Billiga flyg från Manila till Del Carmen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 25/10
mån 1/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Manila Ninoy Aquinos internationella till Del Carmen.
Visa nuvarande reserestriktioner för Filippinerna

Information om flyg från Manila till Del Carmen

Hur lång tid tar det att flyga från Manila till Del Carmen, och kan du flyga direkt?
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Manila till Del Carmen. Det finns inga populära flygrutter från Manila till Del Carmen.
Flygplatser i Del Carmen1 flygplatsDet finns 1 flygplats nära Del Carmen: Del Carmen Sayak (IAO)

Hitta billiga flygbiljetter från Manila till Del Carmen

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Manila till Del Carmen?

juli

Den billigaste tiden på året att flyga till Del Carmen från Manila är juli. Den dyraste är december

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Manila till Del Carmen?

onsdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis onsdag. Den dyraste är vanligtvis lördag

När är det billigast att flyga från Manila till Del Carmen?

på morgonen

Flyg från Manila till Del Carmen är cirka 26% dyrare på kvällen än på morgonen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Del Carmen från Manila?

Cebgo

Cebgo är det mest populära flygbolaget från Manila till Del Carmen

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Manila till Del Carmen?

60 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Manila till Del Carmen är omkring 60 dagar före avgång


De bästa flygbolagen som flyger från Manila till Del Carmen

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Manila till Del Carmen ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Cebgo
PrisFrån 1 354 kr
Gratis avbokning
Betyg
9,3

  • Hur långt är det från Manila Ninoy Aquinos internationella till Del Carmen Sayak med flyg?

    Fågelvägen från Manila Ninoy Aquinos internationella till Del Carmen Sayak är 754,5 km.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Del Carmen?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Filippinerna resor till Del Carmen. Inreserestriktioner

Filippinernas gränser är endast öppna för återvändande filippinska medborgare och deras makar och barn, indiska medborgare med tillfälligt uppehållstillstånd, kinesiska medborgare med permanent uppehållstillstånd som är gifta med en filippinsk medborgare, utländska medborgare med särskilt visum. Fram till den 15 januari kommer resenärer som anländer från följande länder inte att komma in i Filippinerna: Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Island, Indien, Irland, Italien, Israel, Japan, Jordanien, Libanon, Nederländerna, Norge, Portugal, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, USA och Storbritannien. Icke-filippinska medborgare som reser genom något av de länder som omfattas av förbudet medan de är på väg till Filippinerna bör få resa in i Filippinerna, förutsatt att de kan visa att de inte lämnade transitflygplatsen i det listade landet och att de inte beviljades inresa av gränskontrollen i det listade landet. Från och med den 7 december kan följande tillåtas inresa till Filippinerna enligt Republic Act No. 6768: Filippinska medborgares utländska makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren samt tidigare filippinska medborgare inklusive deras makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren.

Inresekrav

Utländska medborgare som vill resa in i Filippinerna måste inneha viusm enligt följande kategorier, annars riskerar de att avvisas: -ett icke-immigrantvisum som utfärdats enligt avsnitt 13 i invandringslagen (a, b, c, d, e, g) - personer som har förvärvat bosättningsstatus enligt lag 7919 eller utländska lagar om social integration (RA 7919-visering), - personer som har använt sig av exekutiv order 324 eller utländskt lagstiftningsprogram (EO 324-visum) - utländska medborgare födda i landet (ursprungsvisum). Enligt Executive Order No. 408, s. 1960 får filippinska medborgares utländska makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren samt tidigare filippinska medborgare inklusive deras makar och barn, oavsett ålder, som reser med den filippinska medborgaren resa in i landet utan visum. De måste ha en förbokad karantänanläggning och ta ett COVID-19-test på ett laboratorium på flygplatsen.

Karantänkrav

Alla ankommande resenärer och flygbesättningar måste vid ankomsten visa upp ett ifyllt Case Investigation Form (blankett för utredning av ärenden). De kommer att testas för coronavirus (COVID-19) och sättas i karantän på egen bekostnad, i avvaktan på provsvaret.

Övrig information

Resenärer som anländer till Davao måste ha ett medicinskt intyg med ett negativt COVID-19-test utfärdat inom 72 timmar före avgång.

Om du redan planerar att resa till Del Carmen inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.