dig information om din resa och svarar på de frågor som du kan tänkas ha. Flygplatserna erbjuder wifi-uppkoppling, sittplatser och behagliga offentliga utrymmen. Ytterligare en fördel är att det är lätt att hitta på de båda flygplatserna, eftersom de är välorganiserade och försedda med tydliga informationsskyltar. På Malmös flygplats finns kaféer, butiker och en sportbar som erbjuder enklare maträtter. Flygplatsen har goda flygbussförbindelser med centrala Malmö. På Sundsvalls flygplats finns en restaurang med lunchservering och middagsalternativ. Det finns även automater där du kan köpa kaffe, läsk, vatten, godis och annat tilltugg.


Sundsvall är en utmärkt utgångspunkt för dig som vill upptäcka och utforska norra Sverige. Staden har goda tågförbindelser med ett antal andra svenska städer. Umeå, Härnösand, Kramfors och Örnsköldsvik är populära destinationer bland tågresenärer som har Sundsvall som sin utgångspunkt. Det är även en god idé att välja hyrbil om du planerar en resa som utgår från Sundsvall. Vägtrafiken är välutbyggd och fungerar i regel mycket smidigt. Du kan exempelvis köra från Sundsvall till Sollefteå och därifrån välja att utforska mindre samhällen som Ramsele och Åsele. För dig som hellre reser söderut finns det bra förbindelser mellan Sundsvall och Stockholm. Det går regelbundna direktflyg mellan Sundsvalls flygplats och Stockholm Arlanda. Det går även smidigt att resa från Sundsvall till Stockholm med tåg eller bil.


Alternativa flyg Malmö-Sundsvall

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris208 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris187 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris177 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris219 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris770 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris791 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris1 541 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris198 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris219 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 499 kr
Flyg från Skellefteå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris229 kr
Flyg från Kristianstad till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 384 kr

Flyg som påminner om Malmö till Sundsvall

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Malmö till Sundsvall

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg från Malmö till Sundsvall ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Sundsvall ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Sundsvall från Malmö ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du söker efter flyg från Malmö till Sundsvall hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Sundsvall från Malmö på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.