Hyrbilar från Sixt i Orlando

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Sixt i Orlando

Orlando, FL, USA
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Orlando, FL, USA
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Sixt i Orlando, Florida

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Medel

294 kr - 463 kr

Alla biltyper

284 kr - 621 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Sixt i Orlando, Florida är i februari när priserna i genomsnitt ligger på 294 kr per dag. 294 kr per dag är 20 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 369 kr för en hyrbil från Sixt av typen Medel i Orlando. Medan februari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Sixt i Orlando, är mars den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i mars för hyrbilstypen Medel från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Sixt i Orlando, Florida är i november när priserna i genomsnitt ligger på 299 kr per dag. 299 kr per dag är 33 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 445 kr för en hyrbil från Sixt av typen Stor i Orlando. Medan november är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Sixt i Orlando, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen Stor från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Sixt i Orlando, Florida är i juli när priserna i genomsnitt ligger på 244 kr per dag. 244 kr per dag är 36 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 384 kr för en hyrbil från Sixt av typen SUV i Orlando. Medan juli är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Sixt i Orlando, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen SUV från Sixt beroende på vilken dag du bokar.


Hyrbilskontor för Sixt i Orlando

Nedan kan du hitta information om alla Sixt-hyrbilsfirmor i Orlando, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
4 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,9

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,4

Information om Sixt biluthyrning i Orlando

 • Är det säkert att hyra en bil från Sixt i Orlando under COVID-19?

  Sixt vill se till att deras kunder och personal i området kring Orlando känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har Sixt antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Orlando. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Sixt i Orlando i november?

  I november kan du förvänta dig att få betala 349 kr per dag i genomsnitt för att hyra en bil från Sixt i Orlando. Det billigaste priset som våra användare hittat för en hyrbil i Orlando från Sixt låg på 211 kr per dag. Om du behöver din hyrbil mer än ett par dagar, kostar en veckolång hyra från Sixt i Orlando i genomsnitt 2 444 kr i november. Tänk på att dessa erbjudanden baseras på förra årets priser, även om du kanske kan hitta liknande priser beroende på när du bokar och vilken typ av bil du hyr.

 • Har Sixt några kontor på Orlando flygplats?

  Ja. Du kan hitta 1 kontoret som Sixt har på Orlando flygplats på 1 Airport Blvd A.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Sixt i Orlando under november?

  Enligt våra uppgifter är fordon ur klassen Cabriolet de mest populära biltyperna blad våra att hyra från Sixt när de besöker Orlando i november. Baserat på biluthyrningspriserna från Sixt i november under förra året kan du förvänta dig att genomsnittspriset för en bil ur klassen Cabriolet ligger på 394 kr/dag. Våra användare har också hittat priser så låga som 328 kr/dag förra året i november, vilket innebär att du kanske kan hitta liknande hyrespriser i år på momondo.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Sixt i Orlando?

  Det finns 4 biluthyrningskontor i Orlando som ägs av Sixt. Deras kontor på 1 Airport Blvd A, Orlando är även det mest populära kontoret bland våra användare. Under de senaste 12 månaderna hämtade 85 % av våra användare som hyrde bil från Sixt i Orlando upp sina fordon från 1 Airport Blvd A.


Hyrbilar från Sixt i Florida

Hyr en bil från Sixt i andra städer i Florida så som i Miami och Fort Lauderdale

Hyrbilar från Sixt i andra städer i USA

Hitta hyrbilar från Sixt i andra populära stöder i USA, så som Los Angeles och San Francisco