Hyrbilar från Avis i Amman

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Avis i Amman

Amman, Jordanien
2 dec — 9 dec
Samma avlämingsplats
Amman, Jordanien
tors 2/12
12:00
tors 9/12
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilskontor för Avis i Amman

Nedan kan du hitta information om alla Avis-hyrbilsfirmor i Amman, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
9 platser
Översikt

Renlighet

5,7

Comfort

5,2

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

4,3

Valuta för pengarna

4,0

Information om Avis biluthyrning i Amman

 • Är det säkert att hyra en bil från Avis i Amman under COVID-19?

  För att du ska känna dig så bekväm som möjligt när du hyr en bil från Avis i Amman under COVID-19 har företaget vidtagit extra försiktighetsåtgärder, t.ex. förbättrade rengöringsmetoder av sina fordon och uthyrningskiosker. Avis har också infört policyn nedan med ytterligare förebyggande åtgärder under denna tid:
  • Tillhandahåller plasthandskar och handdesinfektionsmedel
  • Papperslösa hyresavtal (finns på de flesta platser)
  • Begränsat antal passagerare på transferbussar
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Avis i Amman i december?

  I december kan du förvänta dig att få betala 502 kr per dag i genomsnitt för att hyra en bil från Avis i Amman. Det billigaste priset som våra användare hittat för en hyrbil i Amman från Avis låg på 363 kr per dag. Om du behöver din hyrbil mer än ett par dagar, kostar en veckolång hyra från Avis i Amman i genomsnitt 3 515 kr i december. Tänk på att dessa erbjudanden baseras på förra årets priser, även om du kanske kan hitta liknande priser beroende på när du bokar och vilken typ av bil du hyr.

 • Har Avis några kontor på Amman Queen Alia Intl flygplats?

  Det finns 2 kontor på Amman Queen Alia Intl flygplats. adresserna för dessa 2 hyrbilscenter är Airport Road och Queen Alia Int Airport.

 • Erbjuder Avis gratis avbokning av hyrbilar i Amman?

  Ja, Avis har gratis avbokning för hyrbilar i Amman. Det kan dock förekomma en avgift för avbokningar som görs i sista minuten. Om du har andra frågor om avbokningar och avbokningsavgifter kan du ringa till ett Avis-kontor i Amman. Klicka här för att se en lista över kontoren och deras telefonnummer.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Avis i Amman under december?

  Hyrbilar ur klassen Standard är den mest populära typen av bil att hyra från Avis i Amman under december månad. I genomsnitt kostar en hyrbil av typen Standard från Avis 1 658 kr per dag, medan det billigaste priset som hittades var 1 658 kr per dag i december månad.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Avis i Amman?

  Avis har 9 hyrbilskontor i Amman. Enligt våra data är deras kontor vid Queen Alia Int Airport det mest populära. Under de senaste 12 månaderna hyrde 38 % av våra användare som hyrde bil från Avis i Amman från kontoret Avis som ligger vid Queen Alia Int Airport.