Hotell i Ryssland

Hitta billiga erbjudanden på 104 026 hotell i Ryssland

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Ryssland

Letar du efter en stad att besöka i Ryssland? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
262 kr - 459 kr
BILLIGASTE STADEN I RYSSLAND Novosibirsk 27% billigare Hotell i Novosibirsk är de billigaste i Ryssland med ett genomsnittspris på endast 261 kr per natt.
DYRASTE STADEN I RYSSLAND Viborg 29% dyrare Viborg har de högsta priserna på hotell i Ryssland, med ett genomsnittspris på 458 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I RYSSLAND Moskva 81% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Moskva än någon annan stad i Ryssland

Populära städer i Ryssland

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Ryssland

Ryssland resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Ryssland

När är det billigast att bo i Ryssland?

Med ett genomsnittspris på endast 721 kr per natt är februari den billigaste månaden för att bo på ett hotell i Ryssland. Den dyraste månaden för att bo på ett hotell i Ryssland är maj.

Var bor de flesta när det besöker Ryssland?

Som många skulle gissa, besöker flest Moskva än någon annan stad när de åker till Ryssland.

Vilken stad i Ryssland har de dyraste hotellrummen?

Med ett pris på 1 003 kr per natt, är Magadan den dyraste staden i Ryssland att boka ett hotellrum i. Den genomsnittliga kostnaden på 1 003 kr är omkring 186% över landets genomsnittspris per natt.

Vilken stad i Ryssland har de billigaste hotellrummen?

Om du reser till Ryssland på en budget, planera att bo i Moskva som har det lägsta genomsnittspriset för ett hotellrum i landet. Här är kostnaden omkring 84% längre än i landets genomsnitt, priserna för hotellrum i Moskva ligger normalt omkring 142 kr per natt.


Populära destinationer som turist i Ryssland

Upptäck städer som momondos användare älskar i Ryssland