Hyrbilar från Sixt i Los Angeles

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Sixt i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
29 sep — 6 okt
Samma avlämingsplats
Los Angeles, CA, USA
ons 29/9
12:00
ons 6/10
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Sixt i Los Angeles, Kalifornien

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Liten

232 kr - 412 kr

Alla biltyper

309 kr - 845 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Liten från Sixt i Los Angeles, Kalifornien är i december när priserna i genomsnitt ligger på 232 kr per dag. 232 kr per dag är 31 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 337 kr för en hyrbil från Sixt av typen Liten i Los Angeles. Medan december är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Liten från Sixt i Los Angeles, är januari den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i januari för hyrbilstypen Liten från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Sixt i Los Angeles, Kalifornien är i september när priserna i genomsnitt ligger på 298 kr per dag. 298 kr per dag är 24 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 394 kr för en hyrbil från Sixt av typen Medel i Los Angeles. Medan september är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Sixt i Los Angeles, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen Medel från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Sixt i Los Angeles, Kalifornien är i november när priserna i genomsnitt ligger på 315 kr per dag. 315 kr per dag är 47 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 590 kr för en hyrbil från Sixt av typen Stor i Los Angeles. Medan november är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Sixt i Los Angeles, är januari den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i januari för hyrbilstypen Stor från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Sixt i Los Angeles, Kalifornien är i februari när priserna i genomsnitt ligger på 309 kr per dag. 309 kr per dag är 30 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 444 kr för en hyrbil från Sixt av typen SUV i Los Angeles. Medan februari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Sixt i Los Angeles, är juni den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i juni för hyrbilstypen SUV från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Lyxigt från Sixt i Los Angeles, Kalifornien är i oktober när priserna i genomsnitt ligger på 426 kr per dag. 426 kr per dag är 40 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 713 kr för en hyrbil från Sixt av typen Lyxigt i Los Angeles. Medan oktober är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Lyxigt från Sixt i Los Angeles, är januari den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i januari för hyrbilstypen Lyxigt från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak från Sixt i Los Angeles, Kalifornien är i juni när priserna i genomsnitt ligger på 344 kr per dag. 344 kr per dag är 51 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 704 kr för en hyrbil från Sixt av typen Med nedfällbart tak i Los Angeles. Medan juni är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Med nedfällbart tak från Sixt i Los Angeles, är januari den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i januari för hyrbilstypen Med nedfällbart tak från Sixt beroende på vilken dag du bokar.


Hyrbilskontor för Sixt i Los Angeles

Nedan kan du hitta information om alla Sixt-hyrbilsfirmor i Los Angeles, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
7,9
Bra
1 omdöme4 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,2

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

7,8

Information om Sixt biluthyrning i Los Angeles

 • Är det säkert att hyra en bil från Sixt i Los Angeles under COVID-19?

  Sixt vill se till att deras kunder och personal i området kring Los Angeles känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har Sixt antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Los Angeles. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Sixt i Los Angeles i oktober?

  Att hyra en bil i Los Angeles från Sixt under oktober kostar i genomsnitt 415 kr per dag. En del av våra användare hittade dock priser förra oktober som var så låga som 233 kr per dag från Sixt, så det finns en chans att du kan hitta liknande priser i år. Om du vill hyra en bil i Los Angeles i en vecka ligger den genomsnittliga kostnaden på 2 904 kr för en hyrbil från Sixt.

 • Har Sixt några kontor på Los Angeles flygplats?

  Sixt har 1 kontor på Los Angeles flygplats. Du kan hitta Sixt vid 9000 Bellanca Ave.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Sixt i Los Angeles under oktober?

  Med ett genomsnittspris på 466 kr/dag är det mest populära alternativet bland våra momondo-användare att hyra bilar ur klassen SUV från Sixt i Los Angeles under oktober. Du kanske också kan hitta biluthyrningserbjudanden från Sixt i Los Angeles för så lite som 236 kr/dag, vilket var det billigaste priset som hittades för bilklassen SUV förra oktober.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Sixt i Los Angeles?

  För ett genomsnitt på 384 kr per dag är en hyrbil av typen Stor bil från Sixt i Los Angeles det billigaste hyrbilsalternativet. 11 % av våra användare som hyrde en bil i Los Angeles från Sixt valde att boka en Stor bil under de senaste 12 månaderna för att spara pengar. 384 kr per dag för en bil av typen Stor bil råkar också vara 34 % billigare än den genomsnittliga kostnaden för den dyraste bilen som Sixt har att erbjuda, så du kan garanterat sparar lite pengar genom att välja från de billigare hyrbilarna.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Sixt i Los Angeles?

  I Los Angeles, har Sixt 5 kontor. 9000 Bellanca Ave är adressen för det mest populära kontoret (baserat på vår användardata). Under de senaste 12 månaderna bokade 81 % av momondos användare som hyrde bil i Los Angeles från Sixt från kontoret på 9000 Bellanca Ave.


Hyrbilar från Sixt i Kalifornien

Hyr en bil från Sixt i en annan stad iKalifornien

Hyrbilar från Sixt i andra städer i USA

Hitta hyrbilar från Sixt i andra populära stöder i USA, så som Miami, Orlando och Fort Lauderdale