Hyrbilar i Ryssland

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Ryssland? Sök och jämför priser här!

Moskva, Moscow, Ryssland
9 feb — 16 feb
Samma avlämingsplats
Moskva, Moscow, Ryssland
tors 9/2
12:00
tors 16/2
12:00
Förarens ålder:

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Ryssland

Sevärdheter i närheten:

Mariinsky Theatre13,7 km

Sevärdheter i närheten:

Mariinsky Theatre1482,7 km

Sevärdheter i närheten:

Mariinsky Theatre674,0 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Ryssland

Nedan visas de mest populära hotellen i Ryssland

Biluthyrning i Ryssland

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Ryssland och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

keddy by Europcar tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Ryssland. Användare hittar ofta priser så låga som 222 kr/dag när de bokar via keddy by Europcar. Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via keddy by Europcar som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 523 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

Avis är det populäraste biluthyrningsföretaget i Ryssland och 62 % av momondos användare valde denna hyrbilsfirma under den senaste månaden. Avis har 5 recensioneroch ett betyg på 7,4 av 10 vilket gör denna biluthyrningsfirma till ett populärt val bland resenärer.

Den hyrbilsfirma som för närvarande har flest uthyrningskontor i Ryssland är Rentmotors. Då de har 59 kontor över hela landet bör det inte vara något problem att hitta ett som ligger nära din destination. Överväg att besöka Sotji som är den mest populära staden i Ryssland. Här har Rentmotors över 1 kontor – varav många påträffas på flygplatsen eller inne i staden.

Man kör på höger sida av vägen i Ryssland. Om du reser till Ryssland från ett land där man kör på den motsatta sidan kan det ta ett tag att vänja sig, speciellt om du tänker hyra en bil under ditt besök.

Ryssland rankade 124 av 137 länder världen över gällande vägkvalitet 2019. På en skala från 1 till 7 fick Ryssland 2,7 i betyg för vägkvalitet. Tänk dock på att vägbanans kvalitet i Ryssland kan variera beroende på vilken del av landet du besöker.

Den lagliga nivån för alkoholhalt i blodet vid körning i Ryssland är 0,00 ‰. Det är dock viktigt att dubbelkolla regionala och lokala stadslagar eftersom denna gräns ibland kan variera. Gränsen för alkoholhalt i Ryssland kan även variera beroende på faktorer som ålder, förarerfarenhet och huruvida du kör ett kommersiellt fordon eller ej. Notera att åldersgränsen för lagligt drickande i Ryssland är 18. Alvarligare påföljder väntar dem under denna åldersgräns som trots allt dricker och kör.

När det gäller att hyra bil i Ryssland föredrar resenärer att hyra en Economy. Faktum är att 65 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 277 kr per dag.

Det genomsnittliga priset på bensin i Ryssland är 7,81 kr per liter sedan förra veckan. Om du inte är helt säker på att du vill hyra bil i Ryssland har Kuwait några av världens lägsta bensinpriser på 3,54 kr per liter förra veckan. Hong Kong har och andra sidan de dyraste genomsnittspriserna på 30,72 kr per liter men är fortfarande ett bra alternativ för den som vill hyra bil.


Biluthyrning i populära regioner i Ryssland

Hitta den perfekta hyrbilen för din resa till någon av dessa regioner du inte får missa i Ryssland

Hyrbilar på populära flygplatser i Ryssland

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Ryssland

Börja planera din resa till Ryssland


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att hyra bilar i året runt

Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Ryssland med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

När du har sökt efter en hyrbil i Ryssland visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Ja, oavsett om det gäller bilar i Ryssland eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Ryssland på momondo.

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Ryssland.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Ryssland.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.