Hyrbilar i Rhode Island

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Rhode Island? Sök och jämför priser här!

Providence, RI, USA
2 jun — 9 jun
Samma avlämingsplats
Providence, RI, USA
fre 2/6
12:00
fre 9/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Rhode Island

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Rhode Island

Vilket är det bästa biluthyrningsföretaget i Rhode Island?

Med ett genomsnittligt betyg på 9,0/10 från 53 recensenter, är Alamo rankad som den bästa biluthyrningsfirman i Rhode Island av andra användare. Alamo har 1 uthyrningskontor i Rhode Island, bland annat i den populära staden Warwick.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Rhode Island?

29 % av användare föredrar att hyra bilar av typen Medelstor i Rhode Island vilket gör att detta är den populäraste bilsorten. Om du också är intresserad av att hyra en under ditt besök i Rhode Island kan du förvänta dig priser på omkring 819 kr per dag.

Information om biluthyrning i Rhode Island

USA är byggt för biltrafik, så det är inga problem att ta sig runt med hyrbil i landet. Ofta har vägarna generösa filer och även inne på gator i städerna är det gott om plats för fordonen. Tänk på att det kan förekomma höga hastigheter och många stora lastbilar på motorvägarna. Det är ganska enkelt för förare som inte bor i Rhode Island att köra runt och tempot i trafiken är rimligt. Det finns många fina rutter att utforska i Rhode Island. Tänk på att Rhode Island ligger norrut och därför kan du behöva anpassa bilen efter ett vinterväglag vissa delar av året. En av de största vägarna som går förbi i området är väg 95.

Det finns några regler att tänka på när du bestämt dig för att köra med hyrbil i Rhode Island. Alla i bilen måste ha bilbälte på sig. Förare måste lämna företräde för cyklister på cykelbanan och bussar med röda, blinkande ljus. När du får rött ljus får du köra till höger men först måste bilen stå helt stilla. Var uppmärksam på att du inte får dubbelparkera eller blockera utfarter. En del regler och riktlinjer kan se olika ut i olika stadsdelar, så var noga med läsa på skyltarna vad som gäller. Om du vill köra lite långsammare än resten av trafikflödet uppmanas du att hålla ordentligt till höger. Det är förbjudet att prata i mobiltelefon när du kör i USA. Ha alltid betalning redo för avgiftsbelagda vägar.

Ditt vanliga, europeiska körkort brukar räcka, men tänk på att en del hyrbilsföretag har speciella restriktioner för körkort som är utfärdade i vissa länder. Helst ska du kunna styrka att du är över 21 år. Om polisen får svårt att tyda ditt körkort är det bra att ha med ditt pass för säkerhets skull. Ha också med dig alla dokument som du fått av biluthyrningsföretaget så det blir tydligt att det är en hyrbil du kör.


0

Hyrbilsleverantörer i Rhode Island

Alla större biluthyrningsfirmor i Rhode Island

National

1 plats
Översikt

Renlighet

9,7

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,5

Bäst

8,8

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,1

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

9,1

Bäst

8,6

Hertz

1 plats
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,2

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,4

Dollar

1 plats
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,9

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

8,2

Bäst

7,4

Payless

1 plats
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,4

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

6,7

Budget

1 plats

Sunnycars

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Rhode Island

Nedan visas de mest populära hotellen i Rhode Island

Biluthyrning i Rhode Island

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Rhode Island och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Den mest populära biluthyrningstiden i Rhode Island ligger på 7 dagar med ett genomsnittligt dagspris på 515 kr. Behöver du en hyrbil över helgen? De genomsnittliga helgpriserna ligger på 1 331 kr allt som allt. För en veckolång roadtrip i Rhode Island kan du hitta genomsnittspriser på 3 603 kr, och för en hel månad ligger kostnaden på omkring 22 493 kr.


Biluthyrning i populära städer i Rhode Island

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Rhode Island

Börja planera din resa till Rhode Island


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Rhode Island med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Rhode Island tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.