Hyrbilar från Sixt i Miami

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Sixt i Miami

Miami, FL, USA
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Miami, FL, USA
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Sixt i Miami, Florida

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Liten

218 kr - 474 kr

Alla biltyper

359 kr - 728 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Liten från Sixt i Miami, Florida är i januari när priserna i genomsnitt ligger på 218 kr per dag. 218 kr per dag är 34 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 332 kr för en hyrbil från Sixt av typen Liten i Miami. Medan januari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Liten från Sixt i Miami, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen Liten från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Sixt i Miami, Florida är i juli när priserna i genomsnitt ligger på 314 kr per dag. 314 kr per dag är 18 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 383 kr för en hyrbil från Sixt av typen Medel i Miami. Medan juli är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Sixt i Miami, är mars den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i mars för hyrbilstypen Medel från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Sixt i Miami, Florida är i juli när priserna i genomsnitt ligger på 369 kr per dag. 369 kr per dag är 27 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 506 kr för en hyrbil från Sixt av typen Stor i Miami. Medan juli är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Sixt i Miami, är november den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i november för hyrbilstypen Stor från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Sixt i Miami, Florida är i juli när priserna i genomsnitt ligger på 370 kr per dag. 370 kr per dag är 7 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 399 kr för en hyrbil från Sixt av typen SUV i Miami. Medan juli är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Sixt i Miami, är februari den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i februari för hyrbilstypen SUV från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Skåpbil från Sixt i Miami, Florida är i januari när priserna i genomsnitt ligger på 322 kr per dag. 322 kr per dag är 47 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 610 kr för en hyrbil från Sixt av typen Skåpbil i Miami. Medan januari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Skåpbil från Sixt i Miami, är november den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i november för hyrbilstypen Skåpbil från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Lyxigt från Sixt i Miami, Florida är i oktober när priserna i genomsnitt ligger på 383 kr per dag. 383 kr per dag är 23 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 498 kr för en hyrbil från Sixt av typen Lyxigt i Miami. Medan oktober är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Lyxigt från Sixt i Miami, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen Lyxigt från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak från Sixt i Miami, Florida är i juli när priserna i genomsnitt ligger på 354 kr per dag. 354 kr per dag är 27 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 485 kr för en hyrbil från Sixt av typen Med nedfällbart tak i Miami. Medan juli är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Med nedfällbart tak från Sixt i Miami, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen Med nedfällbart tak från Sixt beroende på vilken dag du bokar.

Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Sixt

659 kr per dag

11 nov - 18 dec
Chevrolet Sonic Sedan

Hyrbilskontor för Sixt i Miami

Nedan kan du hitta information om alla Sixt-hyrbilsfirmor i Miami, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
7,3
Bra
1 omdöme9 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,7

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,1

Valuta för pengarna

7,0

Information om Sixt biluthyrning i Miami

 • Är det säkert att hyra en bil från Sixt i Miami under COVID-19?

  Sixt vill se till att deras kunder och personal i området kring Miami känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har Sixt antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Miami. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Sixt i Miami i november?

  I november kan du förvänta dig att få betala 348 kr per dag i genomsnitt för att hyra en bil från Sixt i Miami. Det billigaste priset som våra användare hittat för en hyrbil i Miami från Sixt låg på 191 kr per dag. Om du behöver din hyrbil mer än ett par dagar, kostar en veckolång hyra från Sixt i Miami i genomsnitt 2 437 kr i november. Tänk på att dessa erbjudanden baseras på förra årets priser, även om du kanske kan hitta liknande priser beroende på när du bokar och vilken typ av bil du hyr.

 • Har Sixt några kontor på Miami flygplats?

  För närvarande har Sixt 1 kontor på Miami flygplats:
  3900 NW 25th Street #414.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Sixt i Miami under november?

  Överväg att hyra bilar av typen Minibuss från Sixt om du behöver en hyrbil i Miami under november. När du hyr bilar av typen Minibuss i november kan du förvänta dig att priserna i genomsnitt ligger på 354 kr per dag och så lågt som 295 kr per dag. Tänk på att det också finns andra typer av hyrbilar tillgängliga från Sixt - även om biltypen Minibuss är den mest populära bland våra användare under denna tid på året.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Sixt i Miami?

  Den billigaste typen av bil Sixt har att erbjuda i Miami är en bil av typen Premium för 436 kr per dag. 436 kr per dag är 42 % billigare än den dyraste bilen som finns på Sixt, så du kan spara lite pengar genom att välja ett billigare alternativ. 13 % av momondos användare som hyrde en bil i Miami från Sixt valde en ur bilklassen Premium, ofta på grund av kostnadsbesparingar.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Sixt i Miami?

  Det finns 9 hyrbilskontor från Sixt i Miami.Enligt våra användare ligger det mest populära kontoret från Sixt i Miami vid 3900 NW 25th Street #414. 71 % av våra användare som hyrde bil från Sixt i Miami gjorde det från detta kontor förra året.


Hyrbilar från Sixt i Florida

Hyr en bil från Sixt i andra städer i Florida så som i Orlando och Fort Lauderdale

Hyrbilar från Sixt i andra städer i USA

Hitta hyrbilar från Sixt i andra populära stöder i USA, så som Los Angeles och San Francisco