Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Amman

Vill du hyra en bil billigt i Amman? Sök och jämför priser här!

Amman, Jordanien
26 apr — 3 maj
Amman, Jordanien
fre 26/4
12:00
fre 3/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Amman

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Amman
Ekonomi72 kr per dag
Kompakt99 kr per dag
Medelstor99 kr per dag
Standard285 kr per dag
Stor SUV541 kr per dag
Mini80 kr per dag
Minibuss847 kr per dag
Lyx977 kr per dag
Kompakt SUV305 kr per dag
Medelstor SUV389 kr per dag
Standard-SUV417 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Amman

Hitta rätt hyrbil för dig i Amman

Liten bilar

136 kr - 432 kr

Alla biltyper

184 kr - 667 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Amman, Jordanien är 251 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Amman, Jordanien är december. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 136 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 43 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Amman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Amman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Amman av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Amman, Jordanien är 411 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Amman, Jordanien är februari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 190 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Amman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Amman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Amman av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Amman, Jordanien är 1 179 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Amman, Jordanien är februari. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 529 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 63% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Amman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Amman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Amman, Jordanien är 656 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Amman, Jordanien är december. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 283 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Amman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Amman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Amman av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Amman, Jordanien är 686 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Amman, Jordanien är november. Då är priset 14% lägre än under resten året och ligger på bara 592 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Amman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Amman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Amman av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Amman, Jordanien är 874 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Amman, Jordanien är januari. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 1 185 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Amman. Genomsnittspriset för en hyrbil i Amman kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

72 kr/dag

(25 apr - 2 maj)
Opel Corsa
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

80 kr/dag

(25 apr - 2 maj)
Skoda Fabia
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

99 kr/dag

(25 apr - 2 maj)
Toyota Corolla

Trender och insikter om att hyra bil i Amman

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Amman

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Amman?

De billigaste hyrbilarna i Amman hittas generellt genom Fun Way Car Rental. När du bokar med Fun Way Car Rental kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 73 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Amman är 168 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Amman?

De flesta av momondos användare hyr modellen Dacia Sandero Stepway i Amman, även om typen Nissan Kicks är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Dacia Sandero Stepway ligger priserna generellt på 250 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Dacia Sandero Stepway i Amman för så lite som 249 kr per dag. Hyrbilar av modellen Nissan Kicks i Amman kostar i genomsnitt 319 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 269 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Amman

Alla större biluthyrningsfirmor i Amman

Auto Nation

9 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Enterprise Rent-A-Car

5 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,6

Thrifty

6 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,1

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

6,0

Hertz

5 platser
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,7

Övergripande

5,7

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

5,7

Dollar

7 platser
Översikt

Renlighet

5,7

Comfort

5,9

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

5,7

Bäst

5,1

Avis

9 platser
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

5,3

Övergripande

4,4

Upphämtning/avlämning

4,5

Bäst

4,8

Masafat

15 platser

Ta2jir

9 platser

Bra att veta om hyrbilar i Amman

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Amman.

Mest populära uthyrningsföretag

keddy by Europcar

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

162 kr

Mest populära modellen

Dacia Sandero Stepway
Den mest populära biluthyrningsfirman i Amman som hittats på momondo den här månaden är keddy by Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Arena Rent a Car och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Amman under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Amman är 162 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 239 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Amman under de senaste 7 dagarna är av modellen Dacia Sandero Stepway. Våra användare föredrar också Nissan Kicks som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Amman – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Amman och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Amman, Jordanien?

Varje biluthyrningsföretag i Amman har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Amman är Enterprise Rent-A-Car, SURPRICE CAR RENTAL och Alamo, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Hur är vädret i Amman, Jordanien i april?

Vanligtvis ligger temperaturen i Amman under april månad på 16 °C och den förväntade nederbörden är 10 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Amman representativt för resten av Amman?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Amman omkring i Amman eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 16 °C och en eventuell nederbörd på 10 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Amman?

Priserna för bilar i Amman uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Amman?

Av april 2024 finns det 198 bolag att välja mellan för bilar i Amman.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Amman?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Amman. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Amman?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Amman. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Amman?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Amman om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Amman?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Amman genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Amman med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Amman som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Amman på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Amman.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Amman som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Amman på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Amman med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Amman.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Amman

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 26/4
12:00
fre 3/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners