Hyrbilar i Martinique

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Martinique? Sök och jämför priser här!

Fort-de-France, Martinique
30 mar — 6 apr
Samma avlämingsplats
Fort-de-France, Martinique
tors 30/3
12:00
tors 6/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Martinique

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Martinique
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

410 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Smart Fortwo
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

454 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

712 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Mercedes-Benz A-Class
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

784 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Mercedes-Benz GLA

Information om biluthyrning i Martinique

Martinique har högertrafik, precis som Frankrike, som ön tillhör. Detta innebär också att trafiklagarna är samma som i huvudlandet. Dessa är ganska lika de som finns i övriga Europa, men om du satsar på att hyra en bil från en biluthyrning på Martinique kan det vara bra att fråga uthyraren om det är något speciellt du bör tänka på i trafiken. Det är lag på att ha säkerhetsbälte när du kör bil på Martinique, det gäller alla i bilen, i både fram- och baksätet. Man får inte prata i mobiltelefon medan man kör, om man inte använder handsfree. Det finns också en del regler gällande barn i bil. Barn under sex år måste sitta i en lämplig bilbarnstol medan alla barn under 12 år måste färdas i bilen baksäte. Naturligtvis är det olagligt att framföra ett fordon om man är påverkad av alkohol eller droger.

För att få köra bil på Martinique säger lagen att man måste vara minst 18 år gammal och ha ett körkort som är giltigt i sitt eget hemland samt ett internationellt körkort. Vill man istället ta sig fram med en bil från en biluthyrning på Martinique gäller det att man är 21 år eller äldre och att man har haft sitt körkort i minst ett år. När man kör bil måste man också ha med sig vissa dokument vid alla tillfällen. Dessa dokument innefattar ett giltigt körkort, bilens alla registreringsdokument samt aktuella försäkringspapper. Som resenär är det dessutom alltid att rekommendera att man har med sig sina resedokument när man förflyttar sig, även inom landet. Ta därför med dig ditt pass när du är ute och kör. Kör du ett fordon från ett biluthyrningsföretag på Martinique bör du ha med dig ditt hyreskontrakt i bilen, ifall att något skulle hända med den.

Som turist är det inga problem att genom en biluthyrning på Martinique skaffa en bil som lämpar sig väl för att ta sig runt på ön. Martinique har en del trafik. Mest intensiv är den naturligtvis i staden Fort de France. Här kan det vara jäktigt under rusningstimmarna. I övrigt är det oftast inte trafiken som utgör problem för besökande förare, utan snarare vägarna. Vägnätet håller över lag en relativt hög standard, speciellt om man jämför med många andra karibiska öar. På sina ställen kan dock kvaliteten var något lägre. Det är dock de vindlande bergsvägarna som slingrar sig fram som orsakar problem för en del bilförare, speciellt på nätterna. Dessa vägar, särskilt om de är lite mindre, är inte alltid så väl upplysta, vilket kan göra dem knepiga att navigera. Överlag ska man vara extra uppmärksam i trafiken på Martinique nattetid. Speciell på helgdagar då det är mer trafik och många har en tendens att köra mer aggressivt än vanligt.


Erbjudanden på hyrbilar i Martinique

Hitta rätt hyrbil för dig i Martinique

Bilar i Liten

182 kr - 678 kr

Alla biltyper

211 kr - 1 280 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Martinique är 222 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Martinique är juni. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 182 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Martinique. Genomsnittspriset för en hyrbil i Martinique kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Martinique som hittats på momondo under den senaste veckan.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

410 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Smart Fortwo
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

454 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

712 kr/dag

(20 apr - 22 apr)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Martinique

Alla större biluthyrningsfirmor i Martinique

keddy by Europcar

11 platser

Sunnycars

10 platser

JUMBO CAR

7 platser

Rent@Car

5 platser

Europcar

4 platser

Rentacar

4 platser

Citer

3 platser

Hertz

3 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Martinique

Nedan visas de mest populära hotellen i Martinique

Biluthyrning i Martinique

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Martinique och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Om du har planer på att resa till Martinique och hyra bil kan det vara bra att tänka på att keddy by Europcar är hyrbilsfirman som har flest kontor i landet. Det finns stora chanser att du hittar ett av deras 11 nationella kontor antingen på din ankomstflygplats eller inne i staden. keddy by Europcar tenderar att ha uthyrningskontor i de mest populära städerna i Martinique. Fort-de-France har till exempel 4 keddy by Europcar från keddy by Europcar.

Den mest populära bilen att hyra i Martinique är en Ekonomi. 50 % valde denna biltyp för sin resa till Martinique. Om en Ekonomi passar dina behov under din vistelse kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 399 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på vilken stad du besöker och vilken hyrbilsfirma du väljer.


Biluthyrning i populära städer i Martinique

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Martinique

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Karibien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Karibien

Börja planera din resa till Martinique


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att hyra bilar i året runt

Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Martinique. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Martinique. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.